Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aguzia

Dziewczyny z USA

Polecane posty

jak wroce w tym roku, to pozwola mi zaczac studia gdzie skonczylam ... inaczej bede zaczynac od nowa

nie stac mnie ...musialabym wydac conajmniej 50000 a nei mam tyle poza ty co z tego ze skoncze studia jak bez papierow bedzie ciezko z praca

Swinkowa... padam na twarz..ja jestem godz. do przodu . Moze jeszcze uda sie troche pogadac jutro....nie chcalabym, abys kiedys zalowala tej decyzji... Dobranoc, milych snow....

co Ty, dlaczego myslisz ze to on? Chociaz mozliwe, dalam mu dzis namiary na was

nie wiem....ta pomyslalam, bo wlasnie ktos dzwonili z rozowdem :) dziewczyny co z wami? nie wierze, ze az takie zajete jestescie

Gość mamusia 4-leyniej calineczki
ale naprodukowalyscie-chyba ze 3 dlugie strony musialam przeczytac,by sie tu znalezc:P no swinkowaa twoja historia jest na pierwszej stronie gazety:P-zartuje!:( w sumie nic smiesznego,ze taka fajna dziewczyna i w takiej smutnej sytuacji. ❤️ co u mnie-ktos pytal jak z j.polskim-slabo/okropnie-moja mala nie chce powtarzac po polsku nic,a nic! ja mowie-,,czesc,,-a ona ,,tresh,,:( mamy niewielki kontakt z polakami,widuje i odwiedzam kolezanki polki co maja dzieci,ale raz w tygodniu to niewiele,sama nie mowie do niej po polsku,wiem WIELKI BLAD!! tata ma mi podeslac polskie filmiki na dvd-to moze ja j.polski bardziej zainteresuje?:) maz dzwoni co kilka godzin-jest slodki❤️ ale i tak nudy w domu bez niego:( dzis za jakies 30 minutek wezme moja dziecine na rower:)-ale zabawe ma...ja oczywiscie lece za nia:P-wyobrazcie sobie-babe po 30,70kg wagi....biegnaca za malym kajtkiem na rowerku:) witam pozostale dziewczyny,ktore chyba dopiero teraz dolaczyly tu do nas🖐️🖐️🖐️

Jak bedziecie mieli klienta z inicjalami RD to moj szef :) Jak Ty sie trzymasz Mnie wczoraj moj M wkurzyl na maxa. Pojechalam do niego po pracy, ja wchodze do niego do mieszkania a on juz po kilku piwkach. Tak mnie zdenerwowal, bo nie dosc ze sie nie widzielismy caly tydzien to on nie moze wytrzymac bez piwka nawet wtedy ak ja do niego wpadam. To moze wygladac ze ja wyolbrzymiam, ale wierzcie mi,nie przesadzam gdyz to nie pierwszy raz tak sie dzieje. A potem oczywscie wszystko moja wina, ze ja sie focham o byle co, ze stwarzam problemy. Sek w tym, ze to on ma problem z % i taka jest prawda. Swinkowaaa jak tak dalej pojdzie to ja niedlugo tez dolacze do grona singli.

homerkowa moj -ex ( boze jak to brzmi) tez pije za duzo, ja tak nie myslalam, ale teraz to widze.....on zreszta mi powiedzial, ze teraz interesuje go tylko wodka :( jak sie czuje, po tym co mi wczoraj zrobil fantastycznie, koniec uzalania sie nad soba, przeszlo mi , kocham go ale bardziej wsciekla jestem za to jak mnie potraktowal

no wiec jak zesmy sie rozstawali to powiedzial, ze nie spotyka sie nikim, ze mnei nei zdradzil nigdy , ze ta laska to kolezanka jak na razie i nic wiecej ....a ona mu serce na pol strony na nk i dziekuje ze jestes pierdolnela..... nigdy nie krzyczalam tak jak wczoraj. powiedzialam mu ze moglby na tyle mnie szanowac, zeby nei rzucac mi jej w twarz i ze jak nie umie sie opanowac choa jak razem mmieszkamy to niech wypierdala , bo ja sie pogodzilam jzu ze mnie nie kocha, ale z tym ze flirtuje z ta suka jebana, ktora na dodatek wiedziala, ze jestesmy razem, nigdy mu nie wybacze !

Boze, jaki palant. Jeszcze jednego zwiazku nie zkonczyl na dobre a juz laska na niego czeka. Faceci to podle stworzenia

ale dobrze mi to zrobilo, nie czuje juz tego co czulam , nie czuje ze mam zlamane serce i ze go kocham nad zycie, teraz czuje zlosc i wstret

Hej Wam!!! Swinkowa, a moze lepiej, ze tak sie stalo jak sie stalo? Nie wiem, bo Was nie znam ale z tego co piszesz, to wcale nie jest wart ten Twoj -ex Twojej zlosci i w ogole... Moze niech on sobie te wodke z ta \"panna od serca\" pije i da Ci swiety spokoj...A Ty sprobuj z klasa, bez krzyku, bez ublizania, bez wyzwisk, po prostu traktuj go jak powietrze, zobaczysz, nic nie boli bardziej innych ludzi niz ignoracja... mnie sie tak przynajmniej wydaje. Po cichu, rob swoje, sprzedaj , podziel, przepisz - czesc, dzien dobry, do widzenia - wszystko obok niego, mimo ze we wspolnym mieszkaniu. Nie ma go i koniec, stracilas go. Albo powiem tak, to on stracil, tylko jeszcze nie zdaje sobie sprawy co!! A tak poza tym, to mezula moja ma urlop ten tydzien i nie mam czasu na nic. Swinkowa, jakby Twoje condo bylo w NY to ja bym je od Ciebie kupila, bo za te cene to tu czegos takiego ni ma!!! Pozdrowienia dla wszystkich!! Kura - where are you?!!

nie, przykro mi , rzeszow to jakies 200tysiecy ludzi ...ale poszukaj na naszej-klasie :)

ewander- ja wiem, ze to jest jedna z lepszych rzeczy jaka mi sie przydarzyla w ciagu tych 5 lat, powaznie .... i mimo ze boli tak potwornie, to nie jest wart tego

pewnie musi tak bolec, bo my baby to zawsze najbardziej cierpimy, taki juz nasz glupi los a on sie pojdzie i wodki napije i juz go mniej boli, moze i ty sie napij? :P

ide, bo mezowina moja jakis film zalaczyla i kaze ogladac:( Ja to nie bardzo lubie tv ogladac, ale jak kaze to kaze, co robic:D

nie moge, bo ostatnio malo jem i by mne zlapalo po lyku poza tym, wodka nie rozwiazuje niczego, ale staram sie go taktowac jak znajomego ze sklepu osiedlowego, dzien dobry, dobranoc, do jutra , rachunki, nakarmiles zwierzeta

Gość lina80
Hej dziewczyny! Ja sie udzielalam na tym topiku troche na poczatku. Ale w pewnym momencie wydawalo sie, ze jakby umarl. No a wczoraj wchodze i widze nowych ponad 15 stron. Zajelo mi troche przeczytanie, ale juz jestem w temacie. Swinkowa - przykro mi bardzo z powodu w jaki sposob sie Twoj zwiazek skonczyl. I rozumiem, ze chcesz wracac do Polski. Ja tu jestem juz piec lat i bym wracala gdyby nie to, ze meza tu poznalam. Ale jak ktos napisal moze przeczekaj jeszcze okolo roku. I jesli bedzie mozliwosc dostania papierow to super, bo bedziesz mogla wtedy wybrac kraj w ktorym chcesz byc. A jesli nie bedzie amnestii to po prostu wrocisz do Polski. Ale decyzja ta to tylko Twoja. Nadia - ciesze sie bardzo, ze malutka juz z Wami. Ja nie moge sie doczekac na moje:) Moze kiedys spotkamy sie z naszymi maluchami w polowie drogi pomiedzy Main i Massachusetts:) Milion dolar baby - skad jestes w New England? Pozdrawiam serdecznie reszte dziewczyn i ciesze sie bardzo, ze topic sie tak rozwija. Mam nadzieje, ze tak pozostanie. P.s. W skrocie przypominam: mieszkam w Bostonie, maz Brazylijczyk, nasz synek przyjedzie na swiat na przelomie pazdziernika i listopada.

lina :) strasznie gratuluje dzidziusia :) super ! ja kiedys tez chcialam z nim dziecko, ale dzis sie iesze, ze nic nie wyszlo z tego, bo byloby mi jeszcze ciezej :( ale juz jest lepiej! z dnia na dzien jest lepiej :)

Moj M dzwonil i prosil, zebym do niego przyjechala. Wiec ja mu mowie, ze bylam u niego wczoraj i teraz on moglby sie do mnie pofatygowac. A on do mnie z tekstem, ze ja mam blizej. Noz cholera jaki matolek. Tak,ja mam blizej i ladnejszy krajobraz. Ranyyyyy po mioim trupie- nie pojade wiecej do niego, len patentowany

homerkowa - ja zawsze powtarzalam , ze "faceci to chuje" , zapomnialam o tym na 5 lat i popatrz w co sie wkopalam :(

dziewczyny wazny temat: prosze o wasza opinie:)!!! wlasnie skonczylam rozmowe z kolezanka-i mnie troche,wkurwila!!!!!a nawet bardzo😠 chodzi o wychowanie mojej corki! moje dziecko nie mowi po polsku-fakt! ale swietnie liczy po hiszpansku do 20,zna podstawowe wyrazy:)-lubi ten jezyk,po polsku nie chce nic powtazac! z polakami,mamy zadki kontak,jak i rowniez prawie,,zero ,,kontaktu z moja rodzina,ktora jest rozsypana po calym swiecie:( wiec ja ,ja sama wychowuje!-maz tez:)-ale chodzi mi o ten kontakt z kultura polska-no to jedynie przeze mnie ma... zadko gotuje po polsku,bo nie umie:( ale piosenki spiewam jej po polsku kolysanki po polsku! ma ksiazki polskie,ale historyjkami w moim jezyku ojczystym zupelnie nie jest zainteresowana! ja do polski powrotu nie planuje-W ZYCIU,ZEBY SIE PALILO,CZY WALILO-TU JEST MOJ DOM!!!!!!!!!!!!taki jaki stworze-JA!! POLSKO-AMERYKANSKI!!! problem polega na tym,ze kolezanka mnie napierdala,ze jak to dziecko 4 lata i nie mowi,po polsku,dlaczego ja jej nie oddam do prywatnej szkoly? dlaczego my nie chodzimy do kosciola katolickiego? dlaczego-to...dlaczego..tamto!!! wkurza mnie to bardzo-ciota ze mnie,bo nie potrafilam sie odezwac i stanoc we wlasnej obronie!:( ona ma dziecko-8 miesieczne-mulacik,ale dla niej jest bialy!polaczek! mnie to wkurza-bo ona twierdzi,ze on bedzie chodzil tylko do prywatnych szkol,na dodatek prywatnych katolickich! bedzie gral na skrzypcach i koniecznie zapisze go na pianino!!!!!!! kazde wakacje bedzie spedzal w polsce!!! ja na to czy ona zastanowila sie,ze on tez jest czarny,tez amerykanin ..i moze polskie wakacje bedzie miec w dupie!a bedzie wolal z kolegami szalec pod domem lub jechac ...do..no nie wiem dallas...nowego yorku! ona na to,ze go wychowa na polaka i bedzie zawsze szanowal-kraj skad pochodzi!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czy myslicie,ze ja zle wychowuje corke-daje jej wolnosc wyboru...chcesz to ucz sie po hiszpansku,chcesz to po polsku,lubisz piosenke lub wyliczanke po wlosku-nie ma sprawy-mama cie tego nauczy:) kolezanka uwaza ,ze ja z dziecka robie amerykanskiego bahora bo ja zaczesto zabieram do mc donalda lub chackie cheese-????????????-nie rozmunie???-albo po co ciagle do kina!!! jest oburzona,ze spelniam zachcianki malej! mam ja jedna!❤️ jestem................plakac mi sie chce!staram sie byc dobra matka!!!czy faktycznie zle to robie?