Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszy facet na tym forum

ale wpadłem

Polecane posty

czesc babeczki chcewam opisac jaka miałem ostatnio wpadke otórz mieszkam z moją dziewczyną i poszłem na impresskę ale bez niej bo ona sie zle czuła. poznałem tam fajna laseczke i ruchanko wiadomo. przychodze do domu rano i sie usmiecham do dziewczyny mojej bo sie spytała jak było a miałem włos łonowy miedzy zebami! :D sie panna oburzyła ale skróce jej troche kase jak przez 3 dni przygłoduje to przestanie fikać:)

a potem sie obudzileś i uświadomiłeś sobie że wcale nie masz dziewczyny, a wieczór spędziłeś na winie z Rychem i Kazikiem

moja dziewczyna ma na imię Marian :)

to wyrzej to oczywiscie napisał ktos kto ukradł mi nazwe! jak to możliwe przeciez to jest moja nazwa, ja sobiie ja wpisałem:/

to sobie wpisuj dalej frajerze

laseczki pewno sie obużają ale taka jest prawda, sunia misi sie słuchać swojego pana tak zostało ustalone

Gość asia_s
Jak możesz się tym wogóle chwalić na forum! Współczuje twojej dziewczynie , mam nadzieje, że szybko sie na tobie pozna, i zostawi cie... A jesli zostalo ci troszke przyzwoitosci , to sam ją zostaw, żeby miala szanase poznac kogos kto będzie ją kochal i dla ktorego bedzie wszystkim!

powiem wam w tajemnicy ,że kiedy moja sunia Tina czteroletnia jamniczka wychodzi na spacer z moją matką wtedy ostro zjeżdżam na ręcznym pod zdjęcia Leszka Balcerowicza :classic_cool:

no tak łysy tepak na sterydach próbuje pokazywac jakim jest macho.szkoda ze tylko na kafee:P

i co dumny jestes z tego co zrobiles? cieszysz sie ze ranisz swoja dziewczyne i ze robisz z niej idiotke ? bo nie wiem w jakim celu to napisales, myslisz ze ktos ci bedzie zazdroscil tego ze jestes smieciem nie umiacym docenic tego co ma widac po piswoni ze jestes ze wsi, wiec to juz proste ze ruchasz co popadnei i ze jestes burakiem, chamem i nienawidze typu takich facetow, po prostu zygac sie chce i wez sobie 2 godziny korepetycji z polskiego, bo masz jakies zaniki z podstawowki

Gość DO asia_s
nie karm trola, bo pewnie tylko na to czeka, zeby pod twoje oburzone teksty zwalic sobie konia. daj na luz - to tylko prymitywna prowiokacja jakiegos malolata

Gość pierwszy_facet na tym forum
jak oni kradną mojego nicka? złodziejki:/

,,laseczki pewno sie obużają ale taka jest prawda, sunia misi sie słuchać swojego pana tak zostało ustalone" -:D:D:D:D przez kogo niby ustalone?:D:D:D:D wspolczuje twojej dziewczynie, miec takiego smiecia w domu :P

Gość asia_s
No jedno szczęście, bo jakbym naprawdę spotkała takiego gościa, to bym zabiła śmiecia..

Gość ja myśle że to
raczej umiejętna prowokacja, gdyby była tak beznadziejna to nikt by się nie nabral. dla mnie na 100% prowokacja;)

Gość wyŻej i obuRZają Ćwoku ty

Gość wyŻej i obuRZają Ćwoku ty
"powiem wam w tajemnicy ,że kiedy moja sunia Tina czteroletnia jamniczka wychodzi na spacer z moją matką wtedy ostro zjeżdżam na ręcznym pod zdjęcia Leszka Balcerowicza " Hyhyhyhyhh ::D:D:D:D:D:D:D

a niby dlaczego mi ? z reszta z tego co widze to ty zrobiles/as blad w zdaniu

kazda z was jakby mnie zobaczyla to chciala by mie mieć trenije na silowni4 razy w tygodniu i na takie ciałko i na samochodzik muj wszystkiebyscie poleciały sunie

Te włosy łonowe byly mojego psa wtargnely mniedzy moje zeby gdy zaslinilem poduszke na kturej spala sunia:O

Gość rzygac mniamoo9

Gość mÓj Ćwoku ty

kurwa no debil, tobie sprawia przyjemnosc to ze sciemniasz nas tutaj swoimi marzeniami, ze niby masz jedna dziewczyne ale na kazdej dyskotece ruchasz inna bo tak na cielbie leca :| litosci

Gość ktÓrej
ja tam bym nie chciała takiego czegś jak Ty nawet z ciałem jak pudzian, jesteś jak pudełko bez zawartości i tyle Ci powiem:D

Gość pierwszy_facet_na tym forum
jak to morzliwe ze ktos zabiera moją nazwę? ja sobie ja wpisałe !!! to jakies gupie zarty czy co? jak mozna tak krażć nazwe! nikt tego nie pilnuje??