Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alina23

po jakich można przytyć?

Polecane posty

Gość alina23

Powiem tak: chuda jestem jak patyk(dużo jem, ale mam szybką przemianę materii). Pigułki stosuję, żeby nie zajść w ciąże, ale gdybym przy okazji przybrała na wadze, to byłabym bardzo zadowolona. Brałam Micro21 i nic. Znacie może takie, po których trochę utyłyście?

Gość Zabka169
Ja utyłam po harmonecie i too baardzo

Gość a ja po cilescie
potem po yasmin a na koniec to co udalo mi sie zrzucic po poprzednich wrocilo dzieki yasminelle, apetyt tkai ze nie moglam go zahamowac:/

Gość Zabka169
mi się tak hormony pomieszały że ja wcale dużo nie jadlam a tyłam jak na drożdżach. Dopiero teraz przy ciąży jem dużo tzn tyle ile powinnam czasem z nudów więcej ale chudne zaś. Niewiem czemu:(

biorę 4 opakowanie yasminelle.. prowadzę aktywny tryb życia i schudłam 4 kg

Gość alina22
też słyszałam, ze po cileście, ale nie chcę go brać, bo ma dużą zawartość hormonów.

Po każdych można przytyć i po każdych można schudnąć bo to nie zależy od tabletek ale od ich odpowiedniego dobrania do poziomu Twoich własnych hormonów. Musisz udać się do lekarza po poradę, poza tym od tabletek się nie tyje - co niektóre zatrzymują wodę w organizmie, więc puchniesz a po odstawieniu wszystko wraca do normy.Z tym problemem powinnaś iść do dietetyka, nie ginekologa.