Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...perła...

dzis SOBOTA - co robicie ??

Polecane posty

Gość kup se wino
i się spij:D

Gość jade do dziewczynykonczy
prace o 22.00,odwioze ja do domu,zrobi mi lodzika z polykiem i idziemy spac o jakiej 1.00

Gość napisz na kartce 100 razy
kura przez Ó z kreską a potem potargaj dokładnie, pomoże ci Per;e zawsze po tym lepiej

ja to naprawde musze miec w sobie cos odpychajacego,ze nawet na forum ludzie nie chca ze mna pogadac:O takich jak ja powinni izolowac:O

Gość zrób sobie dobrze

taa w getcie :)Dzieczyno widzisz ile tu samotnych w ten sobotni wieczór :)W całym przekroju wiekowym :)Nie czuj się samotna ,tym bardziej gorsza .

a mnie sie nie chce nigdzie wychodzic, mialam pracowity tydzien wiec chce sie polenic ogladam sobie na youtube fajne programy i zaraz poloze sobie samoopalacz i zjem zupke warzywna ehhh super jest:-)

wlasnie najgorsze,ze nie jestem samotna(tzn.mam chlopaka) ale on ma jeszcze kolegow:O i czseto sie z nimi spotyka i ja wtedy sila rzeczy zostaje w domu, bo poza nim nie mam z kim sie spotkac... zalosne:O chetnie zobaczylabym jakis film,ale nawet o tym iepomyslalam i niczego nie mam... chyba tez zrobie salatke:P jedzenie jest dobre na wszytsko:D

szwagier ciotecznej matki--> zawsze mnie takie statystki zaskakuja, bo mam wrazenie ,ze wokol sa sami zadowoleni z siebie i swoejgo zycia towarzyskiego ludzie.

Gość anitaanitamta29
a ja założyłam sobie dziś konto na o2 ale nie wiem jak mam się zalogować na kafeterii by nie mieć pomarańczowego nika niech no mi kto podpowie

Soul kochana prosze podaj mi przepis na Twoja salatke, kurde przez Ciebie mam chec juz na gyros a nie na zupe warzywna :-D

ja tez mialam toscika a nawet 2:-P z podwojnym serem i keczupkiem bede gruba:-)

ooo tak z podwojnym serem:) a mialam byc na diecie;) wlasciwie to ciagle jestem...na wiecznej:P kupilam dzis taka dopasowana kurteczke(nie moglam sie powstrzymac,mimo ze powinna byc ciut wieksza:) ) i stwierdzilam ze musze sie ograniczyc:D ale jakos srednio mi wychodzi;)

nie moge wkleic foty bo nie mam czym jej zrobic niestety...ale to taka dwurzedowa kurteczka z duzym kołnierzem , moze kojarzysz w h&m'mie bylo ich duzo;) ps. te ich lustra naprawde odchudzaja, nie wiem jak to zrobili:P

Oj na pewno jest fajna ta Twoja qrteczka, apropos diet ja sie jeszcze nie odchudzam bo zawsze zaczynam diety w kwietniu wiec mam jeszcze kilka dni :-)