Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczka...

Co robicie w sobotni wieczór??ja umieram z nudów jak to zmienic??

Polecane posty

aneczka... napisalas ze bylas wiec znaczy ze juz nie jestes?? od kiedy?? wiem moze kiedys przejdzie moze przestanie bolec zwlaszcza ze ja dalej kocham... :/ :(

no to u nas podobnie czasami jest ... tylko wiesz, wizja czegoś twardego między nogami nie jest zbyt optymistyczna ;)

Gość aneczka...
ja równiez go dalej kocham ale niestety tak sie zycie potoczylo przez jego prace a ogolnie bylo ok ale coz boli bardzo ale z czasem przejdzie:)

Gość aneczka...
hehe graf masz racje!!!

nie trzeba być z kimś pare lat żeby po rozstaniu ciągle kochać ... wystarczą dwa miesiące bycia w pobliżu ... :(

problem w tym jak sie ma jakies plany (wspolne plany :( ) albo raczej lepij powiedziec mialo... takie bardzo powazne, w koncu wiek juz raczej odpowiedni... ehh szkoda gadac bo ... :/ ... jeszcze bedzie mi smutno i tyle bede mial z tego wszystkiego :(

Gość kimonko
ja mam mase pracy ale jakos nie moge sie zebrac

no i tym oto sposobem metee stracił humor ... :(

Gość aneczka...
to własnie przez te wspólne plany to tak bardzo boli bo wiesz ze musisz juz o nich zapomniec i realiowac je sam albo z kims innym a nie chcesz tego ja przynajmniej tak mam:(:(

tak graf zebys wiedzial :/ ... teraz pozostaje tylko dobre wino i ja :/ a szkoda :(

Gość grrrrrrrr
ojej mete :(

Gość aneczka...
własnie nie piszmy moze o tych przykrych rozstaniach bo mi ntez juz sie robi smutno:( mamy przeciez wiele milszych tematów do rozmowy

ciezko powiedziec aneczka... po prostu sa takie chwile ze lapie dolka jak pomysle ile stracilem... dlatego milosc to takie dziwne uczucie ;)

Gość grrrrrrrr
dlatego ja nic nie planuje bo potem jest jeszcze gorzej

no to nadeszła na mnie pora :( ide kimać bo o 5:30 na F1 trza wstać (nie żebym teraz sie dopiero tym interesował ;) ) mam nadzieje że sie jeszcze tutaj spotkamy, a może nawet gdzieś indziej ;) Życze wszystkim spokojnej nocy ... :) Papa

aneczka jakich tematow :>?? :P a nieplanowanie niczego jest z jednej strony dobre ale z drugiej?? hmm nie bardzo...

Gość aneczka...
ja wiem przecodze wlasnie przez to samo tylko ze do mnie juz powoli dochodzi ze tak musialo byc i tyle

Gość grrrrrrrr
trzymaj sie Grafie dobranoc kolorowych ja tez sie juz tutaj pozegnam dobranoc

Gość aneczka...
no wlasnie to tak samo jak z jednej strony jest dobrze byc samemu a z drugiej zupełnie nie:)

Gość grrrrrrrr
metee planowanie w sferze uczuciowej nigdy u mnie nie wypalalo wiec przestalam to robic dobranoc:)

Gość aneczka...
zajrzyjcie tutaj jeszcze wszyscy ok??

eee :P jak to mowia nigdy nic nie wiadomo i tylko dlatego mam jeszce nadzieje :) (wiem wiem nadzieja matka glupich :P)... no ale coz czasem warto miec nadzieje :) Co do milszych rzeczy :P szkoda ze droga do Ciebie zajela by spoooro czasu :P :P :P grr mieszka blisko ale powiedziala ze jak nie bedzie gwaltu to sie na to nie pisze wiec odpada :P :P :P :P :P

Gość meg23
witam! nazywam się magda, mam 23 lata i jestem z poznania. Uwielbiam seks i dlatego też szukam panów w wiku 20-28 lat na ogniste zbliżenia. Nie jestem prostytutką ani nie szukam sponsora, poprostu mam ochotę. mój opis: 170 cm wzrostu, 63 kg, miseczka B, krótkie kręcone blond włosy, c*pka ogolona. Jestem otwarta na wszelkie propozycje. Co prawda, oprócz anal. Biorę tabletki anty więc zgadzam sie na seks bez gumy.

Gość aneczka...
no szkoda bo fajnie nam sie rozmawia ciekawe czy tak samo bylo by na zywo?:):)

hahahahahaha wez nie pier$%& l ... meg :P fajnie fajnie wyjdz na ulice tam znajdziesz chetnych facetow, heh na takei cos to nawet kretyn by sie nie pisal :P

Gość aneczka...
wiesz meg to chyba nie zbyd dobre miejsce na składanie takich propozycji

aneczka... starczy sprobowac i bedzie wszystko jasne czy by bylo tak samo in real :)

Gość aneczka...
hehe ale sam przed chwilą napisales ze troche daleko do mnie:(