Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet_tt

kobietki, mam wolny wieczór, mogę z wami pogadać poodpowiadać na pytania o życiu

Polecane posty

Gość facet_tt

zapraszam

Gość facet_tt
skąd się bierze życie? czy dzieci przynosi bocian czy znajduje się je w kapuście? naprawdę nie wiem mimo że mam już 58 lat :(

Gość facet_tt
z podszywkami też oczywiście mogę porozmawiać

Gość gosiazz
czy jesli eks jest zazdrosny to znaczy, ze cos czuje, czy tez u was nie ma takiej zaleznosci?

Gość facet_tt
albo coś czuje, albo traktował ci e w jakiś sposób przedmiotowo, byłaś jego własnością i teraz sobie nie potrafi poradzić, że już nie jesteś jego, że nie ma wpływu na to co robisz itd który wariant? powinnaś wiedziec oceniająć wasz związek i jego traktowanie ciebie. stawiam na wariant 2. czyli jego urażona ambicja

Gość gosiazz
dobry jestes! nasz "zwiazek" opieral sie prawie wylacznie na fizycznosci. a teraz sie mna interesuje bardziej niz kiedykolwiek przedtem. myslisz, ze daloby sie to obecnie w jakikolwiek sposob przeksztalcic w zwiazek (bez cudzyslowu)?

Gość tearet
Cieszcie się kobitki i pędźcie w dyrdy piszcząc z radości, wielki pan ma wolny wieczór i może ewentualnie ku rozrywce swojej poodpowiadać na wasze pytania.

Gość też facett
Myślę, Gosiu, że jesteś wyjątkowo głupią gęsią, która dawała dupy snując fantazmaty o obrączce i dzidzi.

Gość facet_tt
wydaje mi się to rzadsze niż częstsze a jeśli już to niezbyt trwałe. kolejnośc bywa zazwyczaj odwrotna ale jak to w życiu... trudne pytanie dla osoby was nie znającej, wiek, doświadczenie życiowe, etap życia... no tysiąc spraw o których nie wiem a reguły tu raczej nie ma

Gość też facett
bez cudzysłowiu, oczywiście

Gość gosiazz
nie, mialo byc po prostu milo. i bylo. kiedy zaczal mi przeszkadzac taki uklad, zakonczylam go. a teraz jest dziwnie.

Gość facet_tt
mam wrażenie że jesteś osobą aktywną zawodowo i niezależną. przyznam z obserwacji, że takim osobom dość trudno tworzyc długodystansowe związki partnersko-uczuciowe. ale ciebie nie znam, nie wiem... :)

Gość gosiazz
a, i mowi sie: bez cudzyslowu :P moze to faktycznie nie najlepsze miejsce na roztrzasanie swoich watpliwosci. pozdrawiam wszystkich.

Gość aneta....
fajnie piszesz, pozdrawiam

Gość gosiazz
no tak, brak mi konsekwencji, pozegnalam sie i wracam, ale to jedno musze dorzucic. brawo dla faceta_tt! kilka zdan, a ten juz wszystko wie :) bysry, przenikliwy. az strach pisac ;)

Gość facet_tt
gosia, bo mi już bliżej niż dalej, więc trochę o życiu zdążyłem się dowiedzieć :)

Gość gosiazz
i w tym momencie wszyscy sie wystraszyli i teraz to juz naprawde masz wolny wieczor ;)

Gość facet_tt
:). chyba pójdę na tivi :)

Gość czy mężczyzna
którego kobieta odrzuciła (grzecznie dodam) a który był nią mocno zauroczony, nawet zakochany bardzo jej nienawidzi i jak szybko mu przejdzie, jak szybko zapomni? Mężczyzna dojrzały, żaden małolat.

Gość facet_tt
do zobaczenia za 2 filmy

Gość gosiazz
ja tez :) milego.

Gość czy mężczyzna
No to ci facettt serdecznie dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. :D

a my nie potrzebujemy twojej wiedzy o życiu :D to to samo jakbyśmy się pytały kury co myśli na temat polityki polskiej w 17 wieku :D