Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdolinkaxx

moja kumpela została zgwałcona przez kuzyna mojego chłopaka

Polecane posty

Gość gwiazdolinkaxx

ktoregoś dnia jak bylam na piwie z chlopakiem i jego kuzynem zadzwonilam po koleżanke, ona przyszła i zapoznala się z nim, zaczeli się spotykać przez pewien czas z tym że on wyjechał do Anglii ale za jakiś czas przyjeżdza, ta moja koleżanka byla dziewicą do czasu... on pewnego dnia przyszedł do niej kupił piwo, i miał ze sobą tabletke gwałtu czy coś takiego co przywozi z Anglii, a wiem o tym wszystkim bo się chwalil niedawno do mojego chłopaka i zdjecia mu pokzaywal jak leżala rozebrana;/ bezczelny cham ją wykorzystał a ona nie ma do tej pory bladego pojęcia co on jej zrobił bo nic nie pamięta!! nic a nic:( nie wiem czy mam jej powiedzieć czy lepiej zeby nie wiedziała, jak się dowie to mnie znienawidzi bo to ja wtedy zadzwoniłam po nią żeby się poznali, a mój chlopak dureń cholerny nie powiedzial mi na początku że on taki jest bo już było tak że 2 razy odbił mu jego dziewczyny, i tez w ten sposób wykorzystał, i przestrzega mnie przed nim bo on chcial ostatnio sie spotkać namawia mnie na spotkanie że niby szykuje jakąś niespodzianke dla tej koleżnaki mojej, a teraz już wiem ze chce mi do piwa tabletke dać, ale jak będzie chcial to ja już się ugadalałam z moim że pójde ale mój zaraz sie potem zjawi i mu najebie przylapie go na gorącym uczynku albo mam taki pomysl że jak wyjdzie do wc to ja podminie piwo i niech sam to wypije, ale co mam zrobić mam powiedziec jej czy nie?? czy tylko jakoś ostrzeć ją delikatnie??

Gość jhgfdsa
boze Ty sie jeszcze zastanwiasz!!!! co za ludzie pewnie ze powiedziec i na policje!!!

Gość gwiazdolinkaxx
tylko jak mu to udowodnić ?? on ma zdjęcia w telefonie skorwiel, chyba musze go wystawić i wtedy go przylapać

Gość gwiazdolinkaxx
nie ma mowy o czymś takim w życiu bym się z nim nie przespala nie mam takiego zamiaru nigdy

Kurwa... nie wiem jak bym się zachował na twoim miejscu... :o Natomiast .. milczenie może sie przyczynić do tego że jeszcze nieraz to zrobi i z niejedną...

Gość gwiazdolinkaxx
ale zabawne hahah ;/ żałosny jesteś żartuj sobie dalej nie ma w tym nic śmiesznego, a po drugie jak moge wolić kobiety jam mam chlopaka ale ty pewnie nie umiesz czytać dobra podszywaj sie dalej będe cię ignorować ;/

Jak wysyłał to zdjęcie mms'em jest na serwerze u operatora sieci. Nie wątpliwie to jest sprawa dla prokuratury.

Gość gwiazdolinkaxx
ja wiem ze on to napewno zrobi, moze poprostu dam znać policji ale tak żeby on o tym nie wiedzial tylko że to nic nie da bez dowodów

Gość gwiazdolinkaxx
nie wyslal tylko pokazywał ze swojego telefonu tam samo jak 2 byłe dziewczyny mojego chlopaka tak samo, potwór:(

Gość a moze tak
daj cynk na policje, zeby sprawdzili jego telefon przez operatora... a pozniej Go obserwowali.

Gość gwiazdolinkaxx
on jest w Anglii:( przyjedzie na święta tylko, on już mial problemy z policją ma zawiasy

Gość gwiazdolinkaxx
to nie ja pisalam tylko podszywacz o tej straży :D

dziewczyno zwariowałaś ?? on gwałci kobiety a ty się jeszcze kurwa mać zastanawiasz...co z ciebie do cholery za człowiek...chciałabyś żeby zrobił z tobą coś takiego a np. twój chłopak by wiedział i nic by ci nie powiedział ;/ kurwa mać skąd się tacy ludzie biorą ;/ na miejscu twojej koleżanki zerwałabym z tobą jakąkolwiek znajomość gdybym się dowiedziała że wiedziałaś że ją zgwałcił i nic nie zrobiłaś nic nie powiedziałaś...wiesz chociaż czy te tabletki nie mają działań ubocznych ;/ skąd wiesz że ta tabletka jej nie zaszkodziła...

idziesz na policje mówisz to wszystko mówisz że ma jej zdjęcia na komórce,oni robią mu najazd na mieszkanie przeszukują znajdują te zdjęcia i mają dowód i tabletki pewnie też by tam znaleźli ;/ jeszcze się zastanawiasz ???

Gość makras warga
a moja kumpela zerznela jeza kuzynki mojej kolezanki.Do dzis sie nie jornol.Tak go zalatwila...Jezyk poszedl do lesniczego,ale ten niczego nie znalazl.Pod drzewami.

Gość makras warga
ciii...----ty idz lepiej do lekarza-takiego od glowy i opowiedz mu o swojej nienawisci do mezczyzn.....

Gość gwiazdolinkaxx
ciii STUL TĄ MORDE NIEWYPARZONĄ IDIOTKO NIE PYTAM CIĘ O ZDANIE WIEŚNIARO, ZACHOWUJ SIĘ DEBILKO, I NAUCZ SIE CZYTAĆ - SRANIE MU ZROBIĄ NIE NALOT:d ON MIESZKA W ANGLII PACANKO

Gość gwiazdolinkaxx
NO WLASNIE IDIOTKO SKĄD JA MAM WIEDZIEC CZY JEJ ZASZKODZIŁA ??? CO JA MAM DO TEJ TABLETKI ???? CO JA JĄ ZATRULAM?? JA BYM WOLALA NIE WIEDZIEĆ PRZYNAJMNIEJ BYM SPOKOJNIE ŻYLA DALEJ, ONA MA 23 LATA NIE JEST NASTOLATKĄ

Tak a ty z czystym sumieniem nie powiesz koleżance co ten facet z nią zrobił ani nie pójdziesz na policje ...;/nie obchodzi cię w ogóle że on przyjedzie z następnymi tabletkami i dalej będzie gwałcił niczego nieświadome kobiety ;/

Gość gwiazdolinkaxx
JAK GLUPIE DZIWKI CHODZĄ NA PIWO ZE ZNAJOMYMI TO SAME TEGO CHCĄ JA NIGDY W ŻYCIU TEGO NIE ROBIE, JEDNA TA CO JA ZGWĄŁCIL NAWET CHCIALA Z NIM CHODZIĆ I ZOSTAWILĄ MOJEGO CHLOPAKA

tak zwyzywaj mnie jeszcze ...bo się przejmę ;/ tak ty wolałabyś nie wiedzieć ...wolałabyś nie zdążyć na czas jeśli ta tabletka ma jakieś skutki uboczne ;/ ja wolałabym wiedzieć na miejscu twojej koleżanki...skoro sięz nim spotykała to pewnie go polubiła,skąd wiesz że jeśłi on wróci to znowu jej tego nie zrobi ?

Gość gwiazdolinkaxx
A SKAD JA MAM KURWA WIEDZIEĆ CO ON Z NIĄ ZROBIŁ????? ZDJECIA MIAŁ JEJ W BIELIŹNIE PÓL NAGIE JAK LEŻALA DOMYŚLAM SIĘ ŻE JA ZGWAŁICŁ I TAK ON POWIEDZIAL DO MOJEGO CHLOPAKA WIEĆ MOŻE MÓWI PRAWDE SKAD MAM WIEDZIEĆ NA 100% MOZĘ CHCIAŁA SIE TYLKO POCHWALIĆ

Aaa...a wiec to że wyszła ze znajomym na piwo znaczy że dała mu pełne przyzwolenie na to aby ten ją wykorzystał ;/ dziwna psychologia.

Gość gwiazdolinkaxx
JA JAKI CZAS??? TO BYŁO 2 MIEŚ TEMU A WCZORAJ SIE DOWIEDZIAŁAM NIC JEJ NIE BYŁO;/ JA JEJ POWIEM ZEBY NA NIEGO UWAŻALA A NIE ŻE MA JEJ ZDJECIA BO JA NA JEJ MIEJSCU POPEŁNILABYM SAMOBÓJSTWO

taaak... a ona na pewno dobrowolnie rozebrała się,dała się sfotografować i udawała nieprzytomną bo podejrzewam że nie była przytomna .

Gość gwiazdolinkaxx
ALE TY TEPA JESTEŚ Z JAKIM ZNAJOMYM??? NIE MÓWIE O NIEJ TYLKO O INNYCH IDIOTKACH CO UMAWIAJĄ SIE Z OBCYMI NA PIWO TRZEBA MIEĆ NAJEBANE W GŁOWIE ŻEBY TAK ROBIĆ A TY SIĘ NAUCZ ROZUMOWAĆ I CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM

Gość ale o co Ci chodzi
"ale co mam zrobić mam powiedziec jej czy nie?? czy tylko jakoś ostrzeć ją delikatnie??" Na co ten temat zakładasz jak się rzucasz teraz? Wiesz o przestępstwie Twój facet też i jeszcze przymykacie na to oczy??? A ten Twój facet to w ogóle jakiś niesamowity przypadek.

Gość gwiazdolinkaxx
"taaak... a ona na pewno dobrowolnie rozebrała się,dała się sfotografować i udawała nieprzytomną bo podejrzewam że nie była przytomna ." O CZYM TY KURWA WOGÓLE PISZESZ???? ;/ CZY TY W KOŃCU NAUCZYSZ SIĘ ROZUMIEĆ TEKST??? POWIEDZ MI I SKOPIUJ GDZIE NA NAPISALAM TO CO TY POWYŻEJ ŻEBY TAKIE DURNE ALUZJE STOSOWAĆ??? NO GDZIE I CO???? CZY JA TAKIE COŚ WOGÓLE POWIEDZIALAM????