Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natqsia_

Te piersi!!! POMOCY!!!

Polecane posty

Cześć dziewczyny mam problem...pewnie nie tylko ja bo wiele kobiet ma problem z piersiami... Otóż 2 lata temu stosowałam dietę na której schudłam ponad 10 kg...chciałam zgubić brzuszek ale wraz z nim tzn.przede wszystkich zmalały mi piersi...chcę podkreślić że miałam wtedy 16 lat i byłam głupia...odchudzałam się dla chłopaka bo myślałam że jestem dla niego za gruba :( a wcale tak nie było...gdy schudłam on ździwił się że tak schudłam a na dodatek zmartwił się....:( myślał że coś się stało...kazał mi jeść ....było mi tak głupio....przecież wcale nie byłam gruba!!! Miałam brzuszek ale mały...to przez to wszystko że koleżanki o ile można je tak nazwać mówiły mi i wyśmiewały się że jestem gruba....to wszystko przez presję otoczenia i przez pierwszą miłość :( Ucierpiałam ja : do tej pory mam problem z okresem, mam zaparcia a na dodatek mam malutkie piersi! Teraz mam 18 lat no we wrześniu skńczę 19 i co mi przyszło....prosze was poradźcie mi co mam zrobić żeby piersi znów mi urosły!!! Nie chcę być płaska....przytyłam już to co zgubiłam tzn przytyłam 8 kg...ale wszystko weszło w brzuch i pupe...proszę was o radę bo nie chcę tak dalej żyć...Chcę podkreślić że już się nie odchudzam ale patrzę i analizuję to co jem... Porosze pomóżcie .... Czy ewentualnie picie czarnuszki siewnej pomoże???

powiem Ci cos naprawde szczerze..piersi Ci po tych ziolach itd nie urosna,,gdyby tak bylo to japonki i chinki mialyby cos na klatce piersiowej, nie byloby operacji itd..tez jestem plaska jak deska ale sie tym nie przejmuje,wazne ze jestem fajna:)

Gość karlaaaa
ja tez mam z tym problem:(bo ja to raz troche schudne raz przytyje i moje piersi wygladaja okropnie!slyszalam o "masażu Kasi" od dzisiaj zaczne go robic i pije tez czarnuszke od 2 dni:)a i wczoraj robilam sobie masarz kostkami lodu i po nim moje piersi wygladly lepiej tylko ze pozniej znowu byly takie same:(ale wiadomo trzeba systematycznie to wszystko robic i jakies efekty napewno beda.wyglad piersi poprawia rowniez damskie pompki:)i tez od dzisia mam zamiar to robic:)a mam pytanie do ciebie bo mowisz ze masz male piersia ogolnie to jak wygladaja?sa jedrne czy niezabardzo?

wiesz są jędrne z tym nie ma problemu tylko wkurza mnie to że są takie małe...:(