Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LadyDynamites

USTALMY JEDNA DIETE,i rozwalmy wage jak TSUNAMI

Polecane posty

coś czuję, że we dwie damy rade, bo jesteśmy zdeterminowane i mamy cel!!:) już Cie ubóstwiam Lady ;* razem damy radę, a reszta niech tyje i marudzi, że źle jemy!!

malyyynowa wystarczająco, żeby zadbać o siebie i brać konsekwencje swoich czynów;)

Laluniu ona nam poprostu zazdroszcza ze bedziemy szczuple,ze nas stac na to ze potrafimy pokonac wlasnego lenia,wyjsc zgliszczy i zobaczyc jak nasze zycie sie zmienia :) Jak w wakacje bedziemy ladnie wygladac :) Mi to obojetnie,dostosuje sie do Ciebie :) P.S. Nie moge miec zaburzen pokarmowych jak jestem gruba :P

Laluniaaaa a ile masz lat? bo jeżeli wciąż naście to odczujesz boleśnie swoje eksperymenty za kilka lat... Jak to robić? Dziewczyny zrozumcie, nic nie jest łatwe, nawet dieta, jeżeli chce się to zrobić porządnie... 1. obliczyć zapotrzebowanie kaloryczne przy uwzględnieniu ilości ruchu, jaką sobie dostarczacie... 2. ustalić poziom redukcji (-300? -400? kcal) względem zapotrzebowania 3. ustalić jaka ilość kalorii ma pochodzić z poszczególnych źródeł (białka, węglowodany, tłuszcze - tak tłuszcze też są niezbędne do odchudzania) 4. rozpisać jadłospis zgodnie z gramaturą białka, tłuszczów, węglowodanów 5. wybrać suplementy witaminowe 6. stosować się przez kilka tygodni, miesięcy...

Aaa i jak sie odchudzac to na calego,a nie ze jak niektorzy jedza czekolade itp. a potem sie zala :P Naprawde nasza dieta jest swietna,zapraszamy serdecznie z Lalunia :)

to Lady Moja kochaniutka proponuję jutro dzień na jabłuszkach i grejgrutach;) tak wiesz max.3 jabłka i 2 grejfruty;) zeby się przygotować do poniedziałku;) ad. ćwiczonek to codziennie musimy ćwiczyc;) wiec : pajacyki, brzuszki i co nam do głowy przyjdzie takiego optymalnego, bo ja nie chcę zamienić się w same mięscie dlatego tak na lajcie cwiczyc chce;)

acha:) domyślam się, że jesteś szalonymi szesnastolatkami, które nie wiele wiedzą o prawidowym odżywaniu:) możesz mieć zaburzenia nawet jeśli jesteś otyła, to nie kwestia wagi tylko psychiki moja droga

a Lady wiesz ze owoce i warzywka to jak szczotka działa na metabolizm;D i proponuję multivitaminkę no jak bedziesz chciała zjesc cos złego to ją possaj to od razu Ci minie chec;)

16 latką nie jestem i to moja sprawa jaką dietkę wybrałam;) dzieki za troskę, ale obejdzie się....;]

lalunia i znowu nie masz racji, owoce i warzywa nie wpłyną na metabolizm , bo metabolizm to nie jest to samo co perystaltyka jelit

Super Laluniu,swietnie :) :* Ej Laski no prosze Was :P co Wy za przeproszeniem pieprzycie,jak dieta to dieta :) A i my nie chcemy chorowac ale schudnoc,gdybyscie sie przyjrzaly temu z bliska a nie przez pryzmat naukowy to zobaczycie ze nasza dieta ma duzo owocow,warzy,zupek,mrozonek C.U.D.O. :) No i do tego troske cwiczen i cialo jest jedrne,szczuple :P A i ja tez nie chce byc taka,,miesniara,, :P

skoro to Twoja sprawa po cóż watek na forum?? Ok, uważajcie dziewczyny z owocami, nie warto z nimi przesadzać, pozdrawiam

A dla Waszej wiadomosci mamy 4 lata xD Fajnie no nie :P A i jezeli tak na nasz diete najezdrzasz to podaj swoja :)

owszem z owocami trzeba ostroznie, bo zawierają cukry, ale alurat jabłka i grejfruty wpływają korzytsnie...hmm moja sprawa ale skoro znalazłam bratnią duszę - Lady;* to dlaczego nie możemy sobie spokojnie o tym pisac?? tylko jakieś wielkie hellow robicie...pffff Lady będziemy szczuplutkie zobaczysz;*

Wiecie co??,czepiacie sie nas a niektorzy nic nie jedza,wogle i sa na glodowce i takie glodowanie popieracie,hę??

Laluniu,oszaleja wszystkie p***** gdy zobacza nasz figure :) Razem sie wspieramy i damy rade, i zamias z nami walczyc zabijcie wlasnego lenia i badzcie z nami :)

Gość Otoz
Lady i Lalunia to ta sama osoba.. Daj sobie spokoj dziecko drogie, bo tylko robisz z siebie posmiewisko. Jeden wielki zal. Idz sie pouczyc tabliczki mnozenia "crazy nastolatko". Pozdrawiam i zycze powodzenia lady, tobie laluniu tez. Ups sory przeciez to twoje drugie konto. Szkoda mi ciebie. Nikt cie nie popiera to wymyslasz sobie kolezanke. Niezly zal dziewczyny co nie?

Gość druk
głupi sposób macie...

Gość No własnie też
chcialam napisac, ze ktos tu ma rozdwojenie jaźni! Ale można się choć trochę pośmiać! :classic_cool:

To nie jest jedna i ta sama osoba !!! Jestem soba i TYLko soba !!!!!!!!!! a Lalunia to moja bartnia dusza na tym forum,a Wam sie nie podoba to cuz Wam poradze ??? hę ? Sprawdzcie sobie IP to zobaczycie ze nie s takie same!

jesteśmy kimś innym, ale zaparujemy się podobnie na dietkę!!:*:) ahh Lady Ci ludzie są jacys pffff....no comment