Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pedro**

Pytanie do posiadaczy foobara

Polecane posty

zainstalowałem wczoraj tego najnowszego 0.9.5.1 i chcę żeby lista przeskakiwała tak aby piosenka która aktualnie jest grana była na środku listy z utworami. tak jak to było w starych wersjach (dotychczas używałem 0.8.x.x). mam losowe wybieranie piosenek. jak to zrobić?

w sumie uzywam foobara ale cos nie zajarzyla o co ci chodzi :classic_cool: moze dlatego ze sie nie wyspalam ? :D

Gość olewaja cię tu pedro
2,5 godziny i ani jednej odpowiedzi, nie masz powodzenia :o jakbyś był atrakcyjne to kafeteryjne kaszaloty zaraz by sie zleciały, googlowały by i dawały coraz to nowe info.........ale żeś pasztet to cię olały :o 🖐️

chodzi ci o to zeby piosenka przeskakiwala z ktorej pozycji na srodkowa? ale skoro wlaczyles losowe to po cholere ci taka opcja? :D

Gość BUH BUH
pedro, to ty czegos nie wiesz???? ja zawsze myslalam ze jestes wszechwiedzący :) 🖐️

nooo właśnie, a przydałoby się to coś bo trafię na jakiś fajny album i chcę coś innego z niego włączyć to muszę szukać :O >olewaja cię tu pedro > 2,5 godziny i ani jednej odpowiedzi, nie masz powodzenia >jakbyś był atrakcyjne to kafeteryjne kaszaloty zaraz by sie zleciały, >googlowały by i dawały coraz to nowe info.........ale żeś pasztet to cię >olały czyli jak coś będę chciał się dowiedzieć to muszę swoje foto wkleić? ;/

aaaa! znaczy sie leci nastepna tylko podswietlona jest poprzednia(pierwsza)? ale kurde ja mam 0.9.4.5 i od razu opcja ta byla wlaczona :D ale poczekaj zainstaluje sobie nowa wersje to moze cos wymysle :D

Gość zzzzzzzzzzz..
"czyli jak coś będę chciał się dowiedzieć to muszę swoje foto wkleić? ;/" nie musisz, one wyczuwają atrakcyjnych facetów nawet bez zdjęcia :o ale zawsze mozesz liczyc że jakas się bedzie nudziła albo z litosci ci odpowie :P 💤

no, zainstalowalam ale u mnie wszystko gra:D tzn normalnie podswietlenie piosenki przeskakuje na aktualna :P "ale zawsze mozesz liczyc że jakas się bedzie nudziła albo z litosci ci odpowie" ech, czasami zastanawiam sie co ja robie na tym forum, w szczegolnosci jak czytam takie wypowiedzi :o

no trudno... chyba wrócę do 0.8 :D dzięki🌼 >nie musisz, one wyczuwają atrakcyjnych facetów nawet bez zdjęcia nie masz na myśli siebie więc albo jesteś mitomanem albo szimejlem. innego wyjścia nie widzę 💤