Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryska1818

czy moge być w ciąży?

Polecane posty

Gość maryska1818

od jakiegoś czasu bolał mnie brzuch na górze w okolicach żołądka i miałam zgage., tak jakby mi się chciało wymiotować, ale nie wymiotowałam. Teraz po upływiem jakiś 1/2 miesięcy czuje nadal czyje pieczenie w gardle(zgaga) mam wrażenie, że jestm w ciąży nie wiem co mam zrobi9ć ... robiłam już 5 testów różnego rodzaju i każdy pokazał, że nie jestm w ciąży,,, lecz boje się :( rano mam wrażenie gorączki, częste oddawanie gazów. Prosze pomóżcie mi czekam na odpowiedź

Gość lamia55
jak dla mnie to masz po prostu jakies problemy z układem pokarmowym. skoro aż tyle testów nic nie wykazało to w ciąży na 99% nie jesteś!!

Gość maryska1818
a jak mam czasami wypieki na twarzy? a co mi radzisz zrobić? skoro uważasz , że to z układem pokarmowym? odpowiedz mi prosze

Gość zalecam lewatywę
:P:P:P Wydaje mi się, że nie piszesz poważnie:P

Gość maryśka18181
myślisz, że to nie ciąża?

Gość NAtkaPolożna
Hmm...wypieki na twarzy moga byc spowodowane uczuleniem pokarmowym, zastanow sie czy nie wprowadzilas do swojej diety jakiegos nowego produktu spozywczego...mozesz miec tez zwykly lsizaj, czy uczulenie na krem. A bol okolicy zolądka najlepiej zdiagnozowac u lekarza Gastrologa. Aby miec pewnosc ze ejst sie w ciąży warto zrobic: -test krwi -badamy ilosc HCG , jesli jest odpowiednio wysoki ,to oznacza ze isnieje mozliwosc ze jestes w ciazy na 95%(czasem jest podwyzszony z innego powodu) -badanie USG -mozna wtedy zoabczyc czy w macicy rozwija sie juz nowa istotka ,czy nie TEsty dostepne w aptekach badaja poziom HCG w moczu, czyli jesli test jest pozytywny -oznacza ze jestes w ciazy na 100%,ale jesli test jest negatywny-wcale nie oznacza ze w ciazy nie ejstes ,chociaz jest to w 98%prawdopodobne(zenie jestes).

najlepiej iść do ginekolga? chyba tak zrobie bo juuż się tak boje:( ale przecież 5 razy robiłam test zrobie najlepiej jeszcez raz..

a gdy jest biała wydzielina z pochwy? po stosunku okres spóżnił mi się chyba 10dni , a gdy już go miałam był bardzo obfity i trwał 5 dni teraz czekam na kolejnyczy po pojawieniu się okresu nadal jest możliwość ,że jestem w ciąży pomimo tych wszystkich objawów? poradź mi

Gość bez pseudo
Oczywiście Na pewno jesteś w ciąży bliżniaczej. Tasty na bank się mylą. To nic że masz okres-nawet do 9 miesiąca można mieć-tak na pewno będzie u Ciebie. Przecież wypieki i stres to bankowy objaw w ciąży. Nie chcę Cię straszyć ale możesz już być w 9 miesiącu tylko tego nie zauważyłaś? Ta biała wydzielina to zbliżający się poród. Nie idż do lekarza-od razu na porodówkę!

Gość maryska1818
jeszce jakieś porady?

Gość tak to jest...
mam dwie kolezanki które do 3 miesiaca ciązy miały okres!! to nie zart. Jedna z nich brałą tabletki anty..ale te stasze.Idz do lekarza i zbadaj sie poprostu! aaa proponuje abdania krwi w przychodni.Albo wizyta u lekarza I kontaktu z prośba o skierowanie an badania ogólne + pod kątem ciąży .To załątwi sprawe a nie narazisz sie na koszta.pozdrawiam

Gość tak to jest...
i mysle ze masz jakąmś infekcje..skoro miałaś białą wydzieline.Ja wlasnie miałam podobnie i nie ejstem wniebowzięta.test mi tez pokazał ze nie jestem- wziełam poki co tabletke-ginoxin i czekam