Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Haris Pilton

z góry przepraszam, że zasmiecam to forum uczuciowe

Polecane posty

ale chciałam się z Wami podzielić taką refleksją jaka mnie naszła, moze jest ona wynikiem tego, ze pępek przykleił mi się z glodu do kręgosłupa, ale chciałabym się zakochac taką zupełnie nową, świeżą miłością, nieskazoną żadną negatywną emocją, zadnym złym słowem, żadnym błędem byloby :classic_cool: :D co ta wiosna robi z człowiekiem :O

Haris, to ta wiosna chyba, też mi się ostatnio na marzenia zebrało :) Nawet zbliżone :)

gackowata - to że męzatka nie równa się automatycznie = wyzuta z pragnień dobra, pragnę lunchu, nie mogę dłużej zwalczac tego uczucia :D

Gość Psełdonim
Proszę bardzo. Stawiam się, Pilton, do Twojej dyspozycji. We mnie możesz się zakochiwać, ile tylko dusza zapragnie.

Ja się tak zakochuję co jakiś czas: na nowo w swoim facecie. Koncentruję się wówczas na swoim dobru, na swoich uczuciach - uważam żeby nie włączać jakichś roszczen wobec drugiej osoby, jakichś wymagań, jakichś żalów - i mam: świeżutką, beztroską miłość. :)

mniej więcej o to mi chodzi facet mógłby byc ten sam tylko wzajemne relacje oczyszczone i odświezone coś jakby reset umysłu

Gość Psełdonim
Ponownie proponuję zakochać się w mojej skromnej osobistości. Podkreślam - warto!

Gość Psełdonim
Nie zawiedziesz się, Wando. Obiecuję. Ja już kiedyś bajerowałem pewną obywatelkę, która miała w swoim nicku imię "Wanda". :-)

Gość ale obywatelka Cię nie chciała
:P

te psełdonim, zdecyduj się, bo co bedzie jak się obie zakochamy karambol jak nic Hagun - jestem tak ładna jak wszystkie kafeteriuszki i dziewczeta z netu :classic_cool:

Gość Psełdonim
Spokojna głowa, Pilton. Moje serce jest ogromnie pojemne. Starczy w nim miejsca i dla Ciebie, i dla Wandy.

ok, chyba moge podjąć to ryzyko to co - chodzimy ze soba? ale będzie fajnie, a inni z tego forum uczuciowego beda nam zazdroscić i pisac o nas nienawistne posty :classic_cool:

Gość Psełdonim
Wanda, czekaj, ze mną nie tak szybko. Uroda urodą, ale liczą się także inne walory, ot, choćby intelekt...

Gość Psełdonim
Zgadza się, Pilton. Kobieca dusza jest niezbadana. Na widok czyjegoś szczęścia staje się nienawistnie mroczna i zazdrosna.

Gość Psełdonim
A, przeoczyłem czyjś wpis... Czyżby???

Gość Psełdonim
A co w Tobie ciekawego, Wanda? Nie musisz stać w kolejce z Piltonem. Mogę się Wami zajmować symultanicznie. Albo proponuję ułożyć pomiędzy naszą trójka "stiosunek bilateralny". :-)

proponuję założyć komunę dla naszej 4 i oddac się uciechom cielesnym takim jak: wspólne jedzenie 1 batona \"Mars\"

Intelekt też sie liczy?Wymagający mężczyźni są tutaj.Nie wiem na jakim etapie intelektualnym jestem.Czasem mówią o mnie blondi(bez urazy kobiety) :O Wiec trudno określić go w jednym zdaniu.

Gość Psełdonim
A cóż do tego ma kolor włosów, Wanda? Liczy się, co kobieta ma pod deklem, a dopiero potem, jaki jest jego kolor. :-) Jakby tu powiedzieć? Lubię ładne, intelektualne kobiety.