Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaamańcik

Jak radzicie sobie z włoskami na udach?

Polecane posty

Gość aaaamańcik

Jak byłam młodsza ogoliłam sobie włosy na udach;| Wiadomo co mam teraz... są dłuuuugie i ciemne. Póki jeszcze nie ma lata nie chce ich golić bo bedzie jeszcze gorzej, depilatorem choler*ie boli i już sama nie wiem co mam zrobić. Błagam pmóżcie mi!!

Na udach masz włosy? To może nadczynnosc hormonu męskeigo...Ja czasami mam pojedyncze włosy na piersi , ale sa jasne i nieliczne , mało widoczne, czasami je wyrywam...ale az takie naislenie to może jakies hormony powinnas brac...

Gość a Ty babciu
nie masz wlosow na udach?? to to kest raczej dziwne... ale nie ukjrywam ze zazdroszcze...

Gość a Ty babciu
leczyc??!! nie no przesada. po prostu na udach rosna wlosy jak na calych nogach, a co - Ty masz moment w ktorym sie "zaczynaja" na lydkach? moja kolezanka tez nie ma wlosow na udach i niewiele na lydkach - pewnie sie cieszy, ale bardziej, z tego co wiem to sie wstydzi bo to ona jest inna - tzn nie rosna jej.

Co za brednie , uwazam, że masz skłonnosci do nadprodukcji hormonu meskeigo , ale ok. skoro uwazasz, ze tak byc powinno, spoko, masz prawo tak myslec, pozdrawiam!

Gość a Ty babciu
ja nie twierdze ze mam racje, pisze tylko jak jest w moim otoczeniu i szczerze mowiac mnie troche przestraszylas... wlosy na udach sa slabsze i krotsze, ale czy to jest dziwne ze w ogole sa??? chyba nie... :-O