VEL_DUD 0 Napisano Marzec 15, 2008 MAM PROBLEM SPOZNIA MI SIE OKRES JUZ TYDZIEN POWINNAM DOSTAC 8 MARCA NAJGORSZE JEST TO JE KOCHALAM SIE Z CHLOPAKIEM WG KALENDARZA BYLY DNI 13-14 ALE NIE MIAL EREKCJI WE MNIE ALE ZAWSZE JEST SZANSA ZE POLECIALO TROCHE ALE BARDZIE SIE BOJE TEGO ZE MIALAM BARDZO TRUDNY OKRES W TYM MIESIACU UMARLA MI BABCIA 2 CHOROBY POWAZNIEJSZE I NIE WIEM CO MAM ROBIC JESLI BYM ZAZYLA LUTEINE A BYLA BYM W CIAZY TO NIC NIE POMOZE CO JESZCZE MOGLO BY MI POMOC WRAZIE CZEGO?? CZEKAM NA WASZE ODPOWIEDZI Z NIECIERPLIWOSCIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NormalnaNormalność 0 Napisano Marzec 15, 2008 jak to nie miał erekcji w Tobie? to bardzo ciekawe... bardzo... tak samo jak osoby wierzace w kalendarzyk ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VEL_DUD 0 Napisano Marzec 15, 2008 wiem ze nie zawsze pokazuje prawde ale co by moglo byc nie tak?? kochalismy sie kiedys tez tak samo i nic okres dostawalam na czas albo 2-4 dni pozniej ale teraz jest inaczej myslisz ze to od tego stresu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emyu Napisano Marzec 15, 2008 Najpierw dowiedz sie co to erekcja, co to ejakulacja. Wtedy zacznij uprawiac sex swiadomie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VEL_DUD 0 Napisano Marzec 15, 2008 widze ze nikt nie pomoze ok thx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach