Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieska dziewczyna

czy mam szanse ? jak myślicie ?

Polecane posty

Gość Karolinkaaa20lat
w sumie poniekąd przyznaje racje autorce topiku jelsi ja byłabym z facetem a on rozgladałby sie za innymi lub jesli dałby sie wciagnac w jakies spotkania z innymi byłby kims zainteresowany to oznaczałoby to ze nie ejst mna zainteresowany i cieszyłabym sie pewnie po czasie ze tak sie stało wczesniej a nie np po ślubie.Fakt ze ktos z kims chodzi moze faktycznie nie oznacza ze im zalezy na sobie.Problem tkwi jednak w tym ze uwazasz ze skoro jestes atrakcyjna i młodsza to znaczy ze kazdy ma miec taki gust i wybierac według stereotypów

Gość ja tam cie popieram
Niech sobie ta kobieta poszuka odpowiedniego dla niej wiekowo faceta. Młody chłopak powinien mieć młodą dziewczyne. Naprawde niedobrze sie robi ile tych rozwódek poluje na młodszych oferując łatwy seks na co ci oczywiście sie łapią bo z młodszą musieliby poczekać i sie postarać. Powodzenia ci życze :)

Gość Karolinkaaa20lat
ale autorka topiku nie jest nastolatka która dopiero wchodzi w swiat seksu osoby w tym wieku juz przynajmniej fizycznie i psychicznie sa dojrzalsze i bardziej otwarte na seks wiec nie musi szukac az u 37 latki widocznie mu to odpowiada przeciez mógłby znalezc dziewczyne po 20 która jest juz gotowa na seks

Gość nie moge.................
ty 27 ona 37 ale glupia jestes niejedna 40stka wygladalepiej niz 20stki

moze wygladac duzo lepiej od ciebie a rodzina i znajomi nie beda mieli wplywu, jesli sie kochaja durna babo

Gość Karolinkaaa20lat
poza tym to ze jakas kobieta ma 37-40 lat nie oznacza ze nie moze byc pociagajaca nie tylko wyglad sie liczy z wiekiem przezciez nabiera sie doswiadczenia jakies madrosci zyciowej moze ona uznała ze nie ma uniego szans i na nic nie liczyłą moze go trzymała na dystans i to mu sie spodobało moze mu dała sie zdobywac rozne sa sytuacje nie mozna generalizowac

Gość hmm..no nie wiem nie wiem
tak czytam co piszesz. ze masz wiecej atutow..po tym w jaki sposob o tym piszesz, sadze, ze moze braknac Ci tego najwazniejszego... rozumu

nie wpierdalaj sie tam, gdzie zajete masz zadatki na bycie niczym wiecej tylko babka na 5 min

Gość takie topiki są SUPER
po 30 -tce kobieta wie co lubi,jest dojrzała.A Ty co mozesz Mu dać prócz urody ?:O

Gość Karolinkaaa20lat
taka kobieta po 30 moze byc o wiele bardziej atrakcyjna pociagajaca swoim podejsciem do zycia madroscia nie sprowadzaj wszytkiego do urody bo to przemija seksapil u kobiety to cos wiecej

Gość sdfggf
Najwyżej stanie się pośmiewiskiem całego biura jak jej powie, ze jej nie chce, a pewnie tak zrobi. Jakie masz atuty,ze myślisz że ona ich nie ma. Skąd wiesz, ze jesteś ładniejsza, moze ona wygląda lepiej niż Ty,zazwyczaj osoby o wysokim mniemaniu o sobie wcale nie sa takie wspaniałe. A zresztą uważam, ze wcale nie jesteś od niej lepsza, bo inteligencją i elokwentnościa to ty nie grzeszysz. masz bardzo plytkie podejscie do zycia i Ty chcesz zakladac rodzine