Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość the reason i would stay by you

truskawkowe perfum

Polecane posty

Gość 0n chyba
masz racje ale wies, nie bede tu uczyc niedouczonych tumanow. niech sie zapyta pani w szkole

i bez pind etc bo zglosze moderatorowi i posądzę cię o zniewagę

Gość źródłem wiedzy wikipedia
:O intelicencja na całego i jeszcze ludzi poucza tym co na inyernetowej encyklopedii wyczytała. gratulacje :o

Zalozycielko tego watku...naprawde nie masz racji.... Nie chodzi mi o to aby ci 'dosrac' , ale dziewczyny maja racje. Jesli chodzi o zapachy truskawkowe, to Avon wypuscil nowa serie kosmetykow o takim zapachu, ale nie wiem czy sa dostepne w Polsce.

:D wiecie, ale nie pierwszy raz spotykam sie ze ktos mówi perfum, dla mnie to taka totalna abstrakcja. Jak wogole mozna byc az tak gluchym zeby nie slyszec ze to komicznie brzmi PERFUM he? nie rozumiem serio. Jeden perfum. Mój były tak mówił - był z Gdanska.

Gość 911
''to w zasadzie nie muszą być perfum, może byc woda'' ludzie posluchajcie jak to brzmi!!!!!

jesli chodzi o serie z avlnu naturals to slyszalam ze bedzie taka seria;) tylko jeden problem jest taki ze te dezodoranty zaczynaja smierdziec alkoholem po spryskaniu, ale na pewno kupie i wypróbuje . dzieki;)

Gość polecam polecam polecam
w sephorze jest taka truskawkowa woda toaletowa, niezbyt trwała, ale tania i naprawde ładnie pachnie

Gość dzis zlosliwiec
:O:O:O:O aaaaaaaaaaaa, hiiiilfeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!

Gość agagaga
Miss dior cherry, zdecydowana nuta truskawkowa.Załozycielko tematu, nie masz racji z odmianą.jakbyś napisała szukam perfum truskawkowych, to bylo by ok,liczba mnoga- truskawkowe perfumy

No wlasnie chodzilo mi o serie Naturals. U nas nie ma perfum, ale jest szampon, balsam do ciala i zel pod prysznic. Chyba sobie zamowie...:-)

Gość w fm są truskawkowe

Gość Katrrrina
to z tym "perfum" to chyba jakaś prowokacja jak można być tak....głupim!!!

Strasznie mnie draznia tacy dosrywacze na kafeterii. O matko, dziewczyna sie pomylila, albo popelnila blad, TO SIE ZDAZA!!. Zanim zaczela Wad sie odcinac, sami ja zaatakowaliscie. Na kafe chyba siedza ludziska, ktorzy tylko czekaja na czyjas wpadke, aby sobie ulzyc.

dziekuje wszystkim, którzy normanlie potrafili odpowiedzieć na pytanie,a nie podnosić swoje ego docinkami;) Pozdrawiam

Gość dzis zlosliwiec
no ja wlasie czekam na takie wpadki :D tylko to mnie przy zyciu utrzymuje :D odgrywam sie na wszystkich za moje spaprane dziecinstwo przez ojca alkoholika- to mi przynajmniej pomaga :D:D:D:D

To co sie tu dzialo to nie byla edukacja... I dobrze o tym wiecie. Macie satysfakcje, ze komus dowalacie i mozecie udowodnic swoja wyzszosc...ale spoko, to tylko wynika z Waszych kompleksow:-)

Gość 911
czekolada, dziewczyna sie wcale nie pomylila twardo stala przy swoim ze ma racje i sama zucala wyzwiska

Gość dzis zlosliwiec
a moja deklinacja to co niby bylo??!! wyliczanka??!! yszszsz, tyyy...

Tez pisze, ze sie pomylila lub popelnila blad...a blad opelnia sie z niewiedzy. Zreszta jesli ktos chce sie angazowac w takie pyskowki, to w sumie nie moja sprawa... robta co chceta :-)

Gość czekolada przynudzasz juz

o przepraszam, ja sie tlyko bronialm, nnie bede cicho siedziec kiedy to mnie obrzucają wyzwiskami:P A tak na marginesie mądra / mądry 911 RZucać się pisze wlasnie tak;)

Gość 911
no i dzieki masz racje, i co mam sie teraz tak jak ty upierac ze nie?

Gość dzis zlosliwiec
dzieki czeko!! polechtalas teraz moje ego :D:D juz chyba dzis nikomu dogryzac nie bede! swiat jest pieknyyyy --o yeaah

nie musisz:) ale mogę ci teraz powiedzieć ze jestes wieśniakiem i idiotą , bo ja nie znam odmiany wyrazu zapozyczonego aty nie znasz zasad ortografii związanych z "rz" :P Ale nie bede, bo jestem mądrzejsza:P Żegnam