Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enija

bolace sutki

Polecane posty

Gość enija

wiem,że to dość nieprawdopodobne ale moze...warto zapytac. Dzis czuje pieczenie i mocny bol sutka, wystarczy lekko dotknac nawet jesli dotyka samo ubranie a juz czuje mocny bol, do tego bole podbrzusza...objawy jak na okres , z tym ze ja mialam okres w ostatnia niedziele,trudno nazwac to okresem, wlasciwie plamienie. Test ciazowy zrobiony tydzien temu nic nie wykazal...czy to mozliwe zeby jednak sie mylil?czy jestem ta szczesciara co bedzie miala okres co 2 tygodnie!!!???

Gość enija
no super....tylko ze ostatni raz kochalismy sie 16 lutego(!?) fakt ze niezbyt uwazalismy ale to musialabyc szansa 1 na milion zeby sie udalo.Zreszta 7 marca robilam test i nic,zero,nawet zarysu drugiej kreski.9 marca dostałam to plamienie...no i dzis te objawy, nie wiem co mam myslec...

Gość enija
5 lutego

16 lutego mialas dni plodne wiec moglo dojsc do zaplodnienia... zrob jutro test,juz napewno wyjdzie wiarygodny:) mysle ze to ciaza...daj jutro znac

Gość enija
o pani....to by sie narobilo ;-) moj kochany to by spadl z fotela albo co gorsza powiedzialby ze go zdradzam bo w koncu okres dostałam... Ogolnie mam dosyc skromne krwawienie od jakiegos roku (kiedys byly bardzo obfite) tym razem to faktycznie nawet nie mialam potrzeby zeby zalozyc podpaski, troche krwi a potem tylko plamienie... Ale to mozliwe ze 7 test mogl wyjsc negatywny?nie mialam tez zadnych innych objawow...nic...nawet temperatura nie byla chyba wyzsza...

Gość enija
a propos dni plodnnych to fakt ze sobie zafundowalismy stosunek przerywany...wiec sadzisz ze moglo dojsc do zaplodnienia (taaaak wiem ze to zerowa metoda anty ale do zaplodnienia to chyba faktycznie potrzeba czegos wiecej ;-) w ogole dziwnie sie czuje odrzucilam mysli o ciazy po tym jak pojawil sie ten niby okres....

Gość enija
ogolnie liczylam ze okres pojawi sie 5-6 marca tak jakos ostatnio wychodziloo...wiec zrobilam 7 jak nic nie wskazywalo ze go dostane (no fakt tydzien wczesniej bolal mnie brzuch jak na okres ale nic nie przychodzilo) no i 9 pojawil sie niby okres to sobie odpuscilam juz liczenie na ciaze

czy ty sie wogole starasz o dziecko?skoro byl stosunek przerywany to chyba nie...

ale wiesz ze okres nie przychodzi co miesiac tego samego dnia miesiaca ?tylko co iles dni..w zaleznosci jak dlugie masz cykle..

Gość enija
raczej nie....ale tragedii by nie bylo....no moze zmiana planow....

Gość enija
he he wiem, ale ostatnio mialam cykle 28-29 dni wiec sie spodziewalam w tym terminie, troche sie przedluzylo....ale takie cykle okolo 33-34 dni tez miewalam...trudno cos przewidziec wiec nastawialam sie ze sie troche spoznia.Nie wierze w cuda typu okres w ciazy...ale moj tym razem byl super skapy....

Gość enija
co nie zmienia faktu ze lewy suutek doprowadza mnie do szalu i zaraz zaczne sie czym zimny okladac...nie wspomne o podbrzuszu i gigantycznym bolu glowy....moze faktycznie drugi okres sie zbliz!? ;)

Gość enija
no ladnie...zmierzylam temp 36,9 -37 jeszcze pare dni temu byla normalna....jak fajnie ze u mnie juz pateki pozamykane...

Gość enija
ehhh suty mojego teścia są takie napuchnięte

Gość oaza123
hej dziewczyny ;-) jestem tutaj nowa i postanowiłam opowiedziec o sobie. 13-16 czerwca miałam miesiączkę a wczoraj po siusianiu na papierze zauważyłam lekko rózowawy śluz. Dziś mam dosyć mocno tkliwe sutki ale nie bolą i nie wydają sie cięzkie jak przed okresem ale nabrzmiałe . Boli mnie dziś strasznie lewy jajnik momentami nie mogę sie wyprostować. Czy to mogą być obiawy ciązy? co myślicie? do miesiączki jest jeszcze troche czasu około 13 dni. prosze o waszą opinie;-)