Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asia_

Spotkac sie czy nie?

Polecane posty

Witam! Poznalam fajnego chlopaka na niemieckim wer-kennt-wen Zaczelo sie od komenarza pod profilem (jako hobby mam wisane m.in spacery); Na spacery, dlugie spacery moglibysmy chodzic we dwoje\". Zgadalismy sie pozniej przez ICQ i poniewaz mieszkamy w tej samej miejscowosci chcial mnie wyciagnac wlasnie na spacer:) Ja wtedy nie moglam nigdzie wyjsc, wiec musialo wystarczyc ICQ. Rozmawialo nam sie(i rozmawia) bardzo fajnie i niesamowicie sypal komplemantami:)(podczas ktores z pozniejszych rozmow przyznal nawet ze mu sie podobam) Pozniej probowal mnie \"wyciagnac\" jeszcze w tygodniu, ale tez nie wyszlo wiec umowilismy sie na sobote. Jednak musialam wyjechac wiec napisalam przed wyjazdem zebysmy spotkali sie w niedziele. Zgodzil sie oczywiscie, ale po powrocie do domu(sobota wieczor) znalazlam w skrzynce jeszcze dwie wiadomosci. I tutaj wlasnie zaczynaja sie moje watpilowosci: W pierwszej wiadomosci wyslanej rano pisal ze nie ma w \"naszej miejscowosci\"(w \"naszej miejscowowoci\" jest tylko w weekendy i kiedy ma wolne, w tygodniu jest gdzie indziej tam gdzie, powiedzmy, pracuje) komputera i prosil zebym sontaktowala sie z nim telefonicznie(dal mi wczesniej swoj nr, ale mojego nie ma). Druga wiadomosc natomiast zostala wyslana wieczorem i bylo tam napisane ze ICQ mu szwankuje. Zauwazylam tez potem ze tego samego dnia ok 22 byl online na wkw. Nie sadzicie ze cos tu nie gra? Skoro nie ma w domu w \"naszej miejscowosci\" komputera to skad pisal ze mna w poprzedni weekend??? A moze to ja jestem za bardzo podejrzliwa? Wtedy juz mu nie odpisalam i w efekcie w niedziele rowniez nie wypalilo nastepnego dnia znow dostalam wiadomosc ze szkoda ze w niedziele nie wyszlo i ze ma nadzieje ze spotkamy sie w tym tygodniu. Ja znow nie odpisalam, ale jak wieczorem wlaczylam ICQ znow byla prosba o spotkanie. I co ja mam teraz zrobic? Bardzo prosze o rade, bo sama jestem jeszcze, ze tak powiem, zwilona w takich sprawach, To moj pierwszy temat i post forum wiec jesli zrobilam cos nie tak to przepraszam i prosze rowniez o przymruzenie oka na brak polskich znakow, ale mam niemiecki sytem i klawiature, a co za tym idzoie umaluty:)

Gość streść to
bo nie chce mi sie czytać

Gość mysleeeeeee
mysle ze to jakis oszust jak 80% facetow, pewnie ma zone lub dziewczyne itd

Gość co to jest umalut

Gość nie oszust
Podejrzane, nie lez nigdzie! :o

Gość ale co Ci szkodzi pójść
z nim na spacer? masz ochotę, to idź. oszust, nie oszust, na spacerze może być przyjemnie. przeciez się nie pobieracie...jeszcze:P na żywo sobie pogadacie, to wyciągniesz od niego to, co Cie nurtuje

Gość ja stawiam
ja stawiam że jest żonaty, bądź związany z inną:)

Gość ale co Ci szkodzi pójść
a z żonatym to już na spacer pójść nie można, czy tak?

Gość ja stawiam
można z żonatym iść na spacer:) tylko pytanie po co?????... z tego co autorka pisze to facet poprostu chce ją uwieść pięknymi słówkami... a jeśli jest żonaty to pytanie czemu uwodzi dziewczyny w necie.... no nie oszukujmy się... chyba nie dla ćwierkających wiosennych ptaszków:)

Zonaty to on nie jest:) - ma niecale 21 lat (a z tego co wiem to facetom w tym wieku raczej sie do oltarza nie spieszy:P) -powiedzial mi ze szuka dziewczyny(tylko pytanie w jakim kontekscie) -fotki mowia same za siebie, a pod jedna z nich widnieje komentarz \"Miejsce po mojej prawej stronie jest jeszcze wolne\":)(dotyczy samochodu)

Gość hghbgkjbhjn
mozesz isc, ale nie nastawiaj sie za bardzo i badz ostrozna. ja sie nie znam, ale sama zauwazylas ze koles cos sciemnia, wiec jak chcesz to do niego napisz, ze skoro na poczatku znajomosci Cie oklamuje to to sie slabo zapowiada na przyszlosc. jak sie wytlumaczy to ok, jak wytlumaczenie bedzie slabe to olej kolesia