Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teolog współczesny

Biblijny Adam miał 2 kobiety/żony

Polecane posty

Najczęstsze nasze wymówki: 1. Nie dzisiaj, boli mnie głowa. 2. Nie teraz, dzieci jeszcze nie śpią. 3. Jestem zmęczona, musisz teraz o tym myśleć? 4. Tobie tylko jedno w głowie. 5. Przestań, jutro muszę wcześniej wstać. 6. Nic z tego, mam okres. zawsze może nie zawsze chcę? ;)

No :D pierwszą żoną była Lilith(czyt.Lilim) A potem się zbuntowała i została demonem :D Od tamtej pory nawiedza mężczyzn w snach i porywa i pożera dzieci :D

hmmm.. moze dotykasz niewłasciwych strun, a może przyczyna jest głębsza.

Ej ale nie jest źle :) miał dwie żony ...ok :D to lepszy wynik niż nie jeden dzisiejszy facet a kobiet jednak na świecie jest o wiele więcej niż to adam miał dostępne :D ale z niego musiał być casanowa :D

Gość płonna ekonomistka
po jednej stronie zbuntowana nimfomanka po drugiej zdradziecka dewotka, marzenie każdego faceta :D może powinienem.

I znowu topik o masturbacji. :o czy wy musicie wszystko do tego sprowadzić. ? :P

Tak się ładnie topik zaczął... a jak żałośnie skończył... { wąż jak to wąż, gruby ma odwłok a to kobiety zaspokaja. } :o :P

sam widzisz Myrevin, męska fantazja:D:D:D a potem, że kobieta nie rozumie, nie chce seksu uprawiac etc.:P

Teolog kobieta jest trochę bardziej skomplikowana, nie wystarczy stymulacja fizyczna węzowym odwłokiem:D:D

;) 🖐️ Ale juz wiemy czemu kazał se z żebra ulepić. Pierwsza go puściła kantem z wężem. :P