Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marionetkaa

Znacie jakiś dobry krem pod oczy?

Polecane posty

Gość marionetkaa

Mam 19 lat i mimo tego mam cienie pod oczami. Korektor dużo nie daje więc poszukuje jakiegoś dobrego kremu który zapobiega cieniom i opuchniętym powiekom.

Gość co myślicie
POLECAM GILE TO NATURALNY I TANI KOSMETYK.nAłóZ GILA POD OCZY I CZEKAJ AZ WYSCHNIE -LIFTING GWARANTOWANY

Gość marionetkaa
Dzięki. Jeszcze jakieś rady?

stosowałam różne kremy i powiem Ci, że nie ma nic skuteczniejszego niż korektor ;) jeśli chodzi o opuchliznę, to rób zimne okłady, a jeśli chodzi o kolorowe cienie pod oczami, to tylko korektor.

Polecam pod oczy DOLIVA w aptekach. R E W E L A C J A!!! Ja całe życie walczyłam ze straszliwymi sińcami pod oczami i dopiero to pomogło. A, co tez bardzo ważne DOLIVA zawiera kwas hialuronowy więc widocznie zmniejsza też zmarszczki. Pozdrawiam.

Gość mikii

Używam pod oczy https://e-naturalne.pl/pl/p/Eye-up-Lift-Gel-Liftingujacy-zel-pod-oczy-mrozone-czerwone-winogrona%2C-kwas-hialuronowy%2C-woda-morska-glebinowa/1162, a trafiłam na kosmetyk po przeczytaniu właściwości czerwonych winogron. Na pewno po miesiącu zauważysz pozytywne wyniki, bo jednak to jest kosmetyk z wysokiej jakości kwasem hialuronowym. Wiele blogerek się nawet o tym kremie pozytywnie wypowiada. Za kwas hialuronowy chyba największy plus.