Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alian

Jak nawilżyć włosy? Jakie kosmetyki?

Polecane posty

Gość alian

Biorę Izotek, co sprawia, że włosy są bardzo przesuszone :O Potrzebuję dobrych kosmetyków, pomózcie!

Gość upuppp

Gość rgjirhg
wax

Gość alian
Miałam wax i wiem, że na kafe jest on "dobry na wszystko", ale mi nie pasował. Nie zauważyłam żadnych efektów.

jak masz bardzo suche wlosy to wyprobuj szampon gliss kur regeneracyjny,dla mnie byl az za bardzo nawilzajacy,ale jesli kiedys naprawde mocno przesusza lub zniszcza mi sie wlosy to na pewno bede go uzywac

Gość sunsilkk
też miałam podobny problem i szukałam czegoś dobrego, wygrzebałam gdzieś info, że sunsilk pomarańczowy jest dobry, oczywiście nie wierzyłam. Jednak postanowiłam spróbować i jestem zszokowana! Jest czadowy!!! Mam tylko odzywkę do spłukiwania ale jest zajefajna! Polecam! Bije na głowe kosmetyki profesjonalne!

Gość wert3678
Ja tez uzywalam wax i zarewelacyjny to on nie byl.. :// gliss kura tez uzywalam i nic.. :// moze sauna na wlosy pomoze jak myslicie ?

Gość nawilżaczka..
ja polecam BIO SILK - jedwab do włosów Mała buteleczka mi starcza na miesiąc cena ok 8 zł

Gość wert3678
Nawilzaczka - slyszalam cos kiedys o nim.. jakie wlosy sa po zastosowaniu ?

Gość stop-cellulit
Z mojego doswiadczenie moge i ja polecic Ci serie kosmetyko biosilk oraz szampon nawilzajacy Ducray: http://www.domzdrowia.pl/42030,ducray-extra-doux-szampon-nawilzajacy-do-czestego-stosowania-125-ml.html

Gość alian
Używam jedwabiu Biosilk, jest całkiem fajny, ale na moje włosy to za mało :O

ja uzywam Crema Rigenerante- masło karite do włosów i maseczke z proteinami mleka Kallos

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
szampon gliss kur czy jak sie to tam [isze te badziewie on to dopiero wysusza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po umyciu mialam takie wlosy jak umyte w kleju>>>>dla mnie najgorszy szampon!

nawet u fryziera mozesz zrobic specialny zabieg nawilzajacy włosy, ja płaciłam 15 zł (zalezy w jakim robisz zakładzie i jakich uzywaja do tego kosmetyków) ja miłam z Loreal i byłam zadowolona włosy sa bardzo ładne po tym:) ale jak tak popatrzec to sporo to kosztuje jak na zwykły zabieg ale warto

Gość Hubertowa
Polecam bardzo dobrze nawilżające włosy kosmetyki Osmo seria Deep moisturising. Szampon głęboko nawilża, zawiera esencjalne olejki z Patchouli i Ylang Ylang. Poza tym odżywka pomaga wzmocnić i odbudować uszkodzone włosy. Odmładza włosy nie obciążając ich, pozostawiając je zdrowymi i łatwymi do układania.