Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie podam nicka o nie...

ALE WAS NABRAŁAM

Polecane posty

po prostu jedna wielka sciema ze zmioanami na kafeterii, pare wymyslonych nicków i kilka rysunków A WY SIE ZŁAPAŁYSCIE ALE MIAŁAM UBAW!!! musztarda sciemniała jak popieprzona, z niej smiałam sie najbardziej ja pieprze...haha..teraz się nie przyznajecie ale wiele z was to podchwyciło "co teraz będzie" "ja nie chcę nowej kafe" itd itp... wasze posty swiadczą same za siebie!! łyknęłyscie przynete moje drogie:D:D:D HA HA HA

Gość ssssssssssssssssssssssssss
no to co?

Gość fetyszystka
nie pośliń się z radości.

Gość lolgrter
ale idiotka z ciebie ale ubaw ...

Gość to bylo oczywiste
przynajmniej byla dobra zabawa

mozesz mnie nazywac idiotką, nie dbam o to. zrobiłam wam niezły kawał HAHAHA

teraz wszystkie które się dały nabrać zaczną mnie wyzywać albo podszywac się..no dawajcie, dowiem się jak wiele osób zrobiłam w jelenia:D:D LOL

Gość od razu widać
że masz dziecko 13 lat skoro cieszą cię takie nudne gówniane zajęcia. Żałosny dzieciak

macie teraz swoje 5 minut LOL więcej jadu:) dałyscie się nabrać i czujecie sie teraz sfrustrowane i oszukane? ojj:) HA HA HA macie swoj czas, dowalcie mi proszę bardzo;) niedługo ten topik zniknie i nic mi nie będzie, A JA Z WAS sm,iałam sie cały dzien i jeszcze ze 3 dni się pośmieje.. tylko nie zapomnijcie nastawić budzików na 7:D:D: nie moge..LOL :D:D:D:D:D:D

Gość ________________
to jedynie ty w to wierzyłaś porypana małolata!!!

nie nie mam 13 lat tylko sporo więcej.dałyscie sie nabrac-gdyby was to nie zabolało to nie byłoby tylu przykrych słówek w tym temacie, nieprawdaz?:) puste główki się oburzają ze zostały nabrane HAHA

Gość daj lepiej link to sami
poczytamy

a tam małolata. mam 21 lat i zabawiłam się waszym kosztem, ot co. spedzałam dzien przy kompie bo i tak musiałam nad czyms popracowac ipo prostu przez jakis czas puszczałam posta . tak to wyglądało. łatwo uwoerzyłyscie, nie powiem:) a ty musztarda chyba az tak uwierzyłas ze sie juz tego nie wyprzesz..LOL

Gość o co jej chodzi
?

Gość taaa i połowa kafe poszła sie
pochlastać z twojego powodu ....baaardzo śmieszne ...ty nie masz 21 ale 12 lad dziecko ...musiałaś cyferki przestawic :O

a ty musztarda chyba az tak uwierzyłas ze sie juz tego nie wyprzesz..LOL Oczywiście, że tak. Miałam nawet w tej sprawie maila, ale nie miałam czasu przeszukać skrzyni.

Gość o co jej chodzi
daj linka

no, moje drogie, ubawiłam się, usmiałam a teraz wracam do swoich spraw. dzięki ze dostarczylyscie mi (marnej, bo marnej) rozrywki:P jutro może tez tutaj zajrzę, bo pewnie pojawia sie posty typu "gdzie nowa kafeteria" LOL tymczasem,adios:)

No miałam, ale walczę z bólem pod lewym żebrem, mam chore psa, nie miałam czasu, wybaczcie. :(

Gość taaa i połowa kafe poszła sie

tak, nabrałaś, możesz teraz sie cieszyć ;) pozwólmy jej, może miała trudne dzieciństwo :P

Gość od razu widać
o rany.. to wstyd sie przyznać że masz więcej lat skoro mózg i poczucie humoru na poziomie przedszkolaka. Wybacz ale nie jesteś pępkiem świata i naprawde ludzie nie przesiadują tu 24 godziny na dobe wczytując sie w twoje pierdoły. Niekórzy dopiero teraz tu zasiadają po całym dniu cięzkiej pracy żeby sobie odpocząć. Ale co ty dziecko wiesz o ciężkiej pracy. Pewnie nic. Same motylki i srołki w głowie.

i nie jestem delicious, sprawdz moje ip mądralo..aa sorry zapomniałam ze nie umiesz.:P do osoby ktora twierdzi ze mam 12 lat..sorry złotko ale mylisz się no, papa głuptaski. słodkich snów o kafeterii z marzeń życzę :D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość od razu widać
mózg to ty masz wielkości orzeszka chyba. Masz racje. Idź spać i przynudzaj już, bo zaśmiecasz tylko to forum.

musztarda, dopoki go nie umiescisz, on nie istnieje. :classic_cool: a i potem mozna doszukiwac sie sladow falsyfikacji. :p