Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiciaaaaaaa27

KLUB MAMUś Z KIELC

Polecane posty

Gość gość
balladynka32to fajnie, a kiedy ostatecznie urodzilas?

ja bylam do niedawna ze stoku ale od roku mieszkam na swietokrzyskim:) a na ksmie mieszkalam jak bylam mala.. na slichowicach cala podstawowke i kawalek liceum;):D haaaaa- moge bic rekordy!! w tylu miejscach w kielcach mieszkalam :classic_cool:

witajcie w drugim dniu \"naszego\" topiku. Czyżbyśmy wszystkie miały po jednym dziecku? Nikt nie decyduje się na drugie?

Gość balladynka32
ainom - zaczelam rodzic 18stego, urodzilam 19 o 2 w nocy. Ja poki co mam 1 ale juz chce drugie :)

ja mam zamiarm pomyśle o 2 dziecku jak moj mały bedzie miał kolo 1,5 roku:) już mężowi oznajmiłam moje plany:):D

owocowamama to ładnie sie przprowadzałaś. Ja jestem własnie w trakcie przeprowadzki:) Hura!!! idziemy na swoje!!!! małe ale swoje.. chuba sady słyna z malutkich mieszkan:) Mam takie pytanko gdzie ogolnie sa jakies przychodnie w okolicy Jesionowej. Nio i oczywiście jakieś place zabaw?

biały motyl - na jesionowej - to nad rzeczka tam koło zalewu masz plac zabaw a poza tym osiedlowe, kolo szkoły tam są. a i spacerować nad Zalewem możesz albo w Parku Dygasińskiego też masz blisko, a przychodnia o ile dobrze pamiętam była kiedyś na osiedlu tam koło biedronki

Gość gość
owocowamamano powiem Ci, ze faktycznie mozesz bic rekordy:)ja zamierzam miec trojke dzieciakow, oczywiscie jak urodze pierwsze to moze mi sie wszystko pozmieniac;) ale zawsze podobaly mi sie takie wlasnie rodziny, ja jestem z trojeczki, moj maz z czworki:) zawsze jest wesolo;)

Gość gość
aale tu cichutko... nikogo nie ma...

Co do drugiego dziecka to ja już bym chciała i to bardzo.... ale najpierw musimy wybudować dom a to wiąże się przecież z baaardzo dużą kasą, narazie wynajmujemy mieszkanie. Więc plany o kolejnej ciąży muszą niestety zostać odłożone pewnie na kilka lat :-(

My też co najmniej dwójkę, ale póki co malutka jest za mała by myśleć o drugim....ale nie bedziemy bardzo zwlekać

Gość gość
czesc dziewczynki, wlasnie mam mala chwilke bez pracy wiec przysiadlam do komputerka... a ja tak siedze i mysle nad imieniem dla mojej pociechy. jak bedzie dziewczynka to bedzie Maja a jak chlopczyk to wlasnie jeszcze nie wiemy....

tez bym chciala 3ke.. ale bez chodzenia w ciazy, rodzenia.. i bez kolki i innych rewelacji:P:P ainom - maja - bardzo ladne imie...

mój mały już zaczyna sie przemieszczać na 2 nóżkach i rozciął sobie policzek na pudełku z zabawkami...nie jest to groźna ranka... do czego zmierzam...wszyscy w około sie śmieją ze wygląda jak prawdziwy scyzoryk:) jeszcze tylko 12 dni i będzie tym scyzorykiem:) ainom_ ------ Maja śliczne imię!!!!!

Gość gość
aaa ja tez;);););)

Gość balladynka32
dziewczyny, wy nie podnoscie tylko piszcie, co u Was? ainom - jeszcze nie wiesz, czy chlopczyk czy dziewczynka? ja tez zwlekalam, ale 20 marca w koncu nie wytzrymalam, poszlam na usg polowkowe i zapytalam. ha, jutro rocznica :)

Gość Lemurka-J
Hej Dziewczynki, też jestem z Kielc mam niespełna rocznego synka Piotrusia

Gość gość
my nie wiemy, bo moj maz nie chce wiedziec, chce miec tajemnice, ja tam swoje na usg widzialam:):):)

Gość gość
powiem Wam dziewczeta, ze absolutnie sie nie troszczycie o ten topik, on umiera jak cholera;) zagladam tu codziennie a tu nowych wpisow brak:(

Gość uppppppppppu
upppp uppp

nio to już Kielce to moje miasto:) od soboty w nim mieszkam:) powiem szczerze ze jest u nas:)) duuuzo placów zabaw.:)

Gość balladynka32
w ktorej czesci mieszkasz?