Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samanttaa

dlaczego on kłamie?

Polecane posty

Gość samanttaa

po co sobie tak utrudniać życie nie mam już siły

Gość mam to samo niestety
kłamie ciągle pytam po co ?? chyba sam nie wie

Gość samanttaa
wystarczy mała kropla prawdy ale nawet na to go nie stać ciągle się zastanawiam co mu tak naprawdę siedzi w głowie może nigdy się nie dowiem - może czas już odejść?

Gość Anetkkkkkaaaa
Ja też nie wiem dlaczego faceci tak klamią.Najgorsze jest to, że robią to już jakby odruchowo.Bylam kiedyś z klamczuchem, okazywalo sie , że klamal chyba we wszystkim.Odeszlam bo nie umialam mu już uwierzyć w nic, ciagle podejrzewalam klamstwo , nie dalo sie żyć , paranoja. Nie uzyskalam odpowiedzi dlaczego, nie wiem tego do dziś

DO:MAM TO SAMO NIESTETY.Pytasz po co? to ja ci powiem ze tez zadawałam sobie te pytanie. bylam z moim rok ufałam mu bezgranicznie a tu co?he po rok dowiedzialam sie ze jest starszy niz mowil i co lepsza dowiedzialam sie ze ma zone he to dopiero frajer i tez tyle razy pytałam go dlaczego jednak nie umiał odpowiedziec na proste pytanie ranił ciagle z kazdym dniem coraz gorzej a ja po mimo tego ze klamal dawałam mu kolejne szanse i zrobilam wielki blad PAMIETAJCIE NIE ROBCIE TEGO SAMEGO bo w taki sposob oni przejmuja nad nami władze to impotenci i nie warto im ufac mowia piekne słowka i przyzekaja i obiecuja ze sie poprawia ale to bujdy oni nigdy sie nie zmienia zawsze beda KŁAMAC TACY JUZ SA A MY NIC NA TO NIE PORADZIMY W KAZDYM ICH ZDANIU JEST 1000 KŁAMSTW PAMIETAJCIE DROGIE PANIE PA POZDRAWIAM