Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adrianna_18

chciałabym zostać modelką ale matka mnie wyśmiała

Polecane posty

no tak, ale jak rozsylasz zdjecia, to znaczy ze juz bralas udzial w sesjach jakis, czyli ze co?? jak szlas na tamte to mama nic nie mowila?? czy nic nie wiedziala?? widziala te fotki?? moze ona np ma cos przeciwko tym rozbieranym?

Gość ja poproszę
o maj gad, nie wahaj sie masz cudowne cialo a akty... są po prosu odjazdowe, no sorry przyznam się że jak zobaczyłem to mi stanał. nawet nie myśl że nie będziesz modelką ps. juz sie w Tobie zakochałem :)

no pewnie, że ni nie powiedziałam, ale bym miała :) dziękuje za takie miłe opinie (to naprawdę bardzo miłe co piszecie), może naprawdę roześlę do agencji. ale miło mi dzisiaj :)

Gość ellwen
ja tez nie dostałam:(

Gość modelka
hey, wyslij na translationsonline@wp.pl, jestem modelka, chetnie ocenie

Gość kasiacza
poproszę również jeśli można kasiacza_20@wp.pl

wiesz, ale musisz sie liczyc z tym, ze ewentualnie robisz jakas tam kariere swoja,.... i predzej czy pozniej twoja mama (albo o zgrozo !!! ojciec) zobaczy twoje rozbierane zdjecia..... poza tym pomyslo tym, jak to bedzie, jak wszyscy twoii koledzy z klasy beda cie mogli taka ogladac, ustawic sobie na tapecie w telefonie czy w kompie... pomysl tez o takich rzeczach... nie wiem czy pamietasz afere jaka byla, jak dziewczyna z maturalnej chyba klasy byla w playboyu... wyrzucili ja wtedy z jej LO

To ja się przypomnę, bo po tych wszystkich komentarzach jestem strasznie ciekawa:) adelheit86@gmail.com

Gość hahahahahahahahahah
jeah

Gość njmfgvds
Dziewczyno! Masz 18 lat, więc powinnaś mieć więcej oleju w głowie. Na co rozsyłasz obcym swoje fotki? Co to da, że oni powiedzą czy nadajesz się czy nie? Masz pasować ludziom z agencji, a nie anonimowym na forum! Modelkami są dziewczyny takie, o których inni nie powiedzieliby że się nadają,bo są np brzydkie. Bo w modelingu nie chodzi o bycie ładną, ale o bycie charakterystyczną :/. Po prostu chciałaś się tu dowartościować. Akurat w ten weekend 15-16 są castingi na Elite Model Look, idź w swoim mieście to się dowiesz, jakie masz predyspozycje.

Gość trzeba się wyrózniac
nie będę kręcił ,napiszę wprost: szukamy twarzy z tym czymś,bo tu nie chodzi o samo piękno-takich dziewczyn jest pod dostatkiem,ja potrzebuję tegp czegoś,takiego jakby wabika.Ladna buzia to nie wszystko,potrzebny błysk w oku,zadziornosc czy niewinnosć ust[tzw naburmuszonosc].Jesli chcesz reklamowac pastę do zębow czy brać udzial w podrzednych pokazach mody-rozeslij album.Na nic więcej nie liczylbym 🖐️

do czarownicy: wiesz takimi rzeczami się nie martwię, wiadomo jak ktoś jest pokazywany na zdjeciach to go różni ludzie obejrzą. ale dla mnie nie jest to istotne, ich sprawa. jak się spodobam to ok, jak nie to trudno sorka, musze już zmykać, prosze jeszcze o kilka maili, rano prześle portfolio. na razie wszystkie opinie sa pozytywne, ale może to przypadek mi zależy na prawdziwie obiektywnej ocenie. pozdrawiam i dziekuję papa a.

Gość michał_wawa_29
ja też poprosze o zdjęcia uczciwie ocenie i powiem co myślę, szkoda że bez twarzy, ale rozumiem... michal_29@interia.pl

Gość jestes pospolita .

Gość renna
i ja chcę - zaciekawiłaś mnie ewkamarchewka@poczta.onet.pl

Gość renna
ewkamarchewka@poczta.onet.pl - tak jest dobrze :-)

Gość no to ja też
ankle24@op.pl -> bardzo chętnie obejrzę:)

Gość bardzo poproszę o fotki
maciek_77@inex.pl

Gość super zdjecia
pozdrawiam

Gość madziattt
prześlij i mi ,ocen)e :) marzena.trzcinska@neostrada.pl

Gość Gosiak*
Mam trochę doświadczenia w tej branży, wyślij mi foty na greepsy@wp.pl odpowiem szybko.

mi się tez czasem chce smiac jak mowia do mnie 18latki rozne rzeczy.a chodz sobie kociątko nawet po księzycu jak dasz rade.probuj...

Moja droga:) Mówię ci z doświadczenia swojego i wielu ludzi którzy do czegoś doszli i coś osiągnęli.Nie przejmuj się kiedy ktoś mówi ci że się nie nadajesz -nawet jeśli to jakiś specjalista bo specjaliści tez bywają różni i wielu z nich nie raz się myli-nie daj się stłamsić,przestraszyć albo zniechęcić bo jeśli naprawdę ci na czymś zależy to w końcu dopniesz swego.Nie zawyżaj ani nie zawyżaj swojej wartości a oceniaj ją sprawiedliwie wtedy będziesz wiedzieć na czym stoisz.Przyjmuj krytykę ale nie do serca i patrz na nią z przymrużeniem oka.Mój ulubiony tancerz...jeden z najlepszych tancerz popping na świecie,na początku wszyscy go wyśmiewali a teraz cieszy się wielkim szacunkiem i podziwem wśród tancerzy.Dasz sobie rade tylko nie poddawaj się przez byle ciapaki:P Życzę ci wszystkiego dobrego,spełń swoje marzenie.

Gość ja też bardzo poproszę
aniuta_m@interia.pl :)

Gość aleś ty głupia
trzeba być nienormalna, żeby wysyłać nieznajomym swoje fotki. bleeeeeeeeee

Gość kasbak
kasbak@op.pl dawaj!!!ocenię szczerze

Adrianna 18--jezeli bycie modelka to twoje marzenie,to sie ne zastanawiaj i realizuj swoje marzenie.Masz fajna figure,z tego co piszesz.Zycze ci powodzenia.