Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokotyrek

kobiety dla 26 latka

Polecane posty

Gość lokotyrek
Za bardzo się rozdrabniam. Wrażliwość to wredna cecha. Tylko jak sie jej pozbyć?

Dla 26-latka ? Taka 20-22 letnia studentka :) I tam najwiecej wolnych. Więc i szanse na fajne, wzajemne dobranie. (później najczęściej mają chłopaków. A jeszcze później - mężów. Dopiero od mojego wieku zaczyna się kolejna grupa, gdzie sporo wolnych - rozwódki) Ale oczywiscie reguł nie ma. A życie toczy się swoim losem.

Gość mala tancereczka
Dla mnie nie istnieje sex bez milosci a przynajmniej bez jakiegos laczacego uczucia. Nie potrafilabym potraktowac go jak sportu jako tzw ulzenie sobie i do widzenia. Przez stosunkowo dlugi czas bylam dziewica, ale nie zaluje bo moj pierwszy raz byl ze szczegolna osoba, z ktora zreszta jestem do dzis. i sex dla nas to jeden z elementow wyznawania sobie milosci. a to co jest najpiekniejsze to jest po: kiedy mozna lezec kolo siebie,tulic sie, ma sie takie poczucie szczescia i bezpieczenstwa. dlatego mysle, ze warto jest poczekac by trafic naprawde na cos wspanialego niz zadawalac sie byle czym.

Gość lokotyrek
Analizuje się związki jak jest źle. Czekam kiedy nie będę musiał analizować, zastanawiać się, tylko żyć, tak po prostu :)

Ale na temat zeszliście. :) Wiadomo ze jest inaczej jak w trakcie patrzy się w oczy osoby, którą się kocha. I oczywiście taki seks jest najfajnieszy. I lepiej mieć na uwadze ze młodość na najkrótszy okres w żyiu. I co będzie później (wtedy moze być za późno na podrywy i na ciekawe ułożenie zycia też. Przysłowiowe pobudki w ręką w nocniku) MIłej dyskusji 🖐️

Gość lokotyrek
Na miłość i seks nigdy nie jest za późno :) Być może ręka w nocniku prowadzi do ręki miłości życia (niezłe porównanie, ale jest już późno:). Któż to wie, no kto ? Nikt.

To refleksje po piwkowaniu ze znajomymi o kilka-kilkanaście lat starszymi ode mnie (kawalerowie , rozwodnicy). Oczywiście ze i wtedy można kogoś fajnego poznać (jeden jeden taką poznał), ale trudniej. Choć jak pisałem - życie jest żywiołowe.

Gość ja bym napisała tak
Nie ide do łózka z facetem po 2,3 godzinach,musze Go najpierw lepiej poznać.Najpierw dopuszczam namietnosc .Nie ma rozczarowan,zbednych słów.

ja bym napisała tak Szkoda ze wiekszośc kobiet tak nie myśli. ;-) Dobranoc :)

Gość lokotyrek
No to idę do łóżka. Spać.Może kiedyś pogadamy. GG 9069152

Gość ja bym napisała tak
facet78 ---> :)Z seksu do miłości proste i przyjemne.Dobranoc

PIERDOLICIOE IDIOTYZMY ja wyznaje taka zasade jak tancereczka, jeśli uprawiam seks z osoba do ktorej nic nie czuje, to sie czuje jak bym sie ONANIZOWAL ZA POMOCA POCHWY.!!! wiec jaki to ma sens dla mnie zaden, po orgazmie zamiast przytulić ukochana to zwijac sie do domu ?? CHORE to jest !!!!!!!!!!!! ja nie jestem juz prawiczek przezylem 1szy raz z laska z ktora laczylo mnie uczucie...nie jestesmy razem ale jesli mam dupczyc bez uczucia to wole do konca zycia jechac na recznym, seks to nie tylko pchanie.GDZIE BLISKOSC EMOCJONALNA, NASTROJ, poczucie bezpieczenstwa i akceptacji ?? wole robić to z ukochana w wielkim łożu przy swiecach..a na koniec ja przytulić i zasnac..niz rucha,ć co poadnie na dyskotekach czy przyjeciach, i wogole nie rozumiem idiotow co zdradzaja wlasne żony widzialy GALY CO BRALY !!!!

Gość ja bym napisała tak
wujek1986ua--->jesteś żałosny.Ciągle wypisujesz o tesknocie i szukaniu połówek.Jestes dla mnie zwykłym zakompleksionym facetem,udającego romantyka.Twoja wypowiedz jest pełna wulgaryzmów.Gówno wiesz o kobietach i o miłosci.