Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elaaaaa

Mam Mozilla Firefox dlaczego dziś rano wszystko mi znikło z zakładek

Polecane posty

Gość elaaaaa

może ktoś miał taki przypadek

Pewnie ktoś "wyhaczył"zakładki.Kliknij na "zakładki",powinny wrócic na swoje miejsce.:)

Gość no powiedzcie mi
e szczerze powiem , że zdarzyło mi się to samo :O

FireFox ma jakiś błąd i czasem się tak po prostu dzieje (najczęściej przy aktualizacji). Jedyna rada - co jakiś czas zrobić sobie kopię, tzn. wyeksportować zakładki do pliku gdzieś na dysku ;)

Gość elaaaaa
dzięki bardzo,a jak by jeszcze ktoś coś wiedział to niech podpowie

A na pewno wcięło? Czasem tak się dzieje, ale wystarczy kliknąć na widok, panel boczny i odhaczyć zakładki, wracają. :)

Faktycznie,też tak miałam.Chyba w zeszłym roku.Po aktualizacji,zakladki diabli wzięli.Musiałam je "zbierać" od nowa. Wielbiciel------>przypomniałeś mi o tym.:)

Gość dkalllaal
Wielbiciel, a jak konkretnie to zrobić?Bo nie widzę takiej opcji z tym eksportem.:(

Gość sliczne zdjecie
a resetowaas kompa?? mi zawsze wsyztko znika z historii i z zakladek jak resetuje

Gość elaaaaa
musztarda -zrobiłam tak jak pisałaś i nic wcieło wszystkie.chyba niema rady tylko szukac od nowa

No to faktycznie... Przyszli źli ludzie i zabrali... :) Nie spotkałam się z czymś takim, ale muszę pomyśleć i zabezpieczyć się. :)

Gość dkalllaal
Może mi ktoś powiedzieć, jak exportować te zakładki?

Gość dkalllaal
Ja chyba po prostu nie mam takiej funkcji.:(

Gość fgfdgfg
no wlasnie jak zapisac zakladki w jakis pliku? bo mi tez kiedys zezarlo pry aktualizacji i teraz nie aktualizuje ze strachu:O

Może... piszę, że może, bo nigdy tego nie robiłam... zakładki==>zarządzaj zakładkami==>przenieś==>nowy folder (albo jakiś wcześniej utworzony) nie wiem, kombinuję... :)

Gość elaaaaa
to na pewno nie jest od resetowania kompa

Gość elaaaaa
ani od aktualizacji,bo wczoraj wieczorem było wszystko a rano NIC!!

Zakładki ---> Zarządzaj zakładkami ---> Plik ---> Eksportuj... Ta opcja zapisuje wszystkie zakładki w pliku bookmarks.html we wskazanym miejscu na dysku. Jeśli kiedyś zakładki znikną, trzeba będzie je z tego pliku importować wybierając opcję \"Importuj\" zamiast \"Eksportuj\" :)

też tak miałam...wszystko znikło...na szczęście większość adresów znam na pamięć :D

Gość elaaaaa
wielbiciel70b-jesteś THE BEST wielkie dzięki.A powiedz mi jeszcze czy jak dodam nowe strony do zakładek to mi się tam też automatycznie zapiszą.?

Nie zapiszą się automatycznie, trzeba samemu aktualizować ten pliczek co jakiś czas, a przed aktualizacją przeglądarki lub wtyczek - obowiązkowo :)

Nic w przyrodzie nie ginie. :P W FireFoxie też. Jeśli komuś zniknęły zakładki to trzeba wykonać takie czynności: - przechodzimy do folderu: C:\\Documents and Settings\\[nazwa naszego profilu\\Dane aplikacji\\Mozilla\\Firefox\\Profiles\\(jakieś znaczki).default\\ - tam jest plik \"bookmarks.bak\", zmieniamy rozszerzenie na html, resetujemy przeglądarkę i cieszymy się zakładkami z powrotem (w starszych wersjach FF w tym folderu są pliki z zapisanymi kopiami zakładek z rozszerzeniem html, tylko w nazwie maja datę utworzenia kopii)

Gość hhh33
KLIKNĄĆ PRAWYM KLAWISZEM MYSZY POD IKONKĄ DOMKA (LEWY GÓRNY RÓG) I ZAZNACZYĆ "PASEK MENU" PORADA TA KIEDY ZNIKNĄŁ PASEK ZAKŁADEK

Gość prawiczy prawiczek 28
bo mozilla miała kiedyś błąd który przy aktualizacji potrafił skasować wszystko z zakładek