Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjbubvkuy

NIE CIERPIE SEXU

Polecane posty

Gość kjbubvkuy

tzn stosunku. Z resztą jest super. Ale gdy mi włoży... bum.! czar pryska, nic prócz nieprzyjemnego tarcia nie czuję, i kupemi się chce zawsze:O

Gość kjbubvkuy
?

Poproś partnera żeby przesunął narzędzie rozkoszy o kilka centymetrów - może trafi do vaginy, a nie odbytu.

Gość jestem cienka
ja na powaznie nie lubie seksu, nie mam z tego żadnej przyjemności, a wręcz sprawia mi to ból , chciałabym by było inaczej :(

Gość to się zainteresuj BDSM
może jak ci jebnie kilka razy w ten durny , aseksualny łeb to wyzdrowiejesz chora suko

bizare....chyba trafileś w 10tkę-heehhe dobre dobre...:D A tak na poważnie...naprawdę mi Ciebie żal ( tzn autorki )...jak mozna nie lubieć seksu....ehhh:)

Gość jestem cienka
i po co takie rzeczy piszesz? nudzi ci się ? nie masz na kim sie wyrzyc, albo komu wsadzić? wsadż sobie między dzwi mule bagienny!!! a ode mnie 2 u*je w bok!!!

Jeśli seks nie sprawia przyjemności, to po prostu z niego zrezygnuj. Ja na przykład nie lubię wspinać się na maszty antenowe i tego nie robię. ;)

Gość ritaaa
Niedawno zaczełam współzyc z chłopakiem .Doszło do sexu 3 razy i wogle nie były to razy przyjemne,cały czas odczuwam ból i pieczenie( tylko z prezerwatywa próbujemy). Wiem tez ze jestem tam bardzo waska ,tak mi ginka powiedziła,niewiem ,moze stąd ten ból. Ale przez to wogle nie mam ochoty na zblizenia.Niewiem co robic. Infekcje jakie były ,to juz wyleczyłam i cytologia dobra. Niewiem dlaczego ciągle boli. Nawilzacza tez mamy takze poslizg jest,ale jak wchodzi to boli jak cholera.Pomocy.

mam nadzieje z specjalny nawilzacz do prezerwatyw ps uzywacie markowych prezerwatyw, ja uywałam kiedyś jakiejś innej niz unimila i a fuj jak tarło :/

moja kolezanka ma ten sam problem i moze to glupie ale ma taki sposob ze jak jej pierwszy raz wlozy to czeka chwile zeby sie \"dostosowac\' :-) potem jest fajnie. tak mowi :-) ale sproboj zawsze to jakis sposob :-) pozdrawiam i zycze przyjemnosci z sexu :-D