Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleżanka123

Pytanie o tabletki

Polecane posty

Gość koleżanka123

czy jeżeli skończyłam siedmio dniową przerwę i nie rozpoczłam nowego opakowania czyli we wtorek powinnam przyjąć 1 tabletkę z nowego opakowania a tego nie zrobiłamdziś mamy piąek czy mogę od dziś zacząć je przyjmować>?

Gość podnoszęhophop
siedmiodniowa pisze się razem... moja rada skońz gimnazjum potem wex sie za sex

Gość Tak z ciekawości zapytam
Tak z ciekawości zapytam, dlaczego nie wzięłaś tych tabletek we wtorek?

Gość niewyprzedzenie
a moja rada to czytaj ulotkę gówniaro...po to ona jest...ale to tak jest jak się dzieciary za seks biorą a mają o tym zielone pojęcie :O

Gość koleżanka123
halo koleżanko ja sobie nie pozwole na obrażanie.Ja tobie błędów w pisowni nie wytykam i nie o to też pytam bo to nie jest dyktando piszę w poważnej sprawie wieć potrzebuję poważnj odpowiedzi,jeżeli jej nie znasz to się nie udzielaj.Niewiesz ile mam lat a chcesz mi dokazywać....wielka dorosła się znalazła

Gość podnoszęhophop
:D:D:D żal żal żal i do tego czytać ulotek nie potrafi:D

A mi odpowiesz na pytanie?

Gość podnoszęhophop
pojechałaś mi po rajtach niesamowicie:D chyba muszę się zgłosic do psychologa bo n i epotrafię sobie z tym poradzić:D

Gość koleżanka123
Kochane panie.We wtorek nie moglam wziqasc tabletki poniewaz byłam na delegacji,wróciłam dziś rano i dlatego moje pytanie.Na wyjeździe nie mialam możliwości jj wzięcia.A ulotki niestety nie mogę przczytać bo jest w całości po angielku,poniewaz przysłała mi je kuzynka z Anglii.Moja znajomość angielskiego jest słaba bardziej opruje niemieckim.Dlatego nie mogę jej przeczytać

Jak to przysłała ci je kuzynka? To nie lekarz przepisał? Hmmm poza tym, ehhh chyba nie ma sensu tłumaczyć.

Gość koleżanka123
byłam w delegacji w disnejlandzie w rodzicami:) bardzo lubię myszkę miki

Gość koleżanka123
Nosz kuźwa ja wam sie chyba nie muszę tu tłumaczyć skad mam tabletki.Chodzilam normalnie do lekarza po tabletki dopoki mi nie skradziono portfela,gdzie znajdowala sie felerna dyskietka.Lekarz nie chcial mi przepisac lku bez dyskietki wiec poprosilam kuzynke zeby mi przyslala

Gość koleżanka123
Jeżeli bwi cię podszywanie to proszę bardzo,ale to tylko świadczy o twojej dorosłości

Ahahaha ale się ubawiłam :D

Gość koIeżanka123
na dyskietce były zdjęcia jak ciągnęłam druta doktorka. to była moja jedyna przepustka do tabsów

Niewiem jak cię nazwać ale chyba najodpowiedniejsze byłoby nazwanie ciebie dzieckiem skoro takie rzeczy cię bawią

hmm...rozdwojenie jaźni to mało powiedziane...nazywam sama siebie dzieckie. no ale nic w tym dziwnego bo przecież min jestem... a tabsy wpierdzielam jak dropsy...a przede mną jeszcze3 klasy gimnazjum:Dale będzie klawo:D

Kończę ten temat bo sensu to niema tak jak myślałam poprostu tylko puste albo gówniary siędzą na tym forum albo stare znudzone życiem baby,które nie mają co robić całymi dniami..żegnam!

Gość nie mozesz wziac tabletki
nie mozna igrac z hormonami. zrob przerwe w tym miesiacu i w dniu kolejenej miesiaczki wez tabletke z nowego opakowania. innego wyjscia nie widze. i nie mowi sie na delegacji a w delegacji. pozdrawiam

Same wredn widźmy nie macie co robić wariatki nudzi wa, sie dlatego ludzi obrazacie idzcie zrobic cos ze swoim zyciem bo wam tylko dupska rosna od siedzenia przed komputerem i zarcia.Nauczcie sie czegos nowego możę Hiszpańskiego albo do kościoła idzćie sie pomodlic za siedbie.Zachowujecie sie jak malolaty.Zastanówci się.....