Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdolinkaxx

moja kumpela została zgwałcona przez kuzyna mojego chłopaka

Polecane posty

Gość gwiazdolinkaxx
JAKIE JA MAM DOWODY CO JA MOGE MU ZROBIĆ??? WIELKIE GÓWNO, BEZ DOWODÓW NIE MAM NIC A ON ZDJEICA MÓGŁ USUNĄC DAWNO JEDYNE CO TO MOGE GO WYSTAWIĆ INNEGO WYJŚCIA NIE MA CZEGO WY KURWA ODE MNIE OCZEKUJECIE??? CO JA JESTEM AGENTKĄ ???

Gość gwiazdolinkaxx
ale śmieszne;/ wymyśl coś lepszego bo ten tekst dziecko jest słaby;/

Przestań mnie wyzywać od idiotek bo moja droga nic nie wskórasz :) A jeśli chciałabyś wiedzieć to w sprawach o gwałt nie trzeba aż tylu dowodów...to że np. ktoś potwierdziłby że on był z nią tego wieczoru ona powiedziała by prawdę czyli to że nic nie pamięta nie pamięta jak znalazła się gdzieś tam i jak minęło tyle godzin zadzwoniłabyś z cynkiem na policje kiedy by przyjechał do polski sprawdzili by jego rzeczy pewnie miałby te tabletki ...wyroczek :)

Gość padalec zmijalec
posluchaj gwiazdolinkax--bo juz mnie zaczynasz wkurzac.Znasz ta sprawe z pierwszej reki?Bylas przy tym?Czy zamierzasz po prostu wpieprzac sie w jakas afere i robic z igly widly.Masz dowody na to,o czym piszesz?Jak nie,to zajmij sie moze czyms pozytecznym.Niektorzy ludzie sie chwala roznymi rzeczami.Ty jak widac lubisz zajmowac sie sprawami nieswoimi,przysparzac komus klopotow i krecic afery.

Gość padalec zmijalec
ciii...--posluchaj.Zamknij sie moze co?W Polsce jest latwo wsadzic nawet niewinnego mezczyzne za gwalt,ale nie az tak latwo.Ty jako lesba bys chciala,zeby tak bylo,ale nie bredz.Dobrze?

Gość ale o co Ci chodzi
Fajnie tylko dlaczego zakładasz z góry że koleś jest niewinny? Po pierwsze to tamta dziewczyna powinna się dowiedzieć o tym że tamten palant rozpowiada takie rzeczy.

A więc słuchaj padalcu :) ja się do ciebie nie odnoszę nie kulturalnie wiec nie życzę sobie tekstów zamknij się i epitetów "lesbo" nie jestem lesbą tylko lesbijką i nie bredzę a pisze co myślę ;/

Tak ...niewinnego mężczyznę wsadzić do więzienia :) jak już pisałam ...ona na pewno z własnej woli rozebrała się dawała się fotografować i udawała nieprzytomną,nawet jeśli nie jest winny to powinna wiedzieć że coś takiego prawdopodobnie miało miejsce i że on rozpowiada takie rzeczy i pokazuje jej praktycznie nagie zdjęcia.

Jeśli ona się o tym dowie to sama już skojarzy fakty ...czy faktycznie rozebrała się z własnej woli i dawała sobie robić zdjęcia czy nie pamięta takiej sytuacji ...wtedy będzie wiedziała że musiała być nieprzytomna,skoro była dziewicą zanim go poznała to pójdzie do ginekologa na badania i będzie wiedzieć czy nadal jest dziewicą i on tylko zrobił jej zdjęcia czy ją wykorzystał...nawet jeśli nie będzie mogła tego użyć jako dowodów w sądzie to przynajmniej będzie wiedzieć i zawsze może zgłosić donos.

Gość gwiazdolinkaxx
padalcu cholerny nie wkurzaj mnie jak to nie moja sprawa!!! a czyja kurwa?? to moja koleżanka! musze ja ostrzec przed tym chujem w jakiś sposób!!

Gość Elee
Witam Mojej przyjaciolce zdazylo sie cos bardzo podobnego. Bylo to dokladnie 3 dni temu , szukalam po wszystkch forach jakich kolwiek rad co ja mam wogule zrobic wiedzac o tym co jej sie stalo. Prosze Cie napisz jak Ty rozwiazalas ten problem bo ja zupelnie nie wiem co ja mam zrobic? Odpowiedz na email elzbietakamycka@wp.pl , bo na forum szkoda o tym rozmawiac. Prosze o pomoc.

Gość Elee
Ja poradzilam sobie z moja sytuacja , wszytsko powiedzialam przyjaciółce stwierdzilam ze tak bedzie najlepiej. Gwiazdolinka moze napiszesz przynajmniej w jakim miescie ten ch...j grasuje zeby ostrzec dziewczyny. W moim przypadku to woj. ślaskie.