Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czikitaaaaaaaa

Co o tym sadzicie?

Polecane posty

Gość czikitaaaaaaaa

Co sadzicie o nowej serii farb do włosów Palette RADIANCE?? Mam przed soba absolutny fiolet i absolutnie nie wiem co zrobic czy farbowac czy nie bo w sumie w necie nie znalazlam nic konkretnego na temat tej farby!!! A moze ktos farbowal??BARDZO PROSZE O POMOC!!!

Gość upppppppppppppppppppppppp
uppppppppppppppppppppppppppp

Gość czikitaaaaaaaa
Hmmmm no w sumie chyba nie ale nie wiem czy np. nie wyjda mi zielone albo jeszcze jakis inny niezidentyfikowany kolor:O juz farbowalam wlosy :) dlatego boje sie efektu bo nie wiem czy na farbowane mozna no i zastanawia mnie ogolnie jakie sa te farby...

moja mama tylko palett używa i ma ok włosy. zielony to po chnie mógłby wyjść. Jaki masz teraz kolor?

A to nie jest przypadkiem tak, że ta farba działa tylko na włosy naturalne (niefarbowane) ?? Bo coś takiego mi się obiło o uszy :)

Gość czikitaaaaaaaa
taki lekki bordo troche go na gorze widac a czym nizej tym prawie wogole nie ma efektu niedawno pofarbowalam ale kolor nie wyszedl i dlatego skusilam sie na to cudo ale teraz dopiero zaczelam sie zastanawiac nad tym ze moge wygladac jeszcze gorzej😭:)

Gość turkaa
z farbowaniem farbowanych uważaj, bo mi wyszedł kiedyś zielonkawy, fuj, ciężko się było tego pozbyć

Gość czikitaaaaaaaa
wlasnie nie wiem czy na farbowane tez i troche mam cykora:O

Gość czikitaaaaaaaa
kurcze jakby mi wyszedl czerwoiny to bym sie chyba pociela jutro ide do pracy ale by mieli ze mnie ubaw:O:P

fiolet i bordo nie powinny się pogryźć. Będzie ok, przeczytaj dokładnie instrukcje na wszelki wypadek

Gość czikitaaaaaaaa
mialo byc zielony:P

Gość czikitaaaaaaaa
czytalam nic nie pisze ze nie mozna na farbowane no i pisze ze conajmniej 2 tygodnie trzeba odczekac zeby ponownie farbowac ale ja wygladam jak glupia i chcialam juz to zrobic czyli minelo okolo 1.5 tygodnia:)

Gość czikitaaaaaaaa
kupilam ja bo wczesniej farbowalam na jais bordo nie pamietam dokladnie i wyszlo mi tak ze przy glowie mam wprost swiecace wlosy a czym nizej tym zadnego efektu nawet znajoma pytala czemu pofarbowalam tylko wlosy przy glowie😭

skoro Tobie bordo nie odpowiada to ja nie wiem czy fiolet będzie? Może zwykły brąz sobie kup?

Gość czikitaaaaaaaa
pewnie tak i teraz troche sie boje ze z ta bedzie tak samo:O

Gość czikitaaaaaaaa
nikt nie farbowal wlosow ta farba??

Skoro masz przy skórze jaśniejsze to nie farbuj się odcieniami sztucznymi typu borda i fiolety i inne czerwonawe i niebieskawe, bo zawsze tak będzie

Gość czikitaaaaaaaa
Wyszlo nawet fajnie niestety ciupeczke na gorze jest bardziej widoczny kolor ale ogolnie jest ok aaa no i nie liczac tego ze farba byla nakladana z podlogi bo niechcacy sie na niej znalazla:O

Gość że co
hehehhehhe

ja mam uraz do palette, kiedys chcialam blond i wyszly mi zolte, takie jaskrawe... juz nigdy nie kupie

Gość czikitaaaaaaaa
rozrabialam farbe i jak wyciskalam drugi utleniacz wysunela mi sie reka udezylam w miseczke i farba wyladowala troche tu troche tam pozbieralam i wlozylam z powrotem ale nie wiem czy taki efekt do konca mial byc bo nie wiem jakby przyjela jakby mi sie nie wywalila no ale coz wazne ze nie mam zielonych wlosow a farbuje ta farba blyskawicznie:) ja polecam i polecam dobre odzywki i jedwab bo nie jest mozliwe rozczesanie wlosow po farbowaniu ta farba bez takich wlasnie pomocy:)

Gość czikitaaaaaaaa
ogolnie polecam brunetka bo to naprawde jedyny sposob na jakikolwiek choc troche bardziej widoczny kolor:)

Gość czikitaaaaaaaa
...ta nowa seria jest lepsza ja polecam ale to tez pewnie zalezy od wlosow...