Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak no jak

jak się przemóc, żeby

Polecane posty

Gość jak no jak

zrobić mężowi loda??? dajcie kobitki jakieś propazycje

Gość jak no jak
nie moge w zaden sposób sie przemoc juz wole zeby zesrał mi sie na klate albe zjesc jego kał ale kutasa do ust nie wezme

Gość jak no jak
nie można normalnie sie nic spytać, bo wszędzie ci cholerni podszywacze:O ale macie zabawę, nie ma co:O

nue zwracaj uwagi na nich,ale nikt nie ma sposobu zeby sie przemuc poprostu musisz sama chciec i sie odwazyc,,,,nikt nie doradzi bo nikt Cie nie zmusi.....musisz chciec i tyle pomysl sobie jaki on bedzie zadowolony napewno dasz rade....

i wiesz co to działa na oboje wiec nie masz czego sie baca zawsze w kazdej chwili mozesz przestac,hehe

Gość How do you feel
ale czemu masz się zmuszać, skoro nie lubisz tego albo z jeszcze innego powodu nie odpowiada Ci taka forma seksu? Porozmawiaj z mężem i powiedz że niestety ale nie umiesz się do tego zmusić i tyle, to jest taka jakbyś Ty kazała mężowi zjeść kupe ale on by się nie mógł zmusić a Ty byś mimo to nalegała.

Gość jak no jak
ale, to nie jest tak, że nie umiem. Przed ślubem to było dla mnie normalne, a teraz jakoś nie mogę:O wiem, zaraz powiecie, że straszna ze mnie żona i takie tam, że znajdzie sobie inną co mu zrobi.

Gość jak no jak
nie, że fe, ale jakoś tak inaczej

dziewczyny jak można nie wiedzieć jak zrobić pożądnego loda ? przecież to chyba dziewczyna ma zakodowane od urodzenia , kwestia tylko taka że jedne chcą robić i lubią to natomiast inne nie , swoją drogą ja do tej pory spotkałem tylko takie które lubiły robić loda , nie wyobrażam sobie jak dziewczyny moga nie lubieć tego

Gość jak no jak
nie, nie to że nie chcę, po prostu jak się seksimy i słyszę "to może lodzika?" wszystkiego mi się odechciewa:O

ale dlaczego , spróbuj raz a zobaczysz że potem sama będziesz chciała

Po tych słowach ..........."Przed ślubem to było dla mnie normalne, a teraz jakoś nie mogę wiem, zaraz powiecie, że straszna ze mnie żona i takie tam".... Stwierdzam, że to prowokacja jak wiele tu podobnych :o

Przed ślubem robienie lodzika było dopuszczalne ale po ślubie to już grzech :P Ludziom się w głowach poprzewracało :O Niech mąż proponuje ci lizanie lizaczka....lepiej brzmi...bardziej zachęcająco :D

dziewczyny nie przesadzajcie przecież w robieniu lodzika nie ma nic złego

ja jej wierze ze moze miec opory a dlatego ze mój to znowu nie moze odwazyc sie do minetki wiec....

Gość jak no jak
to nie jest prowokacja, dzięki za podnoszące na duchu odpowiedzi:O

ja uwielbiam i robić minetkę i podawać loda dziewczynom , ale minetkę mogę robić tylko swojej lasce za to loda mogę podawać każdej dziewczynie , od małolatek do starszych , to jest poprostu cudowne uczucie wjeżdżać w usta , no a już sam finał w buzi , cudo

Gość zeWsiScieIdupaScie
wina męża! zakażmu gadać cokolwiek w stylu moze lodzika" boze co za wyrażenie wogule;/ może do dupki" przy kochaniu samo powinno jakos wyjsc i sama wiesz kiedy to masz zrobic. ale przed stosunkiem bo pózniej to ohyda jak on wyciaga z pusi i wsadza do buzi;/

powiedz, Tobie przeszkadza ten tekst czy lod? bo juz nie czaje.. jak tekst, a sie nie brzydzisz to powinnas jakos go 'uprzedzic' zeby to samo wyszlo, chyba lubisz sprawiac mu przyjemnosc, piescic go? jak nie to, to powiedz mu zeby mowil Ci to w subtelniejszy sposob :) jesli o czynosc.. no nie wiem.. moze chodzi o jakis szacunek? wiadomo, ze media etc robia z tego jakies zboczenie, a prawda jest taka, ze jak sie kocha to sie chce sprawiac przyjemnosc..tak? wiec nie mysl o tym.. po prostu to zrob :)

Biedronka masz racje , przecież to nie samowicie przyjemne uczucie ,

co za debil z Twojego męża żę Cię poślubił ..... bez lachy to do zakonu ciśnij

no właśnie , z obserwacji , w Twoim przypadku zgadza się , a miałaś może tylko z jednym facetem czy z kilkoma ?