Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wykończony

Do cholery jak jej to wkońcu okazać ?

Polecane posty

Gość wykończony

że mi zależy ? Mam taki opór bo zazwyczaj zawsze wszystko się psuło gdy okazywałem dziewczyną zainteresowanie.............. Zależy mi ale kryje się pod płaszczykiem pewnego siebie i puszczającego flirtujące złośliwości kolegii......... jak jej pokaże , że coś czuje to pewnie czar pryśnie....

Gość młoda65
Nie wiem... ale jak tak sobie przypomne jakieś sytuacje z dobrymi kumplami... taki nigdy nie miał u mnie szans... za duzo o nim wiedziałam, on wiedział za dużo o mnie, raczej takich dobrych kolegów zawsze traktowałam jak swoich braciszków, a nie jak facetów... ale z drugiej strony... jak nie spróbujesz, możesz później żałować... do odważnych świat należy :) Trzymam kciuki :)

Gość zawsze możesz spróbować
właściwie to nawet powinieneś spróbować.

Gość na początku dziewczę
będzie zaskoczone wyznaniem ;) może stopniowo spróbuj się do niej zbliżać. tak z ciekawości - ile masz lat?

Gość marrakuja
Powiedz coś więcej... Czy wiesz, że ta dziewczyna jest wolna?

Gość oferma
raczej sobie odpuść. no chyba że zależy ci na tym żeby znowu zrobić z siebie żałosne widowisko. współczesne kobiety wiedzą czego chcą i same potrafią okazać zainteresowanie. a skoro tobie nie okazują to znaczy że ich nie pociągasz. mogą cię lubić ale jesteś kolegą, tylko kolegą i pozostaniesz kolegą.

Zrezygnuj z masek, jeśli Ci na kimś zależy. Udawanie kogoś innego niż się jest sprowadza się do tego, że dziewczyna olewa takiego delikwenta bo tak naprawdę przenikliwa z niej laska :) Czar pryska gdy widzi się, zamaskowanego samca 🖐️