Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość COZ ZROBICCCCC

JAK SIE POMALOWAC TAK JAK TA DZIEWCZYNA ????

Polecane posty

Gość asdfasdfsdf
Podstawa to dobry pędzelek:), reszta sama wyjdzie. użyj jakiegos koloru(cienia), który będzie jaśniejszy od twojej skóry

słabo widać, ale obstawiam, że to jasno brązowy - ciemno beżowy cień nałożony na cała powiekę, kreski i tusz

Gość COZ ZROBICCCCC
a na ustach?

Gość asdfasdfsdf
na ustach. hmmmm. są takie szminki:) wyglądają troszke jak puder ale zazwyczaj są drogie. najlepiej wiec przy pudrowaniu posmarowac też usta,(możesz to również zrobić jasnym cieniem do powiek-tylko żeby nie byłza mocny ani błyszczący>)następnie muśni delikatnie bezbarwnym błyszczykiem.

chyba ma jasno rożową, dosyć bladą pmadkę ale zwróć uwagę na to, że ta dziewczyna ma ciemną karnację, Ty prawdopodobnie masz jaśnieszją, dlatego też jest mało prawdopodobne, ze będziesz wygladała jak ona. Możnaby WAs było pomalowac w identyczny sposob i tymi samymi kosmetykami - a efekt byblby inny

Gość COZ ZROBICCCCC
brzydka nie jestem:P mam niebieskie oczy, nie jestem strasznie biała ale troche opalona, i mam ciemne blond wlosy,

nikt nie mówi ,ze jestes brzydka, ale jasne oczy i ciemne blond wlosy a prawie czarne wlosy i ciemno brązowe oczy i cała ich obudowa bardzo ciemna- to jest roznica, dlatego nawet jes;li sie pomalujesz tak jak ta dizewczyna - to nie będzie taki sam efekt, ale to nie znaczy też, ze ten efekt będzie gorszy :)

Gość COZ ZROBICCCCC
hie :) spróbuje jakos sie tak pomalowac, raczej mi nie wyjdzie ale nie licze ze bedzie tak jak ta dziewczyna ma,

ale ja nie mowie ze jestes brzydka, ale trzeba po prostu TAK wygladac :P:) makijaż to małoznaczący dodatek:)

Gość COZ ZROBICCCCC
wiem ze nikt niemówi, ale tak to brzmiało:P