Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingfa324

mam 18 lat i zero przyjaciol i znajomych jej

Polecane posty

Gość kingfa324

ale mnie dzis wzielo:(smutno mi jakos

Gość dlaczego nie masz

Gość dlaczego nie masz znajomych to
smutne? :( Nie chodzisz do szkoły czy co?

Gość upek.......
pewnie dziewczyna nie ma sily przebicia, jest niesmiala itd.

Gość kingfa324
hmm to znaczy wiadomo ze tak na czesc to znajdzie sie ktos ale mam wrazenie ze tak naprawde nie mam nikogo,zadnych znajomych,chyba jestem aspoleczna

Gość jamam27latimamtosamo
jestem sama , narzeczony odszedł po trzech latach, zero znajomych :(

Gość kingfa324
no chodze do liceum,hmm nigdy jakos bardzo nie umialam zyc z ludzmi,

Gość moja rada - przyloz sie teraz
do lekcji, dostaniesz sie na dobra uczelnie, im lepsza, tym fajniejsi znajiomi.Z doswiadczenia radze.

Gość bbvbcvb
tez tak mam :( tylko mam takie kolezanki z klasy ale to zeby pogadac na przerwie, a poza szkola juz nie mam nikogo. nie chodze na zadne imprezy jak ludzie w moim wieku i w ogole nigdzie nie wychodze:( tylko do szkoly:(

Gość kingfa324
no wlasnie przez szkole nie mam znajomych:(eh

Gość ja mam 26 lat
i też tak mam :( aspołeczna kompletnie :(

Gość kingfa324
bbvbcbv ja tez tak mam,wiadomo lekcje od kogos,albo zamienic 2 zdania w szkole ale poza szkola to zero:(tu nawet nie chodzi ze jestem niesmiala,tylko jakos tak nie moge no do ludzi przylegnac:(na imprezy tez nei chodze,pic non stop nie pije w knajpach eh

Gość ja mam troche znajomych i
jedna fajna koleżanke ale mieszka 200 km ode mnie i tylko telefonicznie sie kontaktujemy brak mi bliskiej przyjaciólki takiej z którą o wszystkim można pogadać i bedzie szczera i zachowa moje zwierzenia dla siebie Ale czy takie istnieja w tych czasach to nie wiem?

Gość bbvbcvb
tez nie jestem niesmiala, ale jakos tak mi chyba dobrze zyc samej. chociaz czasem bym gdzies poszla, ,ale pewnei czulabym sie dziwnie i nieswojo. i mama ciagle pyta czemu nigdzie nie wychodze w weekend jak inni:( albo czemu nie mam zadnych kolezanek:(

a ja mam 21 i tez mam malo tych znajomych. :classic_cool: tylko w moim przypadku jest to spowodowane dobrowolnym odmawianiem na prawie wszystkie zaproszenia gdziekolwiek. denerwuja mnie ci ludzie, denerwuje mnie ich gadanie, zachowania. wiekszosc ich mnie denerwuje, ale znajda sie tacy, z ktorymi chcialabym przebywac (ostatnio jeden sie taki czlowiek znalazl). czasami ta dziwna forma izolacji tez mnie troche denerwuje... ech, tak zle i tak niedobrze.

Gość upek.......
wiem co masz na mysli,to moze nie jest niesmialosc... brak nam tego czegos do czego ludzie lgna.

Gość kingfa324
nie jestem ani mega brzydka ani nic,ale jakos tak nie przyswajam ludzi:(a moze raczej oni mnie?mnie tez rodzice pytaja czemu nie wychodze,czemu nie mam chlopaka albo czemu nie mam znajomych:(nie nadaje sie do ludzi,tez mnie ludzie wkorzaja,moze i nawet poszlabym na jakas impreze ale nie mam z kim i tu sie zaczyna dalszy problem:(i tak wkolko;(

Gość rnanan
a ja przez kolejne przeprowadzki ciągle tracę dobre koleżanki cholera!!! i zaraz znowu to samo :-(

"brak nam tego czegos do czego ludzie lgna." to nie tak! sprawic, zeby ludzie do ciebie lgneli jest bardzo prosto, ale nie o to chodzi. mi ci lgnacy ludzie sa prawie niepotrzebni. moim naturalnym zachowaniem jest okazywanie dystansu, gdy nie mam ochoty z nikim gadac, a wtedy tez nikt nie chce gadac ze mna. co innego, gdy nagle najdzie mnie ochota na towarzystwo. wtedy moja postawa automatycznie sie zmienia i stosunek ludzi do mnie tez sie zmienia.

Gość upek.......
chyba masz racje, w sumie jakby sie zastanowic, to mam calkiem podobnie. tylko ,ze czasem czuje sie strasznie SAMA, to nie jest tak ze jak mi zle, to zmieniam nastawienie i juz jest super. zawsze jest ta bariera. nie wiem skad:O

ja jestem taka ze nie potrafie udawac ze kogos lubie:o poprostu:o nie znam kogos to trrudno mi sie w takim towrzystiwe dobrze bawic do tego lubie troche samotnosc

Gość ewita2131
to ja mam podobnie jak Ty:(czasem nienawidze tego ze jestem sama,nie mam znajomych,dopadaja mnie doly i wiadomo ze chcialabym to zmienic:(ale ja poprostu nie przyswajam ludzi a oni mnie:(eh a czasem znowu nienawidze ludzi i niechce z nimi miec nic wspolnego:(

Gość KAROLKA15
TO JAK WAM TAK SMUTNO TO ZAPRASZAM DO SIEBIE

ta 'bariera' bierze sie moze z przyzwyczajenia do ograniczonych kontaktow z otoczeniem. wiem po sobie, ze jak od jakiegos czasu nie udzielalam sie towarzysko, to potem czuje ta 'bariere' wyraznie, ale gdy przez jakis czas jestem narazona na ciagle towarzystwo, to ta 'bariera' wzglednie szybko znika (w zaleznosci od mojego nastroju i nastawienia). ;]

Gość oktiiii
HEJ ;)szukam przyjaciela.. od 18 lat bo sama mam 18:) od razu mówie że mam chłopaka wiec nie liczcie na nic wiecej ;) moje gg to 33000130