Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczka...

Co robicie w sobotni wieczór??ja umieram z nudów jak to zmienic??

Polecane posty

Gość aneczka...

pokłocilam sie z chłopakiem..wszystkie kolezanki zajęte i co tu ze soba zrobic???????

zajmij sie soba:-) zadbaj o siebie, nawal samoopalacza, zjedz cos dobrego, pogadaj na kafe:-)

nie tylko Ty nudzisz sie w sobotni wieczór :/ więc pociesz sie tym że nie tylko ty masz takie problemy, w kupie raźniej ;)

Gość aneczka...
ze soba zrobiłam juz co mogłam naprawde...a jesc juz nie moge nawet..jeszcze ta kłotnia z chłopakiem wszystko mnie dołuje

to może wyskoczymy na jakieś pifko do jakiejś knajpki ? ;)

Gość dziara
trzeba było mysleć wcześniej a nie poznajdują sobie chłopaków i koleżaneczki a potem są jakieś powtarzalne problemy

dziara---> aleś pojechała ;) ale poczęści masz racje- lokują swoje uczucie tam gdzie nie powinny a później wielce szlochają jaki to on jest zły, zamiast wybrać sobie jakiegos porządnego samotnego faceta (czyt. ja ;) )

heh... powiem Ci tyle moja droga... jedyne sensowne wyjscie z sytuacji to wypad z przyjaciolmi :), pozatym znajac zycie pogodzisz sie z facetem wiec o co sie martwic ;) P.S. Jak dalej nie masz co robic zapraszam do mnie ;) ja nie mam co robic od blisko miesiaca... od kiedy rozstalem sie z moja byla kobieta... ;) :P Milego wieczoru / nocy :)

Gość grrrrrrrr
:D:D:D Graf coż za wspaniała autoprezentacja i ta skromność bijąca po oczach;):P:P:P:P

Gość dziara
w ogóle nie chodził o żadne "lokowanie uczuć" nie wpierdalaj mnie w ogólny tok myślenia no nie wiem...te koleżaneczki to takie zwykłe pizdy są...a ten chłopak to klasyczny lamus...i tak źle i tak nie dobrze

grrrrrrrr-----> dziekuje ;) wiem że jestem boski ;) a tak na poważnie, to po tym co widać na ulicy kobiety głównie wybierają se jakiś przydupasów (przepraszam jeżeli tym kogoś uraziłem), a później wielce płaczą jak je skrzywdzi albo porzuci dla młodszej. A na świecie w końcu jest sporo porządnych facetów, którzy rozsądnie podchodzą do związków i nie zostawiają swojej wybranki dla jakiejś tam małolaty, która lepiej kręci tyłkiem

Gość tamarrona_ona
Ja przeszukuje strony internetowe o objawach ciazy bo zastanawiam sie czy przypadkiem nie zostane mamusia.

to gratulacje przyszla mamusiu :P a jakie to masz objawy :P :P :P :P test zrob :P

Gość grrrrrrrr
Graf ciekawa teoria porzadny facet na świecie buhahahah;)

grrrrrrrr -----> widać że nie spotkałaś jeszcze mnie i Meteeusza na swojej drodze tamarrona_ona----> no to teraz 9 miesięcy męczarni ;) a tak szczerze to gratki

Gość tamarrona_ona
No na test chyba jeszcze jest za wczesnie z tego co wlasnie wyczytalam. Od domniemanego poczecia nie minely jeszcze trzy tygodnie. To ze moglabym byc w ciazy mam takie jakby przypuszczenia poniewaz nie dostalam normalnej miesiaczki tylko takie skape krwawienie i nic wiecej. I jak tak czytam po forach to wlasnie pisze, ze czesto takie skape krwawienias moga oznaczac poczatek ciazy. Takze na razie musze jeszcze poczekac.

a tam graf 9 miesiecy bez okresu :P :P ty od razu carny scenariusz ;) ja tam uwielbiam dzieci :) :)

Gość grrrrrrrr
widać nie spotkałam a co Ty tak bloski znasz meteeusza??:> Jaruś kobiety nie są głupie:P

Jarek_84----> niestety nigdy chyba nie zmienią swojej psychiki i ciągle będą żyły w zaćmieniu umysłu ;) grrrrrrrr --> jasne że znam ;) a jak fajnie sie z nimi pije :D

Gość grrrrrrrr
hmm to az tak sie znacie i wciagnales go na akfe--ee to nie fajny kumpel z Ciebie;):P

ja go nigdzie nie wciągałem , jak co to tylko wyciągałem z knajpy :P

taa znamy sie :P Co do ciazy... polecam lekarza specjaliste i bedzie wszystko jasne :) pozatym od kiedy ciaza to tragedia?? :D wlasnie ze nie .. to jest szczescie :D grrrrr ===> widac malo mas szczescia w zyciu... uwierz na slowo normalni szczerzy faceci jeszcze istnieja gdzieniegdzie ;).... przykro mi to stwierdzic ale chyba sama nie umiesz ich znalesc... tak to jest zadawac sie z dresami w VW golf ;) (no offence jesli kogos urazilem, wiem ze to stereotyp ale jednak prawdy jest w tym wiecej niz 50%)

Gość grrrrrrrr
szczęście czasami jest czasami go nie ma ale nie narzekam zawsze moze byc goorzej ;):) hmm istnieja?? no dobra mogę uwierzyc ze gdzies sa takowi :)

ach te kobity, wszystkie tak jak niewierny Tomasz: nie uwierzą póki nie zobaczą ;) ehhh jak co to zapraszamy do nas ;)

Gość grrrrrrrr
do nas tzn gdzie?? do Tychów??;)

Gość aneczka...
a mi nadal sie nudzi!!!!!!!!!!!!!!!!