Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oranżadka

Wielkanocne rzeźby z żółtego sera

Polecane posty

Wpadłam na wspaniały pomysł, aby zająć górne kończyny swoich pociech. Bedziemu robic domowy konkurs na najładniejszą kwitnącą rzeźbę z żółtego sera :). Pomysła na taką kwitnącą rzeźbę wziął się z przypadku jak to bywa z ghienialnymi pomysłami :) Po prostu zostawiłam żółty se...który wpadł mi chyżo za szafkę i nie został dostrzezony, taki sobie mały kawałek nieskrojony....jak go znalazłam był cały pięknie zakwitniety białozielonym dość puszystym nalotem :). Wspaniałę dzieło matki natury. Wpadłam na pomysł że mozna na świeya zrobic rzezbę z sera np w stylu kaczuszki lub zajączka (fritza) który prawie na świeta zakwitnie plkeśniowo i będzie puszysty jak się patrzy, a dzieciaki tez beda miec zajęte kończyny górne ta manufaktura i wypełnione skupieniem artystycznym umysły :). Co o tym dumacie?

nie będziemy spozywać tych rzeźbek :). Ze sztuki nasytepną sztukę zrobie z dziećmi. Na patelce roztopię po świetach te rzeżby i powstaną wspaniałe placuszki serowe, które moga np. słuzyć jak małe abażurki na nocna lampkę jak na stelaż naciągnąć lub naturalne placuszki serowe-podkładki pod kubek herbaty na stoliczek... :)

Gość golen jelenia
czy wy tez tak macie, ze spojrzycie na temat i juz wiadomo, ze to ona ?? :D:D:D genialny pomysl !

te podkładki to niezbyt dobry pomysł bo jak polożysz na nim ciepły kubek to się zaś rozpusci... ale się puszczać lubi ten ser..

Gość golen jelenia
fajne by byly nauszniki z tych roztopionych rzezbek...tez puchate :)

cieszę się, że pomysł mój spowodował taki aplauz i ukontentowanie :) Dodam, że przed chwila wpadł mi do głowy fajny pomysł na wykorzystanie placuszków serowych...że jakby je rwać na malutkie kawałeczki ui urabiać palcami w kulkę, to mozna je wykorzystać jako zatyczki do uszu :) i jak dzieci nie chcą spac to hej!!! zamknąć niewdzięcznych wprzyizbiu albo ganku i można z tak zatkanymi uszami nie słyszeć i krzyków i nawoływań tylko słodko spać jak niedzwiadek :)

Gość golen jelenia
e tam... :o lepiej uformuj sobie z tych placuszkow serowych ladnego, zgrabnego penisa :) da ci wiecej przyjemnosci niz jakies tam zatyczki do uszu :)

Gość golen jelenia
a..tylko nie zapomnij o jajkach...wszak jajka to nieodlaczna czesc Wielkanocy !

Gość zapuść pleśń na jajach męża
będzie fajniej