Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swinkitrzy3

Kozłowska Visage

Polecane posty

Gość swinkitrzy3

ten wątek założony jest dla tych wszystkich dziewczyn, ktore sa zainteresowane wizazem i stylizacja i stoja przed wyborem szkoly, w ktorej chca sie uczyc. TO NIE JEST REKLAMA! Chcialabym sie wypowiedziec o szkole Kozłowska Visage i ostrzec wszystkie potencjalne sluchaczki przed NIEPROFESJONALNA SZKOLA WIZAZU I STYLIZACJI KOZLOWSKA VISAGE. Czego oczekujecie po takiej szkole? Duzej ilosci zajec teoretycznych i praktycznych, prowadzonych przez profesjonalnych wykladowcow? wielu przydatnych informacji, wielu nowych technik, doskonalych kosmetykow w ilosci proporcjonalnej do liczby uczacych się? przyjaznej atmosfery, szacunku do waszej osoby i obiektywizmu? zyczliwosci i mozliwosci rozwijania waszej pasji? rownego traktowania sluchaczy? wykladowcow odpowoadajacych na wszystkie wasze pytania, zawsze skorych do pomocy? pochwaly waszego zaangazowania? spelniania obietnic, wywiązywania sie ze zobowiazan zawartych na pieknej stronie internetowej? TEGO W TEJ SZKOLE NA PEWNO NIE DOSWIADCZYCIE Wlascicielka tej szkoly, pani K.....atarzyna K-K, dala nam jedynie odczuc, ze jedyne co sie dla niej liczy, to wplacane co miesiac w terminie czesne, a nie chec przekazania wiedzy (ktora na pewno posiada) i umiejetnosci. Zapraszamy na elegancka strone szkoy wizazu i stylizacji p.Kozlowskiej, ale ni liczcie ze to co na niej przeczytacie, ma (poza wyspkoscia czesnego) jakikolwiek zwiazek z rzeczywistoscia. Atmosfera w szkole jest fatalna, sluchacz ma wrazenie ze przeszkadza dyrekcji i wykladowcom i wciaz slyszy, ze ma zbyt wysokie wymagania i zbyt roszczeniowa postawe, jak za te prawie 500 zlotych miesiecznie. Zdecydowanie odradzam wybor tej szkoly, nie jest waszych pieniedzy i czasu, a takze nerwow - bo tych mozna stracic tam duzo...

Gość Natalii.natalia
reklama to na pewno nie jest ale konkurencja po swinku pali grunt pod inna szkola...zreszta jak sie sama podpisuje jako swinia..nikt kto naprawde mial do czynienia z ta szkola i kto chcial sie uczyc nie mogl zmyslic takich bzdur.ukończylam ta szkole w zeszlym roku i jak czytam ta wypowiedz to szkoda mi tych z was ktore w ta uwuerza i naprawde sie sparza bo wybiora zla szkole.kozlowska trzyma bardzo wysoki poziom, nie pozwala by zanizano prestiz szkole, wykresla z listy bez niczego tych ktorzy nie chca sie uczyc - to chyba odrazu widac ze nie moze isc na kase?uczylaby tak kazdego..szkole bardzo sobie chwale i polecam za kazdym razem.wiem co mowie bo to moja druga szkola.na dyplom i na egzaminach trzeba sie napracowac na pozytywna ocene ale nie szlam tam zeby sie obijac jak niektore kolezanki z grupy bo szkole mialy oplacona i przychodzily z zalem na zajecia.ja nie opuszczalam ani jednych zajec, bo za szkole placilam sama, a poza tym bylo to moje marzenie.dzieki temu zostalam zaproszona do grupy kozlowskadivision i dzieki szkole pracuje jako stylistka - ktora zla szkola zalatwia prace? a ty swinki trzy ukonczylas szkole? jak taka beznadziejnie latwa to chyba nic prostrzego?

Kozlowska Visage odradzam zdecydowanie!!! Atmosfera w szkole jest bardzo zła, nie obchodzą ich uczniowie są sztucznie miłe z czasem nawet nie! Zajęcia prowadzone są z książki którą można sobie kupić i wyjdzie 100 razy taniej! Niczego szczególnego tam tez nie uczą. Wielkie obietnice a w rzeczywistości wszystko wygląda inaczej np. nie ma praktyk w Elle, Pani, Naj, Claudii i trzeba się cieszyć jeśli w ogóle na jakieś praktyki się trafi... O wszystko co obiecują trzeba prosić i walczyć. Szkoda nerwów. Strata pieniędzy!

Matko święta, chyba nie myślisz, że samo ukończenie szkoły pozwoli Ci na praktyki w Elle, Claudii itp. ?! Skoro tak myślałaś to wcale się nie dziwię, że się nie dostałaś. Takie życie, że wszędzie trzeba walczyć o swoje, nie dostaniesz nic od tak. Ile masz lat, żę jeszcze tego nie wiesz?:) Moja przyjaciółka akurat miała po tej szkole praktyki w Naj, ale przeszła naprawdę długą drogę i była w tym jeśli nie najlepsza to jedna z nich! Także ona śmiało może powiedzieć, że dzięki tej szkole ma otwarte drzwi na karierę, mniejszą lub większa, ale ma. Natomiast te drzwi nie otworzyły na zawołanie: sezamie otwórz się. ...trzeba wiele sił, żeby pomóc takim drzwiom się otworzyć:)

Byłam na różnych kursach i powiem szczerze, że jak widzę czasami dziewcyzny, które przychodzą i chcą się na gwiazdy odrazu kreować to mnie odrzuca. Jak czytam ten post mam wrażenie, że właśnie to był taki przypadek. Przychodzi dziewczyna na kurs wizażu i odrazu po nim chce być znaną w całej Polsce wizażystką! Nie o to tu chodzi! Moim zdaniem aby do czegoś dojść w tym zawodzie trzeba nauczyć się pokory. Przecież pójście na Jagielloński na prawo tez nie daje Ci gwarancji zostania najlepszym prawnikiem i najbardziej znanym w kraju!! A TEŻ PISZĄ,ŻE PO TYCH STUDIACH MASZ GWARANTOWANĄ PRACĘ TU I TAM! Ja wybieram się na najbliższy kurs do Kozłowska Visage, który będzie 16-19.02.2012, myślę że koszt też jest ok

Dziewczyny:)) Ja też wybieram się na ten kurs do kozłowskiej Visage:) Wybrałam kurs makijażu I stopnia, może nei jestem totalną nogą w tym, bo jakieś doświadczenie już mam, więc mam nadzieję, że nauczę się tam czegoś nowego, ale i usystematyzuję swoją dotychczasową wiedzę. ;) Mi akurat rodzice dają kasę, więc o to się nie martwię. Mój kurs będzie trwał 4dni = 35h a kosz 990zl 15-18.03.2012 :))) Mam nadzieję, że do zobaczenia!:))

Kobitki, dajcie w takim razie znać jak Wam się podobało lub nie podobało:)) JA czekam na Wasze opinie bo sama będę się rozglądać za kursami;) Co prawda moją funfela poleca tę szkołę, ale zawsze warto dowiedzieć się od liczniejszej grupy osób:) Czekam na relacje!

Ja dziś dzwoniłam do Kozlowska Visage, to podobno jeszcze 2 miejsca są

Ja dziś dzwoniłam do Kozlowska Visage, to podobno jeszcze 2 miejsca są

Marion!!!:))) Jeśli tylk omasz pieniądze i chęci to choood. Razem zawsze raźniej:)

Kafeterianki, dajcie znać jak było to ja może skuszę się na następne zapisy bo mnie zachęcacie:)

Olga_Groc! I jak, bylas na kursie? jestes juz profesjonalna wizazystka?:)) opowiadaj jak bylo!

Gość gość
Chyba jednak opinie byly prawdziwe bo kozlowska zamknela swoja szkole- tyle niezadowolonych dziewczyn ja skonczylo ze zniszczylo jej opinie profesjonalistki za ktora chciala uchodzic. zycie zawsze zweryfikuje ;)