Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokotyrek

kobiety dla 26 latka

Polecane posty

Gość lokotyrek

Straszna sprawa. Mianowicie. Dupa ze mnie wołowa, bo miłośći od seksu oddzielić nie mogę. Albo się zakocham, albo zycie pustelnika. Druga sprawa jest taka, że baardzo chciałbym kogoś pokochać. Jak poznać, że ktoś też 'szuka miłości' ; podobno nie ma głupich pytań; to jest głupie

Gość wiesz to sa nerwy
a najlepsza panienka to wlasna reka :} jesli masz 26lat i jestes samotny to znaczy ze juz skonczysz na recznym ;{

Gość bleeeturyt
Jestem południa :) Na czymn skończę to się okaże, ale jak jesteś wróżką to ekstra, gorzej jak wróżkiem. Temat smętny i wredny, śmieszny? wiadomo nic tak nie śmieszy jak uczucia :)

Gość lokotyrek to ja wyżej
:)

Gość lokotyrek
Na pewno uczucia śmieszą, fakt niezaprzeczalny. Lepiej wziąć sprawy na klatę. Uczucia ? Po co ? Tylko potwierdzacie, że do niiczego dobrego nie prowadzą. Ale jak to w życiu, jak jest dobrze to jest dobrze. Ale jak coś nie tak ? Uczucia na bok?

Gość ja bym napisała tak
Tylko seks Tylko seks Tylko seks Tylko seks Tylko seks Tylko seks Tylko seks Zadnych uczuć---to strata czasu

Gość lokotyrek
fajnie, na prawdę ekstra. Tylko niektórzy nie dają tak rady, chyba jakiś defekt mam. A miało być tak pięknie.

Gość ja bym napisała tak
Nie mysl sercem tylko penisem.I tak sie kazda love konczy.Najpierw seks potem moze uczucie.Bez zbędnych dziwactw.

Gość lokotyrek
Niezłe. Tekst o dziwactwach. A ile masz lat ?

Gość ja bym napisała tak
Za duzo jak dla Ciebie.(pewnie masz około 21-26 lat)

Gość lokotyrek
Ile mam lat to napisałem. Co to znaczy za dużo dla mnie ?

Gość ja bym napisała tak
masz 26lat ja prawie 30

Gość lokotyrek
Czyli oddzielanie miłości od seksu to tylko dzieci tak mają?

Gość mala tancereczka
Ja tez jestem z tych ktore nie potrafia odzdielic seksu od milosci. I dlatego troche dlugo czekalam z moim pierwszym razem, ale oplacilo sie.

Gość ja bym napisała tak
To gratuluje:)

Gość lokotyrek
No to uwaga, są jeszcze tacy którzy potrafią kochać za nic, tak właśnie, żadne tam zauroczenie. Tylko jak kochają to na zabój. Fantastyka. Nie. Też tego nie rozumiem. Ale tak jest. Przecież ktoś może oszukać, zranić. No i co z tego. Uwaga. Są jeszcze tacy którzy potrafią zaufać. Głupki ? Wole być głupkiem niż bezuczuciowym poenisem.

Gość ja bym napisała tak
kazdy tak mowi,a konczy sie na penisie.Jesli wierzysz w to co piszesz gratuluje.

Gość lokotyrek
Dziękuję za gratulacje. No właśnie wierzę w to co piszę i raczej to nie pomagaw życiu, ale wolę zyć w zgodzie ze sobą. No taki felerny jestem. A czy to dobrze to się okaże. Tylko czas pokaże.

Gość ja bym napisała tak
Znajdziesz na pewno,albo ona Ciebie Głowa do góry

Gość lokotyrek
"Każdy tak mówi" --- to już jest masakra; mówić można wszystko, TY patrz na to co ktoś robi a nie mówi. Mówię to comyślę czuję, nie odwrotnie. Kolejny defekt.Mój defekt. No żesz chyba super pomysł mi podunęłaś mówić to co ktoś chce usłyszeć ; na prawdę ekstra. Nie potrafię.

Gość lokotyrek
Znajdę, jasne. Znajdę :)

Gość ja bym napisała tak
Bo to co piszesz nie obraz sie to dla mnie jest naciągane.Spotykasz kobiete,to sie starasz tak?---zabiegasz i te wszystkie,,trele morele'' --no ,ale da sie wyczuć czy ona chce love czy penisa???

Gość lokotyrek
Może i da się wyczuć. Ale co to mnie obchodzi. Kiedy ja chcę uczucia. To i w seksie się go doszukuję. To też rodzaj uczucia, przecież. A że ona tylko chce seksu. To właśnie jest pech, albo moja naiwność. Ale jak nie spróbuję, nie poczuję na własnej skórze to skąd mam wiedzieć. Jest jeszcze jedna możliwość, za bardzo chcę uczucia i klapki na oczach dają znać :)

Gość ja bym napisała tak
no cóz...miłośc to tez dobry powód do seksu ;)

Gość lokotyrek
Właśnie tak, najlepszy sposób. Marzenia. Moje podejście do uczuć , seksu nie jest naciągane. Jest takie jak napisałem. Problem jest tylko w tym , że o wiele trudniej jest się zakochać, niż seksić się , a potem się zakochać.

Gość ja bym napisała tak
To sie zakochaj.Ja wole seks najpierw,a potem uczucie,bo jesli facet potrafi z penisa przejsc na uczucie to.... znak,ze jest dla mnie.

Gość lokotyrek
Wiesz co sposób niezły, przynajmniej rozczarowanie mniej boli; tak myślę. Tylko problem jest jeden, duży. Seks z osobą , którą uwielbiasz, poznałaś, szalejesz za nią. I seks po 1-3 godzin znajomości. Wybieram pierwszy; mniam :)