emenems 0 Napisano Marzec 16, 2008 http://www.allegro.pl/item328328894_sliczna_nowa_kobieca_brazowa_bluzeczka_z_bufkami.html chyba ladna, nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okropna Napisano Marzec 16, 2008 Paskudstwo jakich mało :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a więęęęęc Napisano Marzec 16, 2008 brzydka według mnie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nie podoba mi się Napisano Marzec 16, 2008 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale hardcore Napisano Marzec 16, 2008 a mnie sie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jnjnj Napisano Marzec 16, 2008 jednen z lepszych ciuchow jakie tutaj sa reklamowane...ale it am jakis taki nudny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Usiłujesz ja sprzedac Napisano Marzec 16, 2008 czy jak? Jak dla mnie to brzydka! Nic specjalnego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Marzec 16, 2008 podoba mi się, ale szału nie ma ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żartujesz chyba Napisano Marzec 16, 2008 ??? Wiem że reklamujesz tandetę którą chcesz sprzedać ale robiłabyś to dyskretniej. Kto kupi taką szmatę za tyle kasy? :-o Ja bym jej za darmo nie wzieła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziubalik 0 Napisano Marzec 16, 2008 piękna to ona nie jest, ale ostatecznie może być/ wydaje mi się że zdjęcie jest dosyć kiepskiej jakości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue_Girl 0 Napisano Marzec 16, 2008 ale syf!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samanta lisiczka 0 Napisano Marzec 16, 2008 taka sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona*** 0 Napisano Marzec 16, 2008 ale brzydka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach