Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kunegunda23

co mu odbilo z dnia na dzien??

Polecane posty

Nie wieco mu sie stalo!! bylo wszystko pieknie cudnie a z dnia na dzien przestalsie starac!! przestal mowic ze mnie kocha przestal sie sie mna interesowac. dzwoni codziennie ale ale na minute.... nie wiem cos jest nie tak jak zapytalam czemu mi nie mowi ze mnie kocha powiedzial ze za czesto to robil....???kurde!! co sie dzieje z moim zyciem??

Gość kaplica
przykra sprawa ale to juz smierc mozgowa waszego zwiazku

Gadalam...powiedzial ze za bardzo okazywal uczucia...ale ja nie wiedzxe z jego strony zadnego starania!!!;(

ja jestesm za bardzo uczuciowa!!! przed chwila sie poklocilismy...jpowiedzial ze wkurza o moja gadka...a ja w ryk od razu....

porozmawiaj z nim, tylko rzeczowo, o co biega ale nie pytaj sie czy Cie kocha.... jezeli mam byc zupelnie szczera to uwazam ze Twoj zwiazek sie konczy. Po ile macie lat?

i co z tym robisz??? bo ja juz mam takie mysli...zeby zakonczyc to.... chodz ma jedyna nadzieja jest ze on wtedy orzezwieje.........

ja tak zrobilam dalam mu czas walczyl o mnie i dotej pory jestesmy ze soba.moze tez sprobuj choc nie gwarantuje ze ebdzie podobnie jak w mopim przypadku ale lepsza najgorsza prawda niz zycie w klamstwie...

Faceci nie lubia nazbyt uczuciowych kobiet, ktore czesto placza, czuja ze sie dusza w takich zwiazkach, zwlaszcza jezeli czesto jeszcze sie widuja, nie rozumieja ze one po prostu ich tak bardzo kochaja ze nie sa w stresie w stanie prowadzic rozmowy bez lez, wiem, ze takie reakcje draznia mezczyzn na dluzsza mete