Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfdsfdsfdsfdsfsdfsd

BRZUSZKI

Polecane posty

Czy robienie brzuszków 5x po 20 brzuszków daje taki sam efekt jakbym robiła ciągle 100 ? czy jednak to jest róznica?

Haloooo

Gość kjbubvkuy
daje podobny, lepszy efekt. Brzuszki powinno się robić w seriach, ja bym polecała po 30. CHyba że nie dajesz rady na początku. I rób pełne do ziemi:)

Jest roznica. Miesnie musza chwile odpoczac. Robiac 100 pod rzad tylko sie zmeczysz, robiac z przerwami beda wieksze efekty. Jesli chcesz popracowac nad brzuchem polecam A6W- wpisz w toutube lub googlach

ja robię 5 serii po 20 brzuszków robię je nie do konca ale do polowy i trzymam ok 2 s, na napiętym mięsniu a moj chlopak mi mowil ,że lepiej 100 na raz i ze jak dziele na serie to mi to nic nie da;/

Gość dsfdsfdsdfdsdfdsdf
agawa - chciałam zacząć robic ale mam lekki tłuszczyk na brzuchu a podobno a6w rzeźbi mięsnie, a mi to nic nie da, hehe piękne mięsnie będę miała pod wearstwą tłuszczu :P

Robienie brzuszkow tez rzezbi miesnie.Nie schudniesz od tego, ale majac mocniejsze miesnie brzucha bedziesz wygladala szczuplej. Stan przed lustrem i sprobuj napiac miesnie brzucha- mniej wiecej na tej zasadzie to dziala. Sprobuj moze do cwiczen dolaczyc np 30 minut biegu 3 razy w tygodniu i lekka diete:)

Gość dsfdsfdsdfdsdfdsdf
zniose wszystko tylko nie mój brzuch :( bleee masakra, jak go wciągne jest ok , no ale jak się schylam to .. 💤 a tej a6w troche nie rozumiemn :(

Gość Spróbuj jeszcze
ABS. Też na miesnie brzucha ale urozmaicone. :)

Gość dsfdsfdsdfdsdfdsdf
ok sprobuje :) może sie uda w koncu pozbyc brzuchola

Gość kjbubvkuy
do spalenia tłuszczu - AEROBY. jogiing itd. może być skakanka, conajmiej 20 minut rowerkiem. Robiąc brzuszki do połowy, rzeźbisz mięśnie przepony i klatkę piersiową, natomiast oponka o tłuszcz, którego najwięcej jest w okolicy pępka , zostaje. :)

Gość dsfsdfsdfsdsfsfdfd
właśnie ta oponka jest najgorsza nie umiem się jej pozbyć oponki i boczków! :( b