Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DRAGONFLY25

ORGAZM - Z JEDNYM ZEROWY Z DRUGIM FALOWY...

Polecane posty

Gość DRAGONFLY25

dziewczyny napiszcie jak przezywacie orgazm i czy w waszym przypadku zalezalo to od partnera, od waszego uczucia do niego czy moze byly inne czynniki?? ja bylam 2 lata z facetem ktory doprowadzal mnie do niesamowitych falowych wrecz orgazmow, moglismy sie kochac cale noce, konczylismy i po 10 minutach, ba nawet po minucie mielismy ochote na kolejny raz i znowu kolejny i kolejny, to bylo niesamowite....przez rozne przeciwnosci losu rozstalismy sie.. poznalam innego mezczyzne, z nim tez bylam dwa lata...no wlasnie...bylam z nim...juz nie jestem bo klotnie o brak sexu doprowadzily ze we wszytskim nam sie popsulo i zerwalismy ze soba. z tym partnerem nie mialam ochoty na sex w ogole, z kazdym miesiacem w ciagu tych 2 lat tego sexu bylo coraz mniej i w koncu nasze zycie seksualne zaniklo w ogole. nie potrafil mi dac tego co poprzedni partner, z nim sex byl suchy, na przymus, byl koniecznością, zle sie kojarzyl, nigdy z nim nie mialam orgazmu, kochalam tego czlowieka ale mam dopiero 25 lat i nie chcialam sobie marnowac zycia z facetem ktory nie potrafi mi dac przyjemnosci w seksie... powiecie..." sex nie jest nawazniejszy" - oczywiscie ze nie jest ale dla mnie jest wazny, pamietajac o tym jak poprzedni partner mnie dotykal, calowal, jak brał mnie czasem " na sile" co mi sie cholernie podobalo, tak ten nie potrafil w lozku nic chociaz ....ma prawie 40 lat niedawno spotkalismy sie przypadkiem z tamtym partnerem, chcemy do siebie wrocic. to nie tylko byl udany ssex ale zawsze wiedzielismy ze kiedys do siebie wrocimy , ze jestesmy sobie przezanczeni, szczegolnie jesli chodzi o lozko....on jest niesamowity...a sex znowu daje mi bardzo duzo radosci a nie jest tylko przykrym obowiazkiem :)

Gość DRAGONFLY25
jajka ma w porzadku, penisa ogromnego :)

Gość DRAGONFLY25
obawiam sie ze jednak rozmiar ma znaczenie

Gość Bolinkaa
święcone:P

Są osoby dla ktorych seks w ukldach damsko - męskich nie jest najważniejszy,Dla niktórych jest najwazniejszy i dla ciebie wałsnie jest i nie oszukuj się bo będziesz nieszczęsliwa.Musisz znaleść partnera o podobnym temperamencie i będzie fajnie. Nie możesz się poświecać wbrew swoich potrzeb,ktore wacale nie są tak wyimaginowane.

Gość Żmyja
ej, ale to by głupio wyglądało, jakby równo wisiały :D

Gość rzmija
mi też nie równo wiszą :o