Lewakitosąspokochłopaki 6 Napisano 12 minut temu 11 minut temu, Nocny Kochanek napisał: Elci to bym kijem nie tknął i nie zazdroszcze minimalnej krajowej w Warszawie Dlatego jej spermiłeś jak pojeebany? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 42 Napisano 12 minut temu Przed chwilą, Dangerous napisał: Kultury trochę. Przepraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nocny Kochanek 15 Napisano 12 minut temu Przed chwilą, ZimnyDran napisał: Tą gołą duupę wiele razy pokazywał a teraz wstyd ułomowi. Ale on nie miał owsików a ty tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 1 Napisano 12 minut temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Pieprz w dopie usilnie zabiega o moją uwagę Czyżby wyrzucili ją z koła gospodyń wiejskich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nocny Kochanek 15 Napisano 12 minut temu Przed chwilą, Lewakitosąspokochłopaki napisał: Dlatego jej spermiłeś jak pojeebany? Chyba ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 197 Napisano 11 minut temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Do Ministra Sportu i Rekreacji ciasna rajstopo Bunio i myśliwy już zostali zastąpieni przez ministra sportu? Gratuluję rozmachu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lewakitosąspokochłopaki 6 Napisano 10 minut temu 2 minuty temu, Nocny Kochanek napisał: Bo to prawda a ty niewinnego chłopaka oskarżasz Tak samo się tłumaczyłeś na wykopie jak wrzucałeś obrzydliwe zdjęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 11 Napisano 9 minut temu 59 minut temu, Nocny Kochanek napisał: Wieczorna od a kiedy ty pracujesz pasożycie Odkąd cię na świecie nie było. I nie interesuj się wampirze bo mrowkojada dostaniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lewakitosąspokochłopaki 6 Napisano 9 minut temu 1 minutę temu, Nocny Kochanek napisał: Chyba ty Ile to trwało 2 lata? Do momentu dostania kosza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 805 Napisano 9 minut temu 2 minuty temu, ZimnyDran napisał: Tą gołą duupę wiele razy pokazywał a teraz wstyd ułomowi. Ja juz co przez te 6 lat zdążyłam zobaczyć tego się nie odzobaczy. (ಥ_ಥ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 92 Napisano 9 minut temu Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał: Bunio i myśliwy już zostali zastąpieni przez ministra sportu? Gratuluję rozmachu. Madzia myli ministerstwo sportu i turystyki z ośrodkami sportu i rekreacji 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 11 Napisano 8 minut temu Dzisiaj mi się nie chce kłócić chyba będziemy o kulinariach rozprawiać. Ewentualnie o lotem spiulkolotem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1283 Napisano 7 minut temu 3 minuty temu, Dangerous napisał: Czyżby wyrzucili ją z koła gospodyń wiejskich? Bekowy temat się zrobił, a ja już nie mam reakcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lewakitosąspokochłopaki 6 Napisano 7 minut temu 24 minuty temu, Nocny Kochanek napisał: Oczywiście dlatego mało w nachy nie narobiłeś z zazdrości jak mieliśmy romans z Agnieszką i to musiałeś zniszczyć Fajny romans z laską której na oczy nie widziałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nocny Kochanek 15 Napisano 6 minut temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Ciekawe jak. xd MOGĘ CI WYSŁAĆ FOTE TYŁKA I ZOBACZYSZ SAMA CZY TAM SĄ JAKIEŚ OWSIKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 42 Napisano 5 minut temu Przed chwilą, Nocny Kochanek napisał: MOGĘ CI WYSŁAĆ FOTE TYŁKA I ZOBACZYSZ SAMA CZY TAM SĄ JAKIEŚ OWSIKI Dope masz niezłą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nocny Kochanek 15 Napisano 4 minuty temu (edytowany) Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Dope masz niezłą Dzięki. Wiele osób mi to pisało. Edytowano 4 minuty temu przez Nocny Kochanek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 805 Napisano 3 minuty temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Dope masz niezłą Weź kúrwa bo cię zaraz pogonię stond. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasty z kafeterii 1 Napisano 2 minuty temu 3 minuty temu, Lewakitosąspokochłopaki napisał: Fajny romans z laską której na oczy nie widziałeś ZAWSZE MNIE BAWI NADUŻYWANIE SŁOWA "ROMANS" PRZEZ TUTEJSZYCH ODREALNIONYCH NO-LIFÓW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lewakitosąspokochłopaki 6 Napisano 1 minutę temu (edytowany) Edytowano przed chwilą przez Lewakitosąspokochłopaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 42 Napisano 1 minutę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Weź kúrwa bo cię zaraz pogonię stond. xd No co, taka prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach