Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20-LATKA

Jak mam go zatrzymać?

Polecane posty

Gość 20-LATKA

Tak ciężko mi jest o tym pisać ale sama nie wiem co mogę zrobić.Jestem z chłopakiem 2 lata razem zamieszkaliśmy była mowa o zaręczynach o ślubie.Jednak to wszystko się wali bardzo go Kocham jednak kiedy się kłócimy to on mówi do mnie wypierd...nie ty to inna tyle razy to samo potem przeprasza i tak w kółko.Pomóżcie mi ja sama nie wiem co mam robić aż mi się łzy cisna do oczu.

Gość zapytająca
Jak się tak do Ciebie odzywa, to myślę, że nie masz co czekać tylko uciekaj od niego. Ja wiem, że w nerwach mówi się wiele przykrych rzeczy. Ale jeśli to wraca co jakiś czas, to ja bym odeszła. Żeby zobaczył, że takich słów na wiatr rzucac nie można i potem tylko za nie przepraszać i dlaej robić swoje.

Gość jjjjjjjjjakboliiiiiiiiiiiiiii
a rozmawialas z nim szczerze w spokoju ze jest ci przykro jak tak mowi????

Gość tutaj rozmowa nic nie pomorze
BYŁAM bardzo dawno temu w takim chorym związku. Dziewczyno wiej gdzie pieprz rośnie. Pozatym rada zobacz jak ojciec tego krzykacza odnosi się do żony(mamy). On to gdzieś - od kogoś zapożyczył.Prawdopodobnie takie wzorce miał w domu rodzinnym.Taki facet potrafi zabić największą miłość. Uciekaj póki czas. (ja wtedy miałam 19 lat więc wiem jak trudno podjąć dojrzałą decyzję). Mi się udało Tobie też tego rzyczę

dziewczyno nie daj sie tak traktowac.powiedz mu jasno ze jesli nie przestanie tak sie do Ciebie odzywac to go zostawisz.jesli Cie kocha to przestanie,zreszta wydaje mi sie ze jak ktos kocha to na pewno nie mowi takicgh rzeczy 2 osobie.pogadaj z nimjesli to nic nie pomoze odejdz nie waarto sobie zycia marnowac z kims takim.jesli teraz nie ma do Ciebie szacunku potem tez nie beedzie mial...

Gość irmina jjj
dziwie sie,ze jeszcze z nim jestes,jakby facet tak do mnie powiedzial to wywalilabym go za drzwi i NIGDY nie chciala by wrocil...miej swoja godnosc dziewczyno,skoro teraz pozwalasz tak sie traktowac to kiedys mozesz zostac dla niego zwyklym popychadlem

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
JEST TAKA JEDNA ZASADA PUSC GO WOLNO JESLI KOCHA WROCI JESLI NIE ZNACZY ZE NIGDY NEI KOCHAL NAPRAWDE