Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinka-

KOBIETKI!

Polecane posty

Gość wystarczająco
🖐️

Gość fevggbvr
co wieczor :) kochamy sie kochać :D

Gość fevggbvr
to ty ile woogole sie nie kochacie czy bardzo zadko?

malinka, przed chwilą czytałam o takim co cały czas chce. Może sie zamieńcie? A zapytaj go dlaczego on nie chce

Gość fevggbvr
ha ja bym mojego nigdy nie zamienila, jest kochany, przystojny intelignetny i uwielbia sex tak jak ja, osobiscie uwazam ze ludzie sie musza dopasowac, ja np moglabym non stop i z wczesniejszymui prtnerami bylo inaczej, im sie chailo 2 razy w tygodniu, raz , to bylo irytujace, wkoncu jestem z facetem ktory ma to co trzeba w glowie i wspodniach , dopasowalismy sie pod kazdym wzgeldem i jestesmy szczesliwi :) ja 24 on 41 :)

Nie uprawiamy seksu, wiec spytalam Was jak to jest z Waszymi mężczyznami.Ja jestem zmoim zareczona nawet i nic :-( Ja nie chce innego, chcetylko go... Nie jestem jakas nienormalna, niewyzyta, ale wiadomo seks jestczescia zwiazku, lecz nie mojego. Chcialabym poczuc ta bliskosc...

Gość fevggbvr
wiec daj mu to poczuc, stowrz atmosfere, pokaz mu ze masz ochote, ty przejmij kontrole, moj facet na poczatku wlansie nic nie mowil bylo bardzo zadko a pozniej sie przynal ze nie chcail zaczynac i proponowac non stop zzebym nie pomyslala ze mnie zmusza czy cos , wiec raz ja raz on inicjujemi zbizenie i kochamy sie so wieczor, czasme nawer wieczor i rano :)

Hmm no chyba tak zrobie. A Ty co robisz aby on sie kochal z Toba? Jak go zachcecasz??? JEsli mozna

Gość fevggbvr
wiesz ja rozne rzeczy wymyslam, czesto poprostu mizam go za uszkiem i schodze na dol zaczynajac od lodzika i konczy sie w sypialni :D w weekndy to czasem 2 dni sie nie ruszmy z lozka :D boze bo wyjde na niewyzyta:D sprobuj: - kupic sobie sexowne ciuszki, podwiazki , gorsety, koronki, atmosfere w pokoju ze swiecami itp - zaskocz go przed wyjsciem do pracy na tzw szybki numerek na stole - mow mu caly czas ze jest woim mega super sexownym Ciachem mniam mniama - troche gluppie ale moj uwielbia jak to mowie :D - sprobuj zrobic mu mly striptiz :D - ubierz sie sexownie, obcile rzeczy, duzy dekolt, spudniczka i buty na obcasie i sie do niego przymilaj - wiesz ja nawet czasem to jece do niego z krzykiem juz na wejsciu "calin!!!!!" (mieszkam we francji i maz jest serbem z pochodzenia ale z obywatelstwem fr wiec mowimy po francusku)- w tlum w sumie toi takie "popieść mnie!!!!!!" zawsze sie z tego smieje, tuli mnie daje calusy ikonczy sie w kokoju, - probuj nietypowych iejsc , kanapa, podloga, ogrod, krzesla, samochod, laka gdzies hennnnnnnn daleko - i nawazniejsze mow mu zawsze jaki jest sexowny wspanialy i jak to zawsze wspaniale cie zaspokaja

Gość fevggbvr
mozesz jeszcze brac tabeltki any , mozliwe ze jest niepewny czy nie zaskoczysz przyoadkiem i to go powstrzymuje, wiec pogadaj z nim o tym, dlaczego... - porobuj roznych rzeczy, nowe pozycje, wprowadz do sexu wszystko, klasyke oral anal zabaki - moj byl w szoku jak robilam mu lodzika i wzielam cole do ust :D - 2 razem polalam jego kutaska czekolada, nalozylam bita smietane i wisienke i bardzo polwoli zlizalam mniam

Gość fevggbvr
ale wiesz on tez mnie zachca, w sumie to tak wychodzi na zmiane

Musze mu troche nawlewac komplementów??? Hahah! Dobre. No ale skoro dziala to tak zrobie. Sexy majty, staniczek i takie tam. On jest prawiczkiem... A ja dziewica.. Ale to juz za dlugo trwa:-P

Gość fevggbvr
no to mze sie boi stracic dziewictwa :D wez porozmawiaj z nim ze juz nawyzszy czas, dobrze sie zabezpieczcie i bedzie dobrze :)

Gość fevggbvr
pozatym jak nie wyprobujesz przed slubem to sie mozesz niemile zaskoczyc i zyc w ogromnej flustracji ze sex z nim jest chujowy , wiec sprawdz zanim sie chajtniesz

Kota w worku nie kupie:-) Zawsze jak gadamy o seksie to konczy sie to klotnia. Uznalam ze jak nie zadzialam to nic ztego.... Bu co za facet!

Gość fevggbvr
emu sie konczy klutniom? co on ci mowi na ten temat? ile macie lat?

Ja 20, on 24. Zawsze jakos sie wykreca. Denerwuje sie i to prowadzi do klotni. O i tyle! Mowi ze mu nie zalezy na seksie. Wydaje mi sie ze obawia sie ciazy... Strasssne!

Gość fevggbvr
wiec pogadaj z nim o tym, powiedz ze idziesz do lekarza i ze bedziesz brala tabletki anty, przy nich nie ma bata ciazy nie bedzie jak bedziesz dobrze stosowac, powiedz mu ze dla ciebie sex jest bardzo wazna czescia zwiazku, bo to takie pierdolenie w terenie ze nie jest... dla manie to 40 % zwiazku - to jest bliskosc, pokazywanie uczucia oddania, to piekna rzecz.Porozmawiaj z nim, powiedz ze rozumiesz jego obawy ale nie ma sie czego bac bo wszyscy sex uprawiaja i jakos zyja i jeszcze sie tym sexem ciesza ;)

No wlasnie. Zapytam go czypo slubie tez tak dziwnie bedzie... Hm! Jak tak to ja dziekuje. Wypisuje sie z tego. A Wy po jakim czasie zwiazku zaczeliscie ten tego i ile mieliscie latek? :-)

Gość fevggbvr
my jestesmy mauzenstwem o roku zmamy sie 3 lata, zaczelismy po miesiacu spotykania sie. dla mnie sex i dziewictwo nie jest jakiim czym mega tabu, jestem nowoczesna otwarta kobita, wczesniej tez uprawialam bezpiecxzny sex z poprzzednimi pratnerami, miama 3 wlacznie z mezem. sex jest czescia zycia, bardzo wazna, pozwala na bliskosc i odstresowanie sie, trzeba odpowiedzialnie i umiejetnie do tego podejsc i bedzie dobrze

Dla mnie seks nie jest tematem tabu. On jest moim pierwszym facetem i raczej juz ostatnim :-) Oswiadczyl mi sie... Aha! Jeszcze mi sie przypomnialo ze mi mowil ze sie obawia ze mi bedzie niedobrze, ze on moze skonczyc a ja nie. Wytlumaczylam mu ze kobieta nie zawsze ma orgazm, szczegolnie podczas piwerwszego razu. Wydaje mi sie ze on boi sie ze sie nie sprawdzi... Musze go dowartosciowac:-)

Gość fevggbvr
dokladnie dowartosciuj go, prawda jest taka ze na bank orgazmu nie bedzie i moze bolec, ja z mezem pierwszy orgazm mialam po jakims miesiacu , 2 miesiacach sexu. Para musi sie dograc , poznac co kto lubi i w przypadku kobity dobra dluga gra wstepna!!! I powiedz mu ze wiadomo ze nie bedziesz miec orgazmu i nie ma sie co oklamywac, nalezy sobie wszystko mowic szczerze odrazu. powiedz mu ze u kobiet to trwa i naprawde zanim kobieta sie nauczy w jaki sposob powiedziec mezczyznie jak ma ja kochac moze naprawde duzo czasu minac, dlatego cieszczie sie sexem i uczcie sie bo po to jest zwiazek :) zeby sie bawic i poznawac. a pozatym jak cie nie rozdziewiczy to ajim cudem macie pozniej sie starac o te orgazmy ;)

No mam nadzieje ze sie przekona do seksu. Ja bardzo chce poczuc ta bliskosc, pelne zblzenie a nie ciagle pieszczoty. Albo zaczne wierzyc w to ze z nim na serio jest cos nie tak...

Gość fevggbvr
dokladnie, nie rozumiem jak facet 24 letni moze nie chcec sexu, to sa zazwydzaj w tym wieku najwieksze szalenstwa i podboje!!! porzekonaj go, polechtaj jego ego i powedz ze wszysto bedzie dobrze bo jest wspanialy :) ja panmietam jak po x probach bez orgazmu moj mi powiedzial bo sie przejmowalam : nie przejmuj sie , trzeba tylko zebysmy to robili duzo czesciej, duzo wiecej, powoli i intensywnie z miloscia :) i po tygodniu mialam juz mega orgazm :)

Gość a oral u was jest
jest u was oral? moze byc tak, ze facetowi starcza sam oral i nie chce seksu. wielu facetow tak ma, ze woli oral od seksu i najchetniej by sam oral uprawiali, a seks im do szczescia potrzebny nie jest jakos szczegolnie