Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inglotka007

*ROMANS W PRACY*

Polecane posty

Powiem krótko: pracuje ze mną facet , boski facet:) miedzy nami iskrzy mimo to, że jestesmy w związkach. Na około krążą plotki co sie święci:) a ja nie wiem co robic. Pragnę go jak cholera! On mnie tez....codziennie rozmawiamy , jak nie widzimy sie w pracy, to gadamy prze GG...Czysty flirt:) Pociągające i kuszące lecz czy warto? Byłyście w podobnej sytyacji?

Gość zalezy co czujesz do
swojego aktualnego faceta??? Jezeli milosc, to czy wolisz to czy zauroczenie???

Gość Mirek potrzebuję pomocy
kurrrwić się z nudów, czy się nie kurrrwić? Oto jest pytanie...

Gość ja pierniczęęęę
ale masz dylemat :O Popierdoliło Cię babo we łbie się poprzewracało :O Nuda i rutyna :O Mam nadzieję że Twój facet Ci przyprawia rogi bo zasługujesz sobie na to :O

Gość a jak cos to
dobrze, to w takim razie wez sie zastanow, romans, bedzie jakis kwas cos nie wyjdzie , a bedziesz musiala pracowac dalej z tym facetem.. e kwasow w zyciu nie robi sie w pracy :] tyle milionow ludzi ze sorry , ale te kilka osob z pracy mozna sobie odpuscic :]

Gość pomijając inne argumenty
romans w pracy? Stanowczo odradzam, najesz się tylko wstydu!!!

Gość taki jeden gość
gdybyś kochala faceta z którym jesteś to nie mialabyś takich myśli jasne !! puknij sie z tym z pracy, jak potem uda , że cie nie zna i poczujesz sie jak szmata to wrócisz do swojego , żenada

Gość już studentom na 1szym roku
tłumaczą "nie bierz dupy ze swej grupy", bo jak coś nie wyjdzie czy sie popsuje to będzie kupa. Tak samo jest z romansami z pracy.

napewno masz 100% rację, tylko ja już sie zauroczyłam i co z tym zrobić? widze tego czlowieka codziennie...numer GG mogę zmienić, ale prace? Napewno nie! więc mimo wszystko jest dylemat....

Gość a jak cos to
inglotka , zauroczenie zauroczeniem , nie jestesmy zwierzetami sorry chyba to nas odroznia od zwierzat ze myslimy i nie jak kotki podczas rui ;] mowie ci i radze dobrze , ja ta glupote popelnilam i zmienialam prace bo nie wyszlo nam po roku :) wiec.. powiedzialam sobie ze w zyciu , dalas sie zwariowac dziewczyno i wez jakies osle na otrzezwienie ;) puknij sie porzadnie ze swoim facetem ;) albo sie wyladuj na silowni, utnij flirt i tyle , zauroczenie przejdzie

Gość taki jeden gość
no jasne zauroczylas sie już i masz dylemat dać mu dupy czy nie kobieto a rozum masz ???

Gość pomijając inne argumenty
Ale jaki masz dylemat! Po prostu powiedz swojemu koledze, że to co robicie nie wpływa pozytywnie na Wasze związki... Zerwijcie pogaduszki na gg. Boisz się zmienić pracę - pomyśl więc co będzie jak jak sprawa sie rypnie... W każdej chwili grozi Ci, że któryś z Waszych partnerów dowie się i może być wielka draka, nawet w waszym zakładzie- jak myślisz, kto pierwszy wyleci? - TY!!!

i chyba masz rację, tak zrobie:) z tym pukaniem oczywiście:P dzięki:) a ten gość, taki jeden czy jakoś tak co sie tak mądrzy, to niech lepiej się zamnknie bo nic ciekawego tu nie wnosi :P

Gość lubię świnie
i mam problem z pamięcią. chujooooowo tu. zmieniam nik.

Zastanów się czy flirt, romans, czy jakby inaczej to nazwać jest warty cierpienia, które zadasz osobie, której przysięgałaś miłość, wierność i uczciwość. Zdrada boli bardzo mocno, a rana nigdy nie zabliźnia się.

Gość lubię świnie
nie zmieniam. wyjebali mnie w delegację, tak fajnie było a tu kurwa arabowie zabierają mi pracę i trzeba się delikatnie wśród świń poruszać. ja pierdolę ja chcę do domu.

elcia1008, masz rację z tym że z ta przysięgą to nie tak do końca bo nie jestem mężatką:)) narazie tylko partnerką życiową;))