Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cati82

Zazdrosc o patrzenie na inne....

Polecane posty

Gość cati82

Pomozcie mi prosze, co mam zrobic zeby pokonac zadzrosc ktora mnie ogarnia jak moj facet patrzy perfidnie na tylek innej dziewczyny... Czemu oni maja taki umysl dziwny???? Czy w tym momecie wyobraza sobie ja w lozku itp.? Ale watpie bo podobno taka maja ze patrza nawt nieswiadomie. Moze jakas ksiazka pomoze mi w mojej zadzrosci ...?

Oni po prostu to robia, to jakis dziwny nieokrzesany gatunek :) pomysl sobie ,ze od patrzenia jeszcze nikt w ciaze nie zaszedl ;) ze nie bierze od nich numerow telefonow ... :) A tak powaznie to powiedz mu ,ze to rozumiesz ,ze on patzry na inne ale bardzo go prosisz ,zeby nie robil tego tak ostantacyjnie,zeby sie tak nie afiszowal bo to najnormalniej w swiecie nieeleganckie ;)

---> Mauzi28 - gratulacje! Rzadko widać tu spokojne i zdystansowane wypowiedzi w tego typu sprawach.

piszesz "oni" , to ty masz dwóch facetów ??? jak ci to przeszkadza to proponuję poszukać takiego , który nie ogląda się za innymi

Gość cati82
Oczywiscie ze jednego, ale mowie "oni" jako ze tak robi wiekszosc mezczyzn... To straszne... czue wtedy ze wcale sie mu nie podobam ja tylko inna, mimo jego zapewnien.

Piekne widoki sa po to by cieszyć nimi wzrok, zamiast zazdroscić facetowi sama rozejrzyj się wokół i ciesz oczy przystojnymi facetami:)

Gość jak miałam 16 lat
to też mnie to denerwowało, że facet patrzy na inne, teraz mam trochę więcej i sama lubie popatrzeć na przystojnych mężczyzn

Ja w tym temacie naprawde jestem tolerancyjna. Ale nie znosze jak mój chłopak ogłada się za dziewczynami jak jest ze mną. Kwituje to krótko \"żadko wychodzimy razem jak juz wychodzimy to sie mozesz na jakis czas powstrzymać\"