Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kickic

MACIE KROLICZKA?ZAPRASZAM KROLICZEMAMUSIE

Polecane posty

Gość kickic

Moj wabi sie Bobek....ma roczek,cudna grzywke ,lize mnie po rekach,prosi o przysmaki .uwielbiam go!!!!!!!!!!!!!pochwalcie sie swoim.

Gość katolik14
Ja mam fretkę. Nie ma grzywki ale świetnie poluje na króliki:)

Gość kickic
o kurde!ale ja mam jeszcze psa!goni co sie da!fretka by mu przypasila....

Gość katolik14
Też mam psa. A raczej sukę. Współpracują na polowaniach:)

Gość kickic
ty masz suke ja pana psa.zrobimy im party a dzieci beda mistrzami polowania.tyko jak w ten uklad wkrecic fretke?

Gość katolik14
Sie nie da. Suka jest straszną feministką i goni amantów jak diabli. Współpracuje tylko z fretka (też samiczką) i koleżanką cane corso:)

Gość mamakar
ja w środę musiałam uśpic mojego, miał 8 lat i się rozchorował. teraz kica już pewnie w kroliczym niebie

Gość kickic
alez mojemu psu ulegnie!kobiety te psie rowniez doceniaja starania i wytrwalosc.jest uparty jak osiol.3 lata temu stal pod domem swojej laski cala noc w 23 stopniowym mrozie!!!no ale dopial swego.spal potem 2 dni.

Gość kickic
mamakar-szczerze wspolczuje.juz mi sie chce beczec jak pomysle ,ze Bobus kiedys pokica na druga strone.buuuu

Gość katolik14
Nie u mojej. Nam amanci sypiają w ogródku. Przyznaję, że z dobroci serca dokarmiam dżentelmenów acz szlag mnie czasem trafia na nieodpowiedzialnych właścicieli. Moja suka nie raczy na nich spojrzeć. Niestety, to sportowy typ;)

Gość mamakar
tak musiało być... najgorsze jest to, ze poszłam z nim do weterynarza (bo strasznie schudł mimo, ze jadł), myslałam, że trzeba go bedzie leczyć i bedzie ok, a tam mi powiedzieli, ze jest stary i osłabiony i pewnie i tak nie przezyłby operacji i trzeba podjąc decyzje... i po 3 minutach juz było po wszystkim, a zrobił to lekarz na moich oczach i to było straszne... :-( wchodzisz myśląc, ze bedzie ok, a wychodzisz z martwym królikiem w klatce... płakałam cały dzień i do teraz jest mi smutno strasznie...

Gość kickic
mamakar-nie wiem co napisac.to naprawde straszne!tyle lat byl ,kical i nagle koniec.tylko my "krolicze mamy"wiemy jakie to smutne.moze przygarnij bezdomnego krolisia.jest gdzies tam niekochany ,smutny.wiem ,ze twojego nic i nikt nie zastapi ale moze radosc z opieki nad dalekim bratem tego co odszedl troszke pomoze.sama nie wiem.smutne..........

Gość kickic
katolik14-nie zlosc sie na wlascicieli!moj przegryzl lancuch na ktorym byl uwiazany w domu bo nie mozna go bylo upilnowac(smycz w 10 minut przezarl!) na milosc nie ma rady!!!!!!ech

Gość mamakar
myslałam o tym, ale zdecydowałam, że już nie chcę żadnych zwierzątek, bo za kilka lat znowu bym musiała to przezywać... przeboleję mojego szaraczka i na tym koniec...

mój kicak jest rasy rex, biały z czarnymi plamkami i błekitnymi oczkami. Zwie się Heniek jr. Nie zastapi najukochańszego Heniusia, czerwonookiego króliczka z emo grzywką:( pogromcy tapet, kabli i dywanów, który wychował się z 2 psami i do końca swojego krótkiego króliczego zycia myslał, że jest psem...

Mój ma 7,5 roku,ma na imię Jajnik :P Tutaj są m.in. jego zdjęcia: http://galeria.animalia.pl/nenson Teraz jesteśmy na etapie zdrowienia i wizyt u weterynarza,bo mał ma zapalenie ślinianek. Martwiłam się bardzo,tym bardziej,że weterynarze wciąż coś tak bełkoczą o jego wieku i konsekwenjach chorób...Bywa. kickic-mam nadzieje,że mówiąc przysmaki masz na myśli odpowiednie jedzenia dla królików,a nie jakieś dropsy,kolby czy czekolady :P

Gość kickic
mamakar-chyba tak sie mysli zawsze w takim bolu.ale jestes pewna ,ze nie zakochasz sie w puszystej kulce z wielkimi oczkami?lepiej sklepy zoologiczne omijaj szerokim lukiem.ja wiem po sobie z trudem powstrzymuje sie przed kupnem kolegi Bobusiowi......

Gość mamakar
raczej będe omijac szerokim łukiem ... a w sprawie kolegi dla Twojego to raczej koleżankę bo dwa samce ze sobą nie będą dobrze zyły

Gość kickic
nens-jasne ,ze dla krolikow te przysmaki!zycze zdrowka dla jajnika!

Heh,dziękujemy,dziękujemy,dzisiaj ostatnia wuzyta u weta nes czeka ;) Jesli dwa króliki to oba powinny być wykastrowane/wysterylizowane.

Gość kickic
prettyscarlet-superrrr chlopaki. wstyd sie przyznac ale nie potafie pomajstrowac z tymi fotkami! trudno ,musze przejsc przeszkolenie.czytajac "instrukcje" na fotosiku nie bardzo pojmuje..zenada...

Gość wrwryy
fajne sa kroliki?co w nich tak lubicie?pytam bo sa sliczne ale nic nie wiem o ich charakterku.