Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LadyDynamites

USTALMY JEDNA DIETE,i rozwalmy wage jak TSUNAMI

Polecane posty

No wiec,przeczytalam bardzo duzo watkow co do diet i odchudzania,ale kazda jest inna tzn. jedna zabrania mleka a druga to bardzo poleca....Proponuje ustalic cwiczenia,jadlospis i zaczac je wprowadzac w zycie,ale naprawde ustalmy diete,bo gubie sie w tym...ten wie,tamten wie,tylko ja nie wiem,czy jestem jakas inna,gorsza :( Prosze,Was..ustalmy diete,cwiczenia i moze jakies tabletki na zmniejszenie glodu ???

Gość malynowa panna
przyłączam się, jeśli mogę proponuję przede wszystkim mż, 5 mniejszych posiłków dziennie, duuuzo wody co do ćwiczeń, jakieś aeroby (moze być aerobik, bieganie, skakanka) 3 razy w tygodniu po 45 minut przynjamniej. Do tego brzuszki, także na mięśnie skośne.

Gość frredziaa
malynowa panna super :) uda sie nam:)

siemasz LAdy...;) wchodzę w to;) pytanie czy dietka hc typu 500 kcal czy coś innego ?

500 to za mało mz, przecież oprócz schudnięcia warto mieć zdrową cere, mocne włosy i kondycje Proponuję jeść wszystko, w niewielkich ilosciach i przede wszystkim ćwiczyć, zeby nam się tłuszczyk w mięśnie zaminił... choć odrobinę:P

powiem tak jak dla mnie dietka 500 jest optymalna;) schudłam na niej sporo, ale lekarz kazał mi utyć;p bo schudłam do 42kg :D dlatego ja bym proponowała ją ;) i cwiczonka typu pajace i brzuszki przede wszyskim ;) i dużo wody;d

wszystko tz nie czekolada, bita smietana i golonka:P zamieńmy patelnie na gotowanie na parze lub pieczenie stopniowo wprowadzajmy nowe nawyki żywieniowe bułkom mówimy NIE

No prosze Laluniuu jestes mistrzem,moim wzorem :) Aa ile teraz warzysz i masz wzrostu ?? :) Mogla bys napisac co a siadako itp. bo ja nigdy nie bylam dobra z maty a to sie tyczy tez kalori itp :P Heheh ^^

hihi ;) Lady, powiem Ci tak na śniadanko jogurt odtłuszczonu , w lidelku takie są 61kcal do tego 2 płaty ryzowe (35,5X2) w szkole 2 jabłuszka ( bo spalają tluszczyk) na obiadek poł porcji ryży 150 kcal a do tego np mrożonka połowa około 40 kcal na koalcje grejfrut ;) pasuję;>

WoW ej super,bosko wrecz ^^ Zastanow sie nad zawodem dietetyka :P A mrozonka to obojetnie jaka??? A i na wrzatku ugotowana czy jak :)

DzieX:*;) mrożonka najlepiej taka gdzie na 100 masz 43kcal - biedronka;D na wodzie, bez soli ;) i ostatni posiłek tak o 17 ;)

Gość jabłuszka spalają tłuszczyk
hmmmm......... ciekawe.......

aa już piszę ;) mam 165cm i aże 53kg ;D hihi ale to też wina lekarst nie tylko tego, że jadłam ;p owszem ćwiczymy 3X 50 pajacyków ;) 50 brzuchow;p i jak się da to bieganko w terenie ;) co TY na to Lady ..:>

Oki,dla mie super :) A ile zamierzasz schudac ???? :p Ej a my ta Twoja diedte mamy codziennie stosowac,tz. dzie w dzie to samomszamac heh ^ :P

nie , nie bo za monotonna byłaby ;p musimy ustalić na cały tydzień ;) zamierzam ważyć 45 kg ;) i tak co tydzie cuś innego ;)

codziennie cos innego można szamać;) a jak zapatrujesz się na słodkości ;> ja właśnie układam nam dietkę :D

leżę ... \"zastanów się nad zawodem dietetyka\"... panna proponuje 500 kcal bez białek i tłuszczów a te się zachwycają ... poczytajcie trochę jak się odchudzać, żeby nie stracić włosów, jędrnej skóry, nie dorobić się zwisów zamiast brzucha...\"jabłuszka spalają tłuszczyk\"?? to się dowiedziałam...\"warzy\" 55 kg... szzzzku.r.waaa oczy bolą mam nadzieję, że za pół roku nie przeczytam tematu \"drastyczna redukcja - zniszczyłam sobie organizm - co robić?\"... eh dziewczyny, czy naprawdę każda musi to przerobić osobiście? nie wolicie użyć cudzych doświadczeń... gorzkich doświadczeń?

Śmieszna to moze zamiast rownac nas z blotem powiesz jak mamy robic,hę ?? Nie chce byc grubasem,grube jest brzydkie :( Chce byc chociaz raz w zyciu z siebie zadowolona :(

słodkośc są a fe!! ;D toteż weck z nimi;) 1jogurt 0,1% + 1 płat ryżowy ( przed posiłkiem pijemy ) 2jabłko 3jabłko 4poł mrożonki+poł porcji ryżu 5grejfrut 1 marchewka ( taka większa, lub 2 małe) 2jabłko 32Xpłat ryżowy 4pól mrożonka+ ryż ( trzeba zjeść to co z wczoraj zostało :P:) 5szklanka soku grejfrutowego ;) 1serek wiejski 2jabłko 3jabłko 4barszczyk instatn+ 2 płaty ryżowe 5sałata zielona coś takiego ;>

Śmieszna jakoś włosy mi padły cere mam śliczną ;) wiec moze po prostu jestes za słaba na odchudzanie bardziej konkretne...?

Wyje ******* biscie :P Mi sie bardzo podoba :) Boze nie umnie zrozumiec tych ludzi ktorzy mowia ze ta dieta nas zniszczy,wedlug mnie jest super.Pani Smieszna moze Pani odpisze :) ??Laluniu C.U.D.O.W.N.A. jestes :)